ارتباط 2 كامپيوتر با مودم درXP

tondar

Member
سلام خدمت همه دوستان
من ميخواهم در ويندوز xp در قسمت Network connections يك ارتباط جديد ايجاد كنم به نحوي كه دو كامپيوتر از طريق مودم به همديگر ارتباط پيدا كنند (بدون نياز به اينترنت) به اين ترتيب كه از شماره تلفن طرف مقابل استفاده كنم.
آيا اين كار ممكن هست يا نه و اگر ممكن هست از كدام روش و گزينه ها بايد استفاده كنم؟
البته نميخواهم از نرم افزارهايي مثل Hyper terminal استفاده كنم چون هدف من انتقال فايل نيست و فقط برقراري ارتباط ميباشد.
لطفا اگر ميتوانيد كمك كنيد. :roll:

golden

Member
عجب

به نام خدا
آخه همين طوري كه نمي شه. كامپيوتري كه مي خواهي بهش وصل بشي بايد يك برنامه ميزبان داشته باشه كه بشه از طريق اون برنامه به اون كامپيوتر وصل شد و يك سري كار ها كه توسط همان برنامه ميزبان انجام مي شه را روي كامپيوتر طرف انجام داد. درست مثل اون چيزي كه توي Mulity Player بازي ها هم هست.
البته يك نرمافزار براي اين كار توسط Windows XP ارايه شده (( hyper نيستا )) كه ميشه از طريق شماره تلفن با يك كامپيوتر ديگه connect كرد و امكانات خوبي هم داره.
اميدوارم جوابت را گرفته باشي. :)

tondar

Member
سلام golden جان
اون نرم افزاري كه ميگي xp ارايه كرده اسمش چيه؟ :roll: 8O

R_chizari

Active Member
درود
نرم افزار فوق Remote Desktop Connection نام دارد و در مسير start--> programs--> accessories--> communications قرار دارد.

شاد باشيد
چيذري

tondar

Member
سلام
با تشكر از شما آقاي چيذري
نرم افزار فوق را من ديده ام ولي آنطور كه من فهميدم اين نرم افزاز براي ارتباط از طريق lan هست.
اگر ميتواند دو كامپيوتر را از طريق خط تلفن ربط دهد لطفا راهنمايي كنيد
متشكرم :roll:

R_chizari

Active Member
درود
دوست گرامي ، در منوي اول اين نرم افزار گزينه options را انتخاب بفرماييد. سپس زبانهexperience را انتخاب نماييد. در اين قسمت شما ميتوانيد انتخاب كنيد كه با مودم يا كارت شبكه و يا ... ارتباط بين 2 كامپيوتر را برقرار نماييد.

شاد باشيد
چيذري

R_chizari

Active Member
درود
دوست گرامي ، در منوي اول اين نرم افزار گزينه options را انتخاب بفرماييد. سپس زبانهexperience را انتخاب نماييد. در اين قسمت شما ميتوانيد انتخاب كنيد كه با مودم يا كارت شبكه و يا ... ارتباط بين 2 كامپيوتر را برقرار نماييد.

شاد باشيد
چيذري

جدیدترین ارسال ها

بالا