سلام اگه بخوایم یه نرم افزار رو اجراکنه (مثلا 123.exe) دستو رش چیه ؟ مرسی
khatibi123 Member Sep 5, 2006 #1 سلام اگه بخوایم یه نرم افزار رو اجراکنه (مثلا 123.exe) دستو رش چیه ؟ مرسی
shirini_forush Well-Known Member Sep 5, 2006 #2 میشه بیشتر توضیح بدی؟ اگه منظورت اینه که فایل فلش یه فایل اجرایی رو اجرا کنه با fscommand میشه... بیشتر توضیح نمیدم چون تو انجمن چند بار کامل آموزش دادیم... تازه محسن جونم میاد به هممون فحش میده!
میشه بیشتر توضیح بدی؟ اگه منظورت اینه که فایل فلش یه فایل اجرایی رو اجرا کنه با fscommand میشه... بیشتر توضیح نمیدم چون تو انجمن چند بار کامل آموزش دادیم... تازه محسن جونم میاد به هممون فحش میده!
S Security9776 Active Member Sep 7, 2006 #3 safir187 گفت: تازه محسن جونم میاد به هممون فحش میده! کلیک کنید تا باز شود... سفیر جان ، من تا حالا به کدوم یکی از دوستان توهین کردم که این دفعه دوم باشه ؟!
safir187 گفت: تازه محسن جونم میاد به هممون فحش میده! کلیک کنید تا باز شود... سفیر جان ، من تا حالا به کدوم یکی از دوستان توهین کردم که این دفعه دوم باشه ؟!
shirini_forush Well-Known Member Sep 9, 2006 #4 نه فدات شم ... فحش که توهین نیست! من ادبیاتم خاص خودمه...