ارتباط ویژوال بیسیک با صفحه وب، یوزر و پسورد.

RHamidR

New Member
با سلام خدمت همه بچه های گل این سایت
من یه مشکل دارم نمیدونم چیکار کنم

من میخوام قسمت یوزرنیم و پسورد مثلا صفحه تنظییمات مودم ADSL (تو مرورگر هستشا) بطور خودکار رد بشه مثلا در یه کادر تو فرممون واردشون کنیم و بعد وقتی که به بخش تنظیمات مودم دست پیدا کردیم بتونیم کارای دلخواهمون رو بکنیم مثل همین مثلا جستجو یا...

یه کنترل تو وبژوال بیسیک به اسم
Microsoft Office Web Discussions Client Type Library

اساتید این سایت خواهشا جوابمو بدن. منتظر جوابتون هستم.

درضمن اینجا هم سوالمو مطرح کرده بودم

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام خدمت همه بچه های گل این سایت
من یه مشکل دارم نمیدونم چیکار کنم

من میخوام قسمت یوزرنیم و پسورد مثلا صفحه تنظییمات مودم ADSL (تو مرورگر هستشا) بطور خودکار رد بشه مثلا در یه کادر تو فرممون واردشون کنیم و بعد وقتی که به بخش تنظیمات مودم دست پیدا کردیم بتونیم کارای دلخواهمون رو بکنیم مثل همین مثلا جستجو یا...

یه کنترل تو وبژوال بیسیک به اسم
Microsoft Office Web Discussions Client Type Library

اساتید این سایت خواهشا جوابمو بدن. منتظر جوابتون هستم.

درضمن اینجا هم سوالمو مطرح کرده بودم

رد کردن قسمت Username / Password کار راحتی یه، اما تنظیم کردن مودم نیازمند حفظ کردن Cookie ها،
و بررسی کردن مقادیر ورودی و ارسالی FORM ها است. حفظ کردن ارتباط بین اینها نیازمند یک HTTP Client قدرتمند ئه.
وقتی شما IP مودم را به عنوان لینک درخواست می کنید یک صفحه را دریافت می کنید که صفحه اصلی مودم ئه.
اگر بخواهید مقدار تنظیمی را تغییر بدهید باید بدانید که چه متغیری را به چه مقدار جدیدی و به چه لینکی ارسال کنید.
در هر مودمی این مشخصات متفاوته.

یا نام کاربری / رمز عبور را در آدرس قرار دهید (Internet Explorer بصورت پیشفرض بدلایل امنیتی قبول نمی کنه،
اما مرورگر هایی مثل Opera و FireFox اینجور لینک ها را قبول می کنند)
کد:
http://admin:[email protected]

یا در تنظیمات Client ای که با آن ارتباط HTTP را برقرار می کنید نام کاربری و رمز عبور را مشخص کنید.

RHamidR

New Member
اینم چهارمین بار که این کامنت رو ویرایش میکنم
دادا با همین کارمو راه انداختی قربونت برم
ولی خودمونیم همه زبونا رو حریفیا
چاکرتم
ولی اگه تونستی به صورت ارسالی post یا get هم بگی ممنون میشم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا