ارتباط با سخت افزار ؟!

Nitron

Member
با سلام بر همه ی دوستانی که این موضوع رو می خونن
همه ی برنامه نویسان حرفه ای کامپیوتر اینو می دونن که یکی از فاکتورهایی که تعیین میکنه یک زبان برنامه نویسی در سطح "قدرتمند بودن" قرار می گیره یا نه ارتباط اون زبان با سخت افزار هست (مثل C++) .
حالا سوآل من از دوستان این هست که ActionScript هم از این مهم پشتیبانی میکنه؟
برای مثال می خوایم توسط Action به کامپیوتر دستور بدیم که DVD-ROM روی کیس رو باز کنه ،
باید چیکار کنیم ؟
کلاسی واسه این کار هست؟ یا باید با چیزی ارتباط برقرار کنیم؟ یا ...
یا اصلا Action این قابلیت رو نداره؟!
ممنون از راهنماییتون.

benyamin_pc

Well-Known Member
همون طور که میدونین فلش با هدف گسترش تحت وب طراحی شد و ارتباط با سخت افزار تحت وب روش زیاد کار نشده که البته بیشترین کار در این زمینه با خود فلش میشه کرد و حتی همتاهاش همچون سیلور لایت و html5 نصف این قدرتم ندارن و حتی تو ارتباط با میکروفن و وب کم هم کاری نمی کنن و به تازگی برای میکروفن سیلور لایت ی کارائی کرده و این در حالیه که مدتهاست میشه تحت وب برنامه ساند رکوردر نوشت و وب کم رکوردر....
برای ارتباط با کارت گرافیک هم از نسخه بعد میشه . ارتباط با پرینتر که سالهاست میشه . ارتباط با کامپیوترهای شبکه هم میشه . ارتباط با میکروفن و وب کم هم گفتم . ارتباط با اسپیکر هم میشه . ارتباط با سنسور شتاب و زاویه و صفحات تاچ هم میشه . با خیلی از سخت افزارها شما میتونین فقط توسط فلش ارتباط داشته باشین اما بعضی چیزها که به هیچ وجه شاخه کار وب و موبایل نباشه نمیشه مثل باز کردن در رایتر یا ارتباط کنترل شده خاص با پورت های سخت افزاری و در کل ارتباطات خیلی سطح پائین سخت افزاری و سیستم عاملی چون در اصل یک ارتباط امن سخت افزاری باید توسط واسط سیستم عامل به شکل api انجام شه وگرنه هک محسوب میشه و نباید بدون اجازه سیستم عامل باشه و ارتباط با سیستم عامل در رده وب محسوب نمیشه و بهش میگن Desktop Application و اینو باید از نسخه های آینده Air بخاهین نه فلش
اما اگه خیلی دوست دارین این کارارو با خود فلش انجام بدین چند راه دارین که همه فلش کارای حرفه ای اونارو فوت آبن . یکیش استفاده از FScommand هست که تو خود فلش پلیر میتونین اینکارارو انجام بدین اما بعضی جاها این استفاده بی مزه میشه اما خود نوکیا که همیشه عادت داره اینترو برنامه های pcSuite گوشی هاشو کلا تا لحظه نصب با فلش بزنه ی جاهائی اینکارو میکنه
دومین کار استفاده اینترفیسی از فلش تحت یک برنامه سیستمی مثل C# هست . البته C# میشه گفت بهترین گزینس اما گزینه های دیگه ای مثل mdm و چنتا برنامه دیگه مثل اونم هستن اما خروجیتون میشه Exe نه SwF و آخرین راه که بهترین راهه اما فعلا قدرت لازمو برای دسکتاپ اپ بودن خیلی جاها نداره Air هست

Nitron

Member
حرف شما کاملا صحیح هست و من نمی خوام بحث رو کش بدم ، قصد هم ندارم اکشن رو با زبان های دیگه مقایسه کنم چون بارها و بارها این کار انجام شده، فقط اینکه دوستان بیشتر به این موضوع بپردازن تا اکشن از همه جهت ها مورد حمایت واقع بشه (تو ایران).
ولی هدف من خود Flash و وب نبود وگرنه این تاپیک رو توی انجمن Flash میزدم. هدف من از این سوآل خود ActionScript هست و اگر نشد، Flex !

benyamin_pc

Well-Known Member
خوب دوست عزیز as فرق نداره کجا باشه و کلا as هست !
و خود فلش هم هرجا باشه ی جوره
کلا as تحت ایر یا swf خروجی میده
swf هدف ایجادش تحت وب بوده هرچند الان برای استفاده های موبایل و اینترفیس و حتی خود swf تحت دسکتاپ در اومده که کم کم داره swf به یک فرمت جدید اجرائی هم تبدیل میشه که بعضی دسکتاپ اپ هارم میشه ازش انتظار داشت و این گستردگیه اهداف ادوب تحت این نرم افزار رویائیه
Air هدف ایجادش تحت دسکتاپ اپ بوده که اونم مثل swf بخاطر داشتن ماشین مجازی مالتی پلتفرم هست و تحت هر سیستم عامل و سخت افزاری اجرا میشه و برای استفاده های موبایل و دسکتاپ کاربرد زیاد داره
عملا فرق زیادی بین تکنیک swf و Air نیست! و فرق اصلیش جهت دهیه اوناس تا swf همیشه هدف اصلیش وب بمونه چرا که اگه بخاد رانره دستورات دسکتاپ هم باشه حجم پلیرش در حدود 12 مگ میشه و برای وب سممه! و فرق دیگه ای تقریبا نداره و پلیر دیگه ای که در واقع میشد همون فلش پلیر باشه اما بخاطر اون سممه جداش کردن وظیفه ران کردن ی سری دستوراتیو داره که تحت وب زیاد کارائی نداره و جا داشته باشه که حتی تا 70 مگ یا 100 مگ یا بیشتر هم گسترش پیدا کنه(مثل دات نت فریم ورک) اینجوری با گسترش فلش تحت ی پلیر که بتونه حجمش بره بالا و مشکلی نباشه چون تحت وبش حجمش کمه ادوب میتونه وارد عرصه رقابت با دات نت بشه و جواب دندون شکنی برای دخالت سیلور لایت تو عرصه فلش داشته باشه که باتوجه به ویژگی های ذاتی که تو فلش هست اما تو دات نت نیست ایر میتونه برنده بشه و شخصا احتمال بسیار بالائی به بردش میدم
اما این حداقل زمانی که لازم داره تا ایر به حد و اندازه دات نت برسه میشه حدث زد طی 2-3 سال آینده باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا