ارتباط بیلدر با سایر برنامه ها

Habib66

Member
قبل از هرچی سال نو رو به همه شما دوستان خوبم تبریک می گم و سال خوب و خوشی رو براتون آرزومندم :rose:
اما غرض از مزاحمت اینکه من می خوام تو بیلدر فایلهای پاور پوینت نشون بدم . برای اینکارم از برنامه
Power pointViewer2003 استفاده کردم . مشکل اینجاست که برای نمایش فایلها بوسیله این برنامه ، باید خودت بصورت دستی تو قسمت browse برنامه آدرس فایلهاتو بدی که اصلا جالب نیست و من می خوام که بصورت خودکار به برنامه آدرس دهی کنم . این یه مشکل . مشکل بعدی هم اینه که چون درایو سی دی تو سیستم های مختلف فرق داره و دستور «SrcDir » هم رو آبجکت های بیلدر جواب می ده ، نمی دونم چجوری پاور پوینت ویور رو آدرس دهی کنم. حالا هر کی از دوستان بلده من خیلی مشتاق و محتاج راهنمایی هستم !
ضمناً اگه بخوام اینکارو برای فایلهای خیلی زیاد انجام بدم چیکار باید کنم ؟ یعنی اینکه مثلا 500 تا فایل که از 1 تا 100 شماره گزاری شدن و همه تو یه پوشن و من می خوام با کلیدهای عقب ، جلو ، اولی ، آخری کنترلشون کنم .
لینک دانلود ppViewer

http://www.microsoft.com/downloads/...27-43ab-4f24-90b7-a94784af71a4&DisplayLang=en

OMiD

Well-Known Member
دوست عزيز براي اينكه فايلهايي كه شماره گذاري كردي رو با دو كليد عقب و جلو آدرس دهي كني ميتوني از دستوراتي كه توي اين برنامه هست استفاده كني:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=116973
و اگه تا عصر صبر ميكني تا برات يه مثال بسازم واسه فايل هاي پاور پوينت كه همون كاري كه ميخواي انجام بده.
اميدوارم موفق باشي.

آخرین ویرایش:

OMiD

Well-Known Member
مثال

دوستان عزيز من بيانم ضعيفه و نميتونم خوب توضيح بدم يه سري توضيحات توي برنامه دادم اگه مشكلي بود بازهم بفرمائيد تا برطرف كنم...

attachment.php

پیوست ها

• Untitled-1.gif
    Untitled-1.gif
    11.2 کیلوبایت · بازدیدها: 75
  • PPTview.rar
    8.7 کیلوبایت · بازدیدها: 26

BEHESHT

Well-Known Member
چرا از پاور پوینت ویور استفاده کنی متن پایین بخون شاید راه گشا باشه.

دوست عزیز مثل این که با پاور پوینت زیاد آشنا نیستی خب من سال 2005 یا 4 بود با این پاورپوینت کار می کردم یه قسمت داشت مثل MMB که خورجی exe رو همراه Aoutorun می داد جالب اینجا بود که فایل هایی که تو پاور پینت اضافه کردی بودم هم خودکار تو سی دی کپی و آدرس دهی می کرد

من خودم با این روش یه تحقیق به معلم ریاضیم دادم و جواب صد در صد گرفتم

اگر نتونشتی بدون پاور پوینت رو نصب نکردی چون من خودم با ورژن 2003 کار کردم.

خب حالا مشکلات تا اینجا حل شد پروژه پاور پوینتت که به صورت EXE با Binding تو MMB بیار.

برای تعداد زیاد هم منظورتو متوجه نشدم.

Habib66

Member
بهشت دوم عزیز از اینکه راهنمایی کردی خیلی ممنون ولی بایند کردن فایل اگزه جواب نمی ده و در واقع همون pptviewer خودمون هست . اما یه فایل دیگه تو پوشه خروجی پاور پوینت هستش به نام play.bat که خیلی کار راه اندازه و نیازی هم به بایند کردن نداره و همین جوری هم اجرا می شه .

Habib66

Member
دوستان عزيز من بيانم ضعيفه و نميتونم خوب توضيح بدم يه سري توضيحات توي برنامه دادم اگه مشكلي بود بازهم بفرمائيد تا برطرف كنم...

دوست عزیز از لطفت خیلی ممنون . به جز قسمت اولش که فایل اگزه رو اجرا می کنه بقیه مشکلی ندارن . چون اون فایل اگزه فایل نصب برنامه هستش و می ره برنامه رو نصب می کنه و این یعنی اینکه برای هر بار اجرا باید یکبار برنامه نصب بشه که برای حل این مشکل هم باید آدرس پروگرام فایل ویندوز رو بدی . البته بعد از نصب پاور پوینت ویور در ابتدای اجرای برنامه .

OMiD

Well-Known Member
دوست عزیز از لطفت خیلی ممنون . به جز قسمت اولش که فایل اگزه رو اجرا می کنه بقیه مشکلی ندارن . چون اون فایل اگزه فایل نصب برنامه هستش و می ره برنامه رو نصب می کنه و این یعنی اینکه برای هر بار اجرا باید یکبار برنامه نصب بشه که برای حل این مشکل هم باید آدرس پروگرام فایل ویندوز رو بدی . البته بعد از نصب پاور پوینت ویور در ابتدای اجرای برنامه .
ببين دوست جون! من كه توي برنامه نوشتم (توي قسمت ToolTip) كه شما ميتونيد فايلهاي نصب شده ويوور رو توي cd تون كپي كنيد و به عنوان يه برنامه پرتابل از استفاده كنيد يعني به هيچ عنوان نيازي به نصب نداره و آدرس فايل اجرائي رو هم از روي cd بديد.

Habib66

Member
شرمنده ، ببخشید من توضیح شما تو تول تیپ رو نخونده بودم . به هرحال خودم اینکار و کرده بودم اما می خواستم به شما بگم که دیدم شما قبلا گفته بودین و من نخونده بودم . از زحمتی که کشیدید خیلی ممنون !

hadikm_sh

New Member
شما میتونید با استفاده از گزینه ی Package for cd کارتون راه بندازید البته چون مدت زیادی با 2003کار نمیکنم تو 2003یادم رفته کجاست ولی تو 2007 میتونید ازاین مسیر اجراش کنید.فقط یه چیزی که چون این گزینه فایلتونو به PPTتبدیل میکنه ممکنه بعضی از افکتهایی که تو آفیس 2007هست رو خراب کنه البته خودش هم این پیغام رو میده اما مشکلی جدی نداره و با کمی تغییر درست میشه.:rose::rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا