ارتباط sqlserver و mysql به صورت همزمان

imanmir

Member
با سلام
ما یک نرم افزار کتابخانه داریم که بانک اطلاعاتیش sqlserver هستش من یک سری از اطلاعاتش را مانند کد کتاب و نام کتاب و ... را می خوام آنلاین بر روی سایت داشته باشم که به زبان php , بانک اطلاعاتی mysql می باشد حالا می خوام بدونم دوستان راه حلی دارن که من یک نرم افزار رابط باvb.net بنویسم و در زمانی که نرم افزار کتابخانه اجرا می باشد این هم اجرا بشه کارش اینه که هر 2 دقیقه یکبار اطلاعات را به سایت mysql انتقال بدهد پیشنهاد شما چیست؟

imanmir

Member
بیشتر توضیح بدهید

لطفا اگه می شه یک مثالی بزنید منظورتون اینه که ما نرم افزار کمکی را با sqlserver و vb.net بزنیم و خروجیش xml باشه که ما اون فایل رو بخونیم؟

Masoud1365

مدیر انجمن
بله ! شما از نرم افزارتون که با sqlserver هست یه خروجی xml بگیرید و در برنامه php میتونید اطلاعات رو بخونید !

imanmir

Member
همزمان باشد

با سلام
دوست عزیز اینطوری باز می شه export , import دستی
من می خوام کاربر توی یکی از فیلد های برنامه .net تاپیت کرد 30 ثانیه بعد روی دیتابیس mysql آپلود بشه و اتوماتیک بدون وارد شدن به جایی یا انتخاب فایلی؟

Masoud1365

مدیر انجمن
از xml به صورت وب سرویس استفاده کنید ! یه سری متد تعریف کنید ( بسته به نیازتون ) و اطلاعاتی که میخواهید رو بگیرید ( SOAP ) و در دیتا بیس mysql ثبت کنید.

imanmir

Member
با سلام

در صورت امکان می تونید مثالی بزنید تا ملموس تر باشه لطفا

sajadmaz

Member
راحترین راه اینه که یک odbc کانکشن تنظیم کنین و با php وصل بشین بعد از استخراج و ریختن توی آرایه insert کننین توی mysql

imanmir

Member
راحترین راه اینه که یک odbc کانکشن تنظیم کنین و با php وصل بشین بعد از استخراج و ریختن توی آرایه insert کننین توی mysql

لطفا بیشتر توضیح بدهید
من php رو روی لوکال نمی تونم نصب نمکنم یعنی نمی خوام wamp و... نصب بشه می خوام فقط یک برنامه ویندوزی باز بشه

imanmir

Member
توضیح بیشتر

با سلام
ببینید ما الان یک کامپیوتر داریم که نرم افزار مشخصی روی آن نصب و دیتابیس آن sqlserver می باشد و دسترسی به بانک داریم

حالا می خواهیم اطلاعاتی خاصی از این دیتابیس را آنلاین کنیم که این وب سایت php و دیتابیس آن mysql است و روی یک هاست نصب و برای دسترسی به دیتابیس روند آنلاین و مجازی را باید انجام داد نه دسترسی فیزیکی

الان به صورت دستی اینکار رو کردم یعنی یک نرم افزار مبدل دارم که اطلاعات مخصوص را از sqlserver می خونه خروجی یک فایل sql می ده که بعد کاربر وارد سایت مورد نظر میشه و فایل را آپلود می کنه

اما این روش مناسب کارفرما نیست می خوان اتوماتیک باشه یعنی در یک زمان خاص یا یک جور دیگه اتوماتیک اطلاعات ارسال بشه

پیشنهاد خودم :
یک نرم افزار واسط همزمان با نرم افزار اصلی اجرا بشه و کارش این باشه که هر 2 دقیقه یک بار اطلاعات را گرفته همون فایل sql مثلا
بعد از طریقی آپلود روی دیتابیسmysql انجام بده و اینترنتم حتما باید وصل باشه
حالا چگونه این ارتباط اتوماتیک را برقرار کنم یک بحثه و اگر راه حل دیگه ای شما دارید بگید
مرسی

sajadmaz

Member
در این حالتی که بنده عرض کردم شما باید یک دسترسی دیتابیس sqlserver بدین از طریق odbc_source و وصل بشین بهش ، در غیر این صورت باید هر مثلا 2 دقیقه یک بار یک خروجی xml بگیرین نیازی به soap هم نداره اما این حالت یکمی جالب نیست مستقیم به دیتابیس وصل بشین stable و بهتر هستش

جدیدترین ارسال ها

بالا