سلام.
من دارم یه برنامه(vb.net) می نویسم که دوست دارم با وبسایت ارتباط داشته باشه.( مثلا یک سری داده را تو هاست ذخیره کنه و بعدا آن ها را دریافت کنه.)
می خواستم بدونم که آیا این کا سختیه؟ و من چه زبان هایی رو باید بلد باشم تا بتونم این کار رو انجام بدم. با تشکر.
هر کاری که با اصول اش آشنا نباشید سخته، اما اگر اصول اش رو بدانید ساده است.
اگه همون VB.Net رو بلد باشید و کمی هم از اصول ASP.Net بدانید می توانید هم برنامه خودتون و هم برنامه ای که داخل سایت اجرا میشه رو با همون VB.Net
بنویسید. برنامه ای که با VB.Net برای سایت می نویسید مناسب هاست هایی است که مبتنی بر سرور ویندوز هستند.
البته اگر برنامه سایت رو شما نمی نویسید و سایت متعلق به شما نیست، معمولا دو روش برای ارسال داده به هاست دارید، یا اون سایت بانک اطلاعاتی اش
رو از طریق اینترنت در اختیار شما قرار میده که مستقیما ازش داده بخوانید و بنویسید (مثلا یک بانک اطلاعاتی مبتنی بر SQL Server داره و شما از طریق آدرس IP
بهش دسترسی دارید) و یا اینکه فرمی طراحی کرده از طریق اون داده ارسال کنید (فرضا شما داده هاتون رو به یک صفحه php ارسال می کنید)
به هر حال اون سایت باید به طریقی مستقیم یا غیر مستقیم به شما اجازه ویرایش کردن بانک اطلاعاتی اش رو بده.