قبل از هرچی سال نو رو به همه شما دوستان خوبم تبریک می گم و سال خوب و خوشی رو براتون آرزومندم 

اما غرض از مزاحمت اینکه من می خوام تو بیلدر فایلهای پاور پوینت نشون بدم . برای اینکارم از برنامه
Power pointViewer2003 استفاده کردم . مشکل اینجاست که برای نمایش فایلها بوسیله این برنامه ، باید خودت بصورت دستی تو قسمت browse برنامه آدرس فایلهاتو بدی که اصلا جالب نیست و من می خوام که بصورت خودکار به برنامه آدرس دهی کنم . این یه مشکل . مشکل بعدی هم اینه که چون درایو سی دی تو سیستم های مختلف فرق داره و دستور «SrcDir » هم رو آبجکت های بیلدر جواب می ده ، نمی دونم چجوری پاور پوینت ویور رو آدرس دهی کنم. حالا هر کی از دوستان بلده من خیلی مشتاق و محتاج راهنمایی هستم !
ضمناً اگه بخوام اینکارو برای فایلهای خیلی زیاد انجام بدم چیکار باید کنم ؟ یعنی اینکه مثلا 500 تا فایل که از 1 تا 100 شماره گزاری شدن و همه تو یه پوشن و من می خوام با کلیدهای عقب ، جلو ، اولی ، آخری کنترلشون کنم .
لینک دانلود ppViewer
http://www.microsoft.com/downloads/...27-43ab-4f24-90b7-a94784af71a4&DisplayLang=enPower pointViewer2003 استفاده کردم . مشکل اینجاست که برای نمایش فایلها بوسیله این برنامه ، باید خودت بصورت دستی تو قسمت browse برنامه آدرس فایلهاتو بدی که اصلا جالب نیست و من می خوام که بصورت خودکار به برنامه آدرس دهی کنم . این یه مشکل . مشکل بعدی هم اینه که چون درایو سی دی تو سیستم های مختلف فرق داره و دستور «SrcDir » هم رو آبجکت های بیلدر جواب می ده ، نمی دونم چجوری پاور پوینت ویور رو آدرس دهی کنم. حالا هر کی از دوستان بلده من خیلی مشتاق و محتاج راهنمایی هستم !
ضمناً اگه بخوام اینکارو برای فایلهای خیلی زیاد انجام بدم چیکار باید کنم ؟ یعنی اینکه مثلا 500 تا فایل که از 1 تا 100 شماره گزاری شدن و همه تو یه پوشن و من می خوام با کلیدهای عقب ، جلو ، اولی ، آخری کنترلشون کنم .
لینک دانلود ppViewer