ارتباط مولتي مديا بيلدر با فايل اكسل

سلام دوستان به دنبال سورسي براي ارتباط ام ام بي با اكسل مي گردم خيلي فوري است لطفا راهنمايي بفرماييد . توضيح اينكه مي خواهم اطلاعات داخل يك فايل اكسل را بدون باز نمودن آن در برنامه اكسل نمايش بدهم . ترجيحا" قسمت جستجو هم داشته باشد با تشكر

m javad

کاربر متخصص
یه پلاگینی هست به این نام MMBD.dll
دوستان چک کنن میشه کاری که این دوستمون می خواد رو باهاش کرد.:rose:

آخرین ویرایش:
دوست عزيز با تشكر از راهنمايي شما من هرچه گشتم اين پلاگين را پيدا نكردم لطفا در صورت امكان لينك دانلود آنرا نيز بگذاريد

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اگه اشتباه نکنم این پلاگین رایگان نیست
یه نکته دیگه
میگم این انجمن یه ابزار داره به اسم جستوجو که اگه ازش استفاده کنیم نتایج خوبی میگیریم پس چرا بجای این بگردیم بعد سوال بپرسیم اول میپرسیم بعد میگردیم؟
قبلا در این مورد تو انجمن زیاد بحث شده و نتیجه کلی این هستش : این کار در حال حاضر توسط mmb کاملا شدنی نیست

m javad

کاربر متخصص
با سلام
من این پلاگین رو دارم ، با راهنمای استفاده از اون
البته خودم که چیزی دستگیرم نشد. شایدم اون پلاگینی که شما میخواید نباشه
امروز امکان آپلود ندارم .ولی مطمئنا به زودی همین جا میزارمش برای دوستان.

m javad

کاربر متخصص
شرمنده دير شد

با سلام

قول داده بودم كه اين پلاگين رو بزارم اينجا دوستان چك كنن.
من اصلا نميدونم اين همون چيزي هست كه ميخوايد يا نه. شايدم اين يه نسخه ي رايگان باشه كه كاربرد زيادي نداره
اينم لينك دانلود مستقيم با يه فايل كامپايل شده.

http://www.mmbforums.com/ipb/index.php?showforum=53 - 86k

پیوست ها

• MMDB.zip
    709.9 کیلوبایت · بازدیدها: 417
آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان ايكاش يكي از دوستان توضيحاتي در مورد اين فايلها و پلاگين مي داد من هم چيزي دستگيرم نشد

silvercover

کاربر متخصص
سلام دوستان به دنبال سورسي براي ارتباط ام ام بي با اكسل مي گردم خيلي فوري است لطفا راهنمايي بفرماييد . توضيح اينكه مي خواهم اطلاعات داخل يك فايل اكسل را بدون باز نمودن آن در برنامه اكسل نمايش بدهم . ترجيحا" قسمت جستجو هم داشته باشد با تشكر

پلاگین معرفی شده چیزی نیست که شما بهش نیاز دارین این پلاگین برای کار با دیتا بیس های اکسس هست و نه برنامه اکسل.

آیا فایل های اکسس شما CSV هستند یا XLS؟
اگر CSV هستند توسط توابع رشته ای خود بیلدر به راحتی می تونین محتوای فایل رو فراخوانی کنید. اینجا یه نمونه هست:

http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=738505&postcount=2

m javad

کاربر متخصص
با سلام

ممنون از راهنماییتون
راسش من با این پلاگین اصلا کار نکرده بودم و فقط توی اون پست mmbforums یادم بود که یه ربطی به آفیس داشت. ولی گفتم شاید بتونم یه کمکی بکنم.
بازم شرمنده

جدیدترین ارسال ها

بالا