ارتباط مخفي سرويس ايميل گوگل با اف بي آي !

H-assan

Well-Known Member
nextworldit گفت:
مسيح جان
اقا این چه نوع طرز فکری هست....
مگر فقط fbi امنيت دنيا رو کف دستش داشته و داره؟
اگر شما نميبينيد که چطور هروز جون ميلّيون ها انسان حفظ ميشه من خيلی خيلی خوب ميبينم
همه چيز بدی نيست نيست نيست
مشکل شما این هست که يچيزايی شنيديد و اون شنيدهاي خدتونو بزرگ ميکنيد ميديد به خرده ديگران بی خبر از اینکه بابا دو نفر هستن که چيز ميز هاليشونه

اسان این که نشد پدر جان... يا بحثو شروع نکنيد يا اینکه وقتی شروع ميکنيد بزاريد به پايان برسونيم و نتيجه بگيريم حرف بدی نميزنيم که شما هی عين معلماي مهد کودک به ما تذکر ميديد.

من نگفتم ادامه بحث نديد گفت قسمت سياسي رو ادامه نديد(يعني جاي كه در مورد نفت وغيره حرف زدم رو ادامه نديد) همين /يعني جاي كه سياست توش هست همين/ اگر من مي گم در مورد سياست چيزي نگين براي اين كه موضوع منتقل نشه و موضوع رو پاك نكنن مگر نه بحث خيلي مهمي كه اين كه اف بي آي و غيره /ولي وقتي سياسي ميشه بحث آخرش به درگيري ميره و جو سايت خراب ميشه دوست عزيز

پس فقط در مورد كنترل بگيم من فقط براي روشن شودن موضوع اين جوري مجبور شودم بگم مگر نه قصد توليد بحث سياسي نداشتم

Masih

Well-Known Member
assan گفت:
Masih-Evanescence گفت:
assan گفت:
مسيح جان زياد مطما نباش مگر خودت كم چيزي هستي يا بقيه بچه هاي مجيد آنلاين

عجب!! 8O يعني تو من رو با تروريستها ؛ مقامات بلندپايه دولتي؛ سفرا؛ سناتورهاي مجلس سناي آمريكا؛ اعضاي القاعده؛ گروهك تروريستي الحرب؛ كوفي‌عنان و... از نظر اهميت و بزرگي برابر ميدوني؟!!!! فكر نكنم اينقدرها هم براي دولت ايالات متحده خطرناك باشم! ولي اونهايي كه خطرناك هستن هيچ وقت نميان از ياهو و هات‌ميل استفاده كنن (تاكيد ميكنم: هيچ‌وقت!). فكرش رو بكنين:

[email protected]
[email protected]

:lol:

مسيح.

بابا مسيح دمت گرم
مگر همه اش ترور بابا همه اين ها از قبل بر نامه ريز ي شوده كه كي بايد چي كار كنه ادامه نمي دم چون سياسي مي شه ولي براي اينكه نقش ها كه قبلا ربختن به هم نريزه كنترل شديدي مي كنن يكي از كنترل ها هم اين من يك خبر دارم كه دو سال ديگه همه دوستان از اين موضو ع با خبر مي شن وديگه خودتون رو دست كم نمي گيريد
در ضما زماني كه مي خواستن كه ترور كنن و باعث شن سياست يك مملكت خراب بشه گذاشته امروز بحث نفت نيست

بحث مغزه با مغز ميشه نفت رو ساخت ولي با نفت نمي شه مغز رو ساخت

ديگه سيا ست اون مدل قديمي نيست وقتي براي كنترل اطلاعات الكترونيكي 20 ميليار دلار سرمايه ميذارن تازه اونهم براي كنترل عادي يوزر هاي معمولي يعني تو ومن فكر مي كني بي دليله نه نيست در ضما فكر بكن اين بچه هاي مجيد نلاين كه هر كوم توي يك چيز تخصص دارن يك جا جمع بشن وشروع كنن به كار كردن مي دوني مي تونون چه كار هاي بكنن درسته اطلاعات هر كدومون كم وزياد داره ولي در كل يك دريا ميشه / اگر بچه هاي مجيد آنلاين هر كدوم يك كلمه بلد باشن مي شه 10000 كلمه خيلي باهاش مي شه جمله هاي زيادي ساخت پس همه مهم هستند درسته !!!

ببين من صحبتم اينه كه تروريست يا آدم چيز فهم يا هر كسي كه بتونه به قول دوستان امنيت دنيا رو به خطر بندازه نمياد از ياهو استفاده كنه! من الان هيچ تهديدي واسه جايي نيستم و اونقدرها هم خودم رو مخ نميدونم اما آدرس اصلي ايميل من خارج از ياهو هست (چه برسه به اونهايي كه تهديدي براي كشورهاي ديگه هستن):

[email protected]
[email protected]

اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشي.
مسيح.

Masih

Well-Known Member
nextworldit گفت:
مسيح جان
اقا این چه نوع طرز فکری هست....
مگر فقط fbi امنيت دنيا رو کف دستش داشته و داره؟
اگر شما نميبينيد که چطور هروز جون ميلّيون ها انسان حفظ ميشه من خيلی خيلی خوب ميبينم
همه چيز بدی نيست نيست نيست
مشکل شما این هست که يچيزايی شنيديد و اون شنيدهاي خدتونو بزرگ ميکنيد ميديد به خرده ديگران بی خبر از اینکه بابا دو نفر هستن که چيز ميز هاليشونه

اسان این که نشد پدر جان... يا بحثو شروع نکنيد يا اینکه وقتی شروع ميکنيد بزاريد به پايان برسونيم و نتيجه بگيريم حرف بدی نميزنيم که شما هی عين معلماي مهد کودک به ما تذکر ميديد.

آقا من چشمهام داره درمياد كم كم! 8O ميگم نكنه شما هم خودت تو FBI هستي كه اينقدر خوب منو ميشناسي كه ميگي: «مشکل شما این هست که يچيزايی شنيديد و اون شنيدهاي خدتونو بزرگ ميکنيد....». از كجا ميدوني كه من توي واشنگتن زندگي نميكنم؟ از كجا معلوم اون كلمه تهران زير لوگوي من واسه سر كار گذاشتن نيست؟ خلاصه‌اش اينكه از كجا منو ميشناسي؟!

دوم اينكه ميشه يك سري از اين حافظان امنيت دنيا رو معرفي كني تا من هم بيشتر باهاشون آشنا بشم؟! :?:

موفق باشي.
مسيح.

NextWorld IT

Active Member
نوشته هاي من چه ارتباطی به محله زندگي شما دارد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

لازم نيست من مثال بزنم چشمانتان را باز کنيد خودتون خواهيد ديد.
هر كسي كه عاقل باشد خواهد ديد....

در ضمن این مبحثي نيست که بشه در براش روشن و واضح گفتگو کرد بهتره شما به افکاره خود بپردازید و من هم همينطور...
ممنون مسيح جان(اسم شما منو ياده يکی از دوستام ميندازه)

Peyman-Pop

Active Member
آسان جان لطفا شروع کننده بحث سعی‌ کن نباشی‌ چون وقتی‌ یک بحث شروع بشه جلوی اونرو نمی‌شه گرفت,خودت که اینو میدونی‌ .

ممنونم .

مسیح جان این nextworldit عزیز هم پسر گلی‌ هست آقا هواشو داشته باش ;-)

پیمان

H-assan

Well-Known Member
Peyman-Pop گفت:
آسان جان لطفا شروع کننده بحث سعی‌ کن نباشی‌ چون وقتی‌ یک بحث شروع بشه جلوی اونرو نمی‌شه گرفت,خودت که اینو میدونی‌ .

ممنونم .

مسیح جان این nextworldit عزیز هم پسر گلی‌ هست آقا هواشو داشته باش ;-)

پیمان

آقا پيمان خيلي بچه باحاليه باز زبونه بي زبوني گفت ديگه ادامه نده
ولي حال كردم خيلي جالب گفتي من ديگه نيستم :roll:

mahdiflash

Member
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

چون بحث از FBI شد يه چيزي بنويسم

نقل قول از يك كتاب :

.... FBI داراي برنامه اي به نام ‍Carnivore ( گوشت خوار ) كه ميتواند داده هاي ورودي و

خروجي ISP ها رو بگيرد و فيلتر كند (FBI نام آن را به DCS1000 تغير داده است )

صفحات وب , فايل ها , اخبار , فعاليت هاي گروهي , برنامه هاي چت و E-MAIL ها از اين

فيلتر ميگذرند .....

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Masih

Well-Known Member
جواب اين آقا مهدي فلش:

آقا دير اومدي خيلي ديره! چون بحث سياسي موقوف شده (حتي شما دوست عزيز!) :lol:
راستي شما كه كره ماهي از كجا اين اطلاعات رو راجع به اف بي آي داري؟ (فارسي FBI چقدر زاغارت ميشه!) :wink:

مسيح.

Masih

Well-Known Member
assan گفت:
چيم آقا پييمان مسيح بعدن جوابت ميدم

8O اين يعني چي؟! ايجاد جو ارعاب و وحشت؟! تو داري جو ورزشگاه رو به هم ميريزي‌ها! :D شب سر كوچه ميبينمت آسان! :wink:
پيمان يه تاپيك ديگه بزن اين جواب منو بده! خودشو كشت! :lol:

مسيح.

H-assan

Well-Known Member
Masih-Evanescence گفت:
assan گفت:
چيم آقا پييمان مسيح بعدن جوابت ميدم

8O اين يعني چي؟! ايجاد جو ارعاب و وحشت؟! تو داري جو ورزشگاه رو به هم ميريزي‌ها! :D شب سر كوچه ميبينمت آسان! :wink:
پيمان يه تاپيك ديگه بزن اين جواب منو بده! خودشو كشت! :lol:

مسيح.

ها اين همون چشم به زبون سكيوريتي برا يانه كه بچها از قبيل مسيح از جريان با خبر نشن :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا