ارتباط برنامه های مایکروسافت به فوتوشاپ!!

Helberg Design

New Member
سلام یه مشکلی برام پیش اومده از دیروز فوتوشاپم رو که باز میکنم این اررور رو مدام میده دلیلش چیه؟
Untitled.pngفقط اینو بگم که چند روز پیش سر یه اشتباهی کلا هر چی برنامه مایکروسافت داشتم uninstall کردم که حتی revit هم کار نمیکرد بعدش که microsift .net framwork و microsift visual c و micrpsoft office رو دوباره نصب کردم revit درست شد اما فوتوشاپ هنوز اررور میده میخوام بدونم اصلا جریانه ارور فوتوشاپ ربطی به این قضیه داره؟اگه اره چه برنامه ای از مایکروسافت رو باید نصب کنم تا حل شه؟

Helberg Design

New Member
سلام یه مشکلی برام پیش اومده از دیروز فوتوشاپم رو که باز میکنم این اررور رو مدام میده دلیلش چیه؟
مشاهده پیوست 97288فقط اینو بگم که چند روز پیش سر یه اشتباهی کلا هر چی برنامه مایکروسافت داشتم uninstall کردم که حتی revit هم کار نمیکرد بعدش که microsift .net framwork و microsift visual c و micrpsoft office رو دوباره نصب کردم revit درست شد اما فوتوشاپ هنوز اررور میده میخوام بدونم اصلا جریانه ارور فوتوشاپ ربطی به این قضیه داره؟اگه اره چه برنامه ای از مایکروسافت رو باید نصب کنم تا حل شه؟

از دوستان کسی نبود جواب سوالمو بدونه کار فوری با فوتوشاپ دارم باید سریعتر درست شه

جدیدترین ارسال ها

بالا