ارتباط ويژوال بيسيك و ديتابيس

شروع موضوع توسط saalek110 ‏28 نوامبر 2005 در انجمن منطق و الگوریتم برنامه‌نویسی

  1. salmanrayaneh

    salmanrayaneh New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    با سلام . لطفاً در مورد تک تک خواص Properties برای ساختن یک پایگاه داده را توضیح دهید
     
    نوشته شده توسط salmanrayaneh در ‏3 ژوئن 2008
  2. u3fi

    u3fi Member

    ارسال‌ها:
    124
    تشکر شده:
    9
    امتیاز دستاورد:
    16
    اساتید وی بی یه سوال داشتم . . .

    سلام خدمت همه دوستان خوب مجید آنلاین علی الخصوص اساتید مجید آنلاین . یه سوال داشتم :
    من دارم یه برنامه با پایگاه داده اكسس مینویسم كه برای هر نفر توضیحاتی به اندازه یك یا دو برگه آ چهار باید در نظر گرفته بشه . با توجه به اینكه فیلد تكست دارای محدودیت 255 كاراركتری میباشد ، باید از كدام نوع فیلد استفاده كنم ؟

    ممنون
     
    نوشته شده توسط u3fi در ‏9 ژوئن 2008
  3. the_king

    the_king مدیرکل انجمن

    ارسال‌ها:
    11,103
    تشکر شده:
    11,373
    امتیاز دستاورد:
    113
    از نوع Memo استفاده کنید، می تونه تا 65535 کاراکتر (تک بایتی در Office 97 یا دو بایتی در Office 2000 به بعد) رو ذخیره کنه.

    برای آنکه موقع ذخیره کردن و خواندن داده های String با مشکلات تبدیل ANSI / UNICODE مواجه نشوید بهتره که بجای
    نوشتن مستقیم یک متغیر String آنرا به شکل یک آرایه از نوع بایت ذخیره کنید، البته این فقط برای افزایش ضریب اطمینان
    است و الزامی نیست.
    مثلا بجای ذخیره سازی متغیر MyText بهتر است که متغیر Temp را ذخیره کنید :

    کد (Text):

        Dim rs As Recordset
        Dim MyText As String
        Dim [B]Temp[/B]() As Byte
        Set rs = db.OpenRecordset("Table1")
       
        rs.Edit
        [B]Temp[/B] = MyText
        rs!MyMemo = [B]Temp[/B]
        rs.Update
       
        [B]Temp[/B] = rs!MyMemo
        MyText = [B]Temp[/B]
               
        rs.Close
     
     
    نوشته شده توسط the_king در ‏9 ژوئن 2008
    mahdi-vb و u3fi از این پست تشکر کرده اند.
  4. mahdi-vb

    mahdi-vb Member

    ارسال‌ها:
    99
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6
    مشکل در MySQL

    با سلام من به این مشکل در ارتباط با MySQL بر خوردم »»

    Run Time error ' 40011'
    Object is invalid or not set

    وقتی یه عملیاتی روی بانک انجام میدم و دوباره میخام همون عملیتان رو انجام بدم چنین اشکالی میگیره !
    فایل پیوست رو بگیرید !! و دوبار روی دکمه کلیلک کنید !
     

    پیوست ها:

    • pp.zip
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 1.8
      نمایش ها:
      20
    نوشته شده توسط mahdi-vb در ‏14 ژوئن 2008
  5. sina.dk

    sina.dk Member

    ارسال‌ها:
    115
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    16
    دوست عزیز شما چرا خودتو با کد عذاب میدی ؟؟شما میتونی این کار ها رو در PRopertis adodc بزنی ؟؟ فقط به من بگو می خوایی چیکار کنی من برنامشو برات بزارم .
     
    نوشته شده توسط sina.dk در ‏16 ژوئن 2008
  6. u3fi

    u3fi Member

    ارسال‌ها:
    124
    تشکر شده:
    9
    امتیاز دستاورد:
    16
    ممنون

    واقعا دست شم دوستان درد نكنه . چشم حتما . بابت پاسخگوییتون هم ممنونم
     
    نوشته شده توسط u3fi در ‏17 ژوئن 2008
  7. Eris

    Eris New Member

    ارسال‌ها:
    18
    تشکر شده:
    18
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام به همگی
    این یه دیکشنری با بانک اطلاعاتیه اکسز هستش که با وی بی هستش و یک ocx هم داره که چیزه جالبیه.
    واسه نمونه کار دیدن خوبه
     

    پیوست ها:

    • Dictioneri.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 167.7
      نمایش ها:
      71
    نوشته شده توسط Eris در ‏19 ژوئن 2008
  8. mahdi-vb

    mahdi-vb Member

    ارسال‌ها:
    99
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6
    منظورتون رو از اینکه با کد عذاب میدی متوجه نمیشم من از کانکتوری که خود MySQL.com میده استفاده میکنم
    ضمنا در مورده PRopertis adodc یکم توضیح بده ؟
     
    نوشته شده توسط mahdi-vb در ‏21 ژوئن 2008
  9. mahdi-vb

    mahdi-vb Member

    ارسال‌ها:
    99
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6
    چرا دیگه جواب نمیدین , فکر کنم باید منتظر بشم the_king انلاین بشه .. نه ؟
     
    نوشته شده توسط mahdi-vb در ‏22 ژوئن 2008
  10. Hana_khanum

    Hana_khanum New Member

    ارسال‌ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام یه سؤال دارم می خواستم بدونم چه جوری می تونم توی ویژوال بیسیک با پایگاه داده sql فایل های pdf و word رو attach کنم. برای طراحی کتابخونه الکترونیکی می خوام. خواهش میکنم جواب بدید.
     
    نوشته شده توسط Hana_khanum در ‏26 آگوست 2008
  11. Hana_khanum

    Hana_khanum New Member

    ارسال‌ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام یه سؤال دارم می خواستم بدونم چه جوری می تونم توی ویژوال بیسیک با پایگاه داده sql فایل های pdf و word رو attach کنم. برای طراحی کتابخونه الکترونیکی می خوام. خواهش میکنم جواب بدید.
     
    نوشته شده توسط Hana_khanum در ‏26 آگوست 2008
  12. brash

    brash New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام دوستان ، یه سوال که فکر کنم شمام باهاش برخورد کردین ، وقتی به یه دیتابیس وصل میشیم و مثلا 4 تا فیلد داره این دیتا بیس ما و وقتی یه textbox رو به این فیلد دیتابیس نسبت میدیم فقط یکی از این فیلد ها رو نمایش میده و باید جلو عقب ببریم تا بقیه رو هم بتونیم ببینیم ، اگه بخوایم همه اون فیلد ها رو پست سر هم و مثلا با یه enter تو یه text box نشون بده ، کدی چیزی راه حلی دارین که بشه عملی کردن اینو ؟ ممنون میشم :x
     
    نوشته شده توسط brash در ‏5 سپتامبر 2008
  13. saalek110

    saalek110 Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    2,765
    تشکر شده:
    1,382
    امتیاز دستاورد:
    113
    این تاپیک را هم ببینید:
    یک سری آموزش فوق العاده جالب

    شامل:
    استفاده از تابع BitBlt در ویژوال بیسیک
    گزارش گیری در ویژوال بیسیک
    رمزگزاری و رمز گشایی
    تبدیل تاریخ سیستم به شمسی و بر عکس
    نکات ریز و درشت در مورد فایل
    نکاتی در مورد کردن با فرم ها
    تکامل تدریجی یک برنامه نویس
    دستکاری منو ها با استفاده از توابع ویندوز
    طرز استفاده از Ms-Agent در ویژوال بیسیک ( خیلی جالبه البته برای راهنما)
    پخش فایلهای صوتی تصویری در ویزوال بیسیک
    چند ریسمانی در ویژوال بیسیک
    چگونه ActiveX بسازیم؟
    استفاده از فایلهای منبع در ویزوال بیسیک
    استفاده از محضر خانه ویــندوز
    نکاتی در مورد استفاد از چاپگر
    بدست آوردن اطلاعاتی در مورد سیستم
    طریقه استفاده از DLL های نوشته شده توسط ++C در VB 6.0
    استفاده پورت ها در ویژوال بیسیک 6
    توابعی برای کار با رشــته ها
    آموزش ویژوال بیسک 6 توسط : امیر مراد آبادی
    UsingDLLs
    ذخیره تصاویر در بانک اطلاعاتی
    راهنمای آموزش ساخت گزارش توسط برنامه ACTIVE REPORT 2
    معرفی پایگاه داده
    آموزش برنامه نویسی توسط QBASIC
    آموزش ویژوال بیسیک 6 توسط : Meisam.Mor
    یکسری کد مورد نیاز SQL 2000 در ویژوال بیسیک
    گزارش گیری در VB 6.0
    بانکهای اطلاعاتی رابطه ای ( مفاهیم وتعاریف )
    مولفه های Com و DCOM
    آموزش Command SQL Server
    آشنایی با رکوردست و متد های آن
    روش تغییر پایگاه داده Access در VB 6.0
    ایجاد ارتباط با پایگاه داده با یک مثال
    انواع ارتباط در پایگاه داده
    آشنایی کلی با پایگاه داده
    استفاده از دستورات SQL در ویژوال بیسیک قسمت اول
    استفاده از دستورات SQL در ویژوال بیسیک قسمت دوم
    ایجاد ارتباط با پایگاه داده رمزگزاری شده
    انتقال اطلاعات از یک پایگاه داده به پایگاه دیگر
    طراحی و ایجاد نمودار در ویژوال بیسیک
    آموزش دستورات مختصر و مفید SQl بخش اول
    آموزش دستورات مختصر و مفید SQl بخش دوم
    آموزش دستورات مختصر و مفید SQl بخش سوم
    آموزش دستورات مختصر و مفید SQl بخش پایانی
    آموزش برنامه Wise Installation System
    Net Cat : چاقوی همه کاره
    اشیاء داده ActiveX-ADO
    ذخیره تصویر در پایگاه داده
    جزوه کار عملی پایگاه داده برای استفاده در SQL
    گزارش گیری از پایگاه داده در ویژوال
    دیتا تایپ تاریخ شمسی برای SQL SERVER 2005
    مطالعه موفق با تمرکز ( علت این فایل این است که در صورت مطالعه کتوب برنامه نویسی با حداکثر باز دهی باشد )
    آشنایی با ابزارهای مخصوص برقراری ارتباط با پایگاه داده
    آموزش ویژوال بیسیک در 1+N
    کار با برنامه Word & Eecel در ویژوال
    کریستال ریپورت 10 : نحوه Login کردن به SQL Server
    کتابخانه توابع شمسی در کریستال ریپورت 10
    PCI Express نسل بعدی کارت گرافیک
    آموزش Expression Web ( هدف این معرفی طراحی وب و قراردادن برنامه ، دوستان برنامه نویس رو وب )
    این هم سرویس پک 6 برای ویژوال بیسیک
    آپدیت امنیتی فایل oleaut32.DLL
    جزوه آموزشی Microsoft Access
    آموزش دیگری از نرم افزار اکسس 2003
    آموزش برنامه InstallShield 10.5 ( یکی از بهترینها در قسمت ساختن Setup برای پروژه برنامه نویسی )
    مجموعه مقالات آموزسي براي پايگاه داده ---- در 15 فصل
    آموزش هاي حرفه ای در مورد TextBox
    آموزش حرفه اي منو Menu
    راهنماي مقدماتي براي برنامه نويسان پايگاه داده
    آموزش OpenGL programming in Visual Basic 6 قسمت اول
    مديريت پايگاه داده
    آموزش ويژوال بيسيك 6 - نويسنده : Arashps
    آموزش كريستال رپورت 10 با مثال عملي
    كار با ساختار پايگاه داده
    آموزش كنترل هاي اكتيواكس OCX
    آموزش ActiveX Data Object =ADO
    آموزش كار با List View
    آموزش برنامه نويسي چند رسانه در ويژوال بيسيك 6
    مجموعه نكات استفاده از چاپگر
    مقاله آموزش در مورد Timer
    مقاله آموزشي كار با كنترل Treeview
    راهنماي ساخت Setup براي برنامه نويسان 6 VB
    مقاله آموزشي در مورد كار با فايل در VB
    آموزش ساخت DLL ها و آشنايي با آنها
    آموزش کامل توابع API
    آموزش برنامه نویسی ویژوال بیسیک در پایگاه داده اکسس VBA
    مجموعه ای از مثالهای از زبان برنامه نویسی VB
     
    نوشته شده توسط saalek110 در ‏27 سپتامبر 2008
  14. Expon

    Expon Member

    ارسال‌ها:
    46
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    6
    Mysql در وی بی

    ایا VB به Mysql ارتباط برقرار می کند ؟
    از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن
     
    نوشته شده توسط Expon در ‏14 اکتبر 2008
  15. saalek110

    saalek110 Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    2,765
    تشکر شده:
    1,382
    امتیاز دستاورد:
    113
    تاپیکها ادغام شد.
    همین تاپیک را بخوانید بحث شده.
     
    نوشته شده توسط saalek110 در ‏15 اکتبر 2008
  16. park1741

    park1741 New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    استفاده از Textbox در دستورات Sql وی بی 6

    با سلام و عرض خسته نباشی خدمت دوستان عزیز
    می خواهم در وی بی 6 در یک Textbox مقداری را دریافت کنم و مقدار موجود در Textbox را در دستورات Sql جستجو نمایم.چگونه می توانم این کار را انجام دهم؟
     
    نوشته شده توسط park1741 در ‏23 دسامبر 2008
  17. saalek110

    saalek110 Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    2,765
    تشکر شده:
    1,382
    امتیاز دستاورد:
    113
    نوشته شده توسط saalek110 در ‏24 دسامبر 2008
    hayran2010 و MDP از این پست تشکر کرده اند.
  18. park1741

    park1741 New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    سورس کد با sql

    سلام
    لطفا سورس کد هایی کوچک از وی بی 6 که با دستورات sql عملیاتی از قبیل اضافه کردن رکورد ، حذف،جستجوو...
    را برای دانلود قرار دهید


     
    نوشته شده توسط park1741 در ‏25 دسامبر 2008
    hayran2010 از این پست تشکر کرده است.
  19. saalek110

    saalek110 Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    2,765
    تشکر شده:
    1,382
    امتیاز دستاورد:
    113
    در سایت:
    http://www.planet-source-code.com
    عضو شوید. و به قسمت وی بی و سپس قسمت دیتابیس بروید. سورس های زیادی هست.
     
    نوشته شده توسط saalek110 در ‏25 دسامبر 2008
    hayran2010 از این پست تشکر کرده است.
  20. amir.rambo

    amir.rambo New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    با سلام و عرض خسته نباشيد تو رو خدا حتما جواب اين سوال من كه خيلي برام مهمه رو بدين

    چه جوري مي شه بين داده هاي كه در يك ديتاباس در ويژوال بيسيك وارد كرده ايم جستجو كنيم

    با تشكر من منتظرم به شدت تمام :shock:
     
    نوشته شده توسط amir.rambo در ‏30 ژانویه 2009
    hayran2010 از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید