ادیوسو بلدم چه کارهایی انجام بدم که فیلم قشنگتر بشه

rebecca0011

New Member
سلام
من تقزیبا کار با ادیوسو بلدم اما نمیدونم برای میکس فیلم به صورت حرفه ای چه کار کنم.من میخوام فیلمهای جشنها رو میکس کنم نمیدونم چکارش کنم.
من بلدم فیلمو تکه تکه کنمو ترنزیشن اضافه کنمو افکت بدم مثلا سیاه و سفید یا قدیمی و اینجور چیزا.میدونم این کارا کافی نیس.میخوام متخصصین راهنماییم کنن که چطور یه فیلمو به طور حرفه ای میکس کنم؟

اين كارهاي كه گفتيد خوب امكانات نرم افزاره و ازشون حتما استفاده كن ضمن اينكه از اديوس 6 به بعد با لايوت قدرتمندتري از اديوس مواجهه هستي از جمله ماسك و غيره كه براي زيبا شدن كار ميتوني ازش كمك بگيري از پروزهاي اماده هم ميتوني استفاده كني وسط كارات اما اينها همشون يك طرف سناريو داشتن و چيدن كارات يك طرف شما برا شروع بايد يك سناريوي خوب داشته باشي بعد براي هر قسمت يك اهنگ خوب پيدا كن بعد با ضرب اهنگ اهنگهات و ماركر گذاريت تصوير و عكسات رو بچين اينجاست كه ميتوني ان موارد رو رو پياده كني مثل سياده و سفيد كردن بلور كردن كوچك و بررگ كردن عكس چرخوندن عكس رنگ عوض كردن استفاده از بك گراند و خيلي چيزهاي ديگه
خلاصه اهنگ و ضرب اهنگ اساس يك كار زيباست يا علي

rebecca0011

New Member
من میخوام که فیلم داخل قاب باشه ویا وقتی بخشی از کلیپ تموم شد قابها که در زمینه هستند حرکت کنند و کلیپ جدید در قاب جدید اجرا بشه.فک کنم اینکار باید با ماسک انجام بشه ولی نمیدونم چطور.
کسی هست برام توضیح بده یا pdfآموزشی دراین رابطه برام بذاره؟

اگه شما بتونید نرم افزار افتر رو یاد بگیرید از فوتیج هایی که درست میکنید بهترین میکس رو خواهید داشت و اینکه ادیوس برای میکس کافی نیس ..

rebecca0011

New Member
اگه شما بتونید نرم افزار افتر رو یاد بگیرید از فوتیج هایی که درست میکنید بهترین میکس رو خواهید داشت و اینکه ادیوس برای میکس کافی نیس ..
منظورتون افتر افکته؟من کارشناسی کامپیوتر دارم و کار با نرم افزار های مختلفو سریع یاد میگیرم.قبلا با پریمیر کار کردم و تازه کار با ادیوسو شروع کردم.افتر هم نمای ظاهریش مثل همیناس؟

شما علم یادگیری ادیوس رو بلدید ولی تجربش رو ندارید ، هیچ وقت فراموش نکنید تجربه یه چیز دیگه میگه و علم یه چیز دیگه

Asemaneh27

New Member
سلام من مدتیه فیلم جشن ادیت میکنم امروز ویندوز سیستم رو عوض کردم ادیوس رو نصب کردم اما Vitasinces رو که کامل نصب کردم توی ادیوس نمیاد یعنی زیرمجموعه ترانزیشن ها قرار نمیگیره بنظرتون چکار باید بکنم
اینم بگو که اول New blue نصب کردم بعد پشیمون شدم پاکش کردم Prodadنصب کردم که این مشکل پیش اومد چکار کنم باید پروژمو تحویل بدم هنوز خیلی کار داره زمانم کمه این سیستم هم بازی دراورده ؟؟؟؟؟؟؟؟

Afterlife

Active Member
دوست عزیزم اگه با ویدیو های آلفا آشنا باشی میتونی از قابهای آلفا استفاده کنی اما بهترین از نظر من هم اینه که افکتهاتو با افتر بسازی و بصورت png Alpha ذخیره کنی و داخل ادیوس استفاده کنی این عالیه ...

Asemaneh27

New Member
ببخشید من تازه پست شما رو دیدم چند روزه که درگیر سیستم شدم اعصابمو خراب کرده
ادیوس 6.2 استفاده میکردم با Vitascene 1.0.46.5 سپس نسخه های بالاترشو هم میزدم
اما الان پروژه جدید خریدم گفتن باید حتمن ادیوس 6 باشه ، ورژن 6 رو نصب کردم اما دیگه ویتا رو نشون نمیده

Asemaneh27

New Member
من همچنان افسرده :sad::sad:منتظر کمک و راهنماییتون هستم!!!!!:cry::sad:

آخرین ویرایش:

Afterlife

Active Member
دوست عزیزم من بهت اصلا پیشنهاد نمیکنم که از سینکهای آماده استفاده کنی و بهت پیشنهاد میکنم واسه خودت اختصاصی بسازی مردم دوست دارن کار منحصر بفرد ببینن و اگه پروژت فرق کنه قیمتت هم فرق میکنه من نمیدونم چقدر واسه میکس میگیری ولی من الان دارم تو قوچان تا 500 هزار تومان فقط واسه میکسم میگیرم
واسه ادیوس 6.2 هم باید از ویتاسین ورژن 2 استفاده کنی جواب میده

Afterlife

Active Member
در تعارف كلي نميشه يك تعريف جامع براي كانال الفا ارائه داد.
ولي به طور كلي كانال الفا :
به حالتي از تصوير گفته ميشه كه قابليت ناحيه انتخاب شده داره !

به طور كلي يعني اين كه شما نوشته متن يا شكل ، لوگو يا هر چيزي ديگه .. را در يك تصوير ويديويي قرار ميدهيد كه ،
بخشي از كل فضاي موجود را اشغال كرده و بخش هاي بسياري خالي ميباشند.
وبا قابليت كانال الفا سيو يا ذخيره ميشوند.
كانال الفا در حالت معمول به صورت سياه و سفيد ميباشد و فقط وظيفه نگهداري و رد و بدل كردن داده را دارد.
در حالت متداول ناحيه انتخاب در كانال الفا با بكگراند سياه ديده ميشود. كه بعد از قرار گرفتن در برنامه هاي گرافيكي و

تدوين و غيره ، به حالت ترانسپرنسي یا خالی برميگيردد .

Asemaneh27

New Member
من حدود 2 سالی هست که میکس میکنم خودم راضیم از فیلممام مشتریام هم دوست دارن ، تا حالا بصورت دستی ادیت میکردم یعنی همونطوری که شما میکس فیلمتونو انجام میدید، انتخاب تصویر سرضرب آهنگ لایه های افکت ترانزیشن های بین تصاویر Slomotion & fast کردن تصاویر اونم بطور دقیق با نهایت بکار بردن سلیقه ، اما از اونجایی که قیمت همه چی بالا رفته بغیر از میکس و کلن توی این اوضاع بد اقتصادی و هوای گرم ، دیگه کسی تمایل به گرفتن عروسی و تازه اونم میکس فیلمش نداره، و قیمتهای متغیر دستمزدها ، باورتون نمیشه بعضی جاها فیلم میارن زیر 100 هزار تومن !!!!!
منم تصمیم گرفتم کار ارزون انجام بدم تا تفاوتی بین کارهای 200 به بالا و زیر 100 باشه>
وگرنه خودم اصلن راضی به اینکار نیستم تازه سلیقه ها هم خیلی فرق داره من ساده میکس میزنم اما اکثر ن گل و بلبل دوست دارن خیلی به فرهنگ مردم
یه سوال برای این روش ادیت کردن میشه بازم سینک ساخت؟؟؟؟
چون تصاویر همیشه متغیرن چه از نظر ژست و حالت جه از نظر سرعت اگه که میشه لطف کنید برام توضیح بدید

Asemaneh27

New Member
این آلفایی که گفتید همون که زیرمجموعه ترانزیشن ادیوسه؟؟؟؟؟؟؟
اگه اونه که خیلی خیلی ساده و بدرد نخوره

Asemaneh27

New Member
امکانش هست یه قسمت کوچیک از نمونه کلیپ هاتون برام ایمیل کنید؟ مثلن کلیپ عکس !!!؟؟؟؟؟؟؟
موافقید با هم همکار شیم ؟؟ کاش منم قوچان بودم !!!!!!!!:sad:

Afterlife

Active Member
امکانش هست یه قسمت کوچیک از نمونه کلیپ هاتون برام ایمیل کنید؟ مثلن کلیپ عکس !!!؟؟؟؟؟؟؟
موافقید با هم همکار شیم ؟؟ کاش منم قوچان بودم !!!!!!!!:sad:

سلام دوست عزیز و مهربانم - آلفا یه نوع خروجیه و اون ترازیشنی که داخل افکتهای ادیوس هست از این مبحث استفاده میکنه و خیلی هم قدرت دارم که من بعد یه مبحث تخصصی میزارم واسش .
از لحاظ قیمتی هم شما دو نوع کار داشته باش میکس معمولی که خیلی سر ضربی نیست و فقط افکت و موسیقیه و یکی کاملا بر اساس ضرب موسیقی و به مشتریت هم اینو بفهمون که کار تفاوت داره ( البته قبول بازار خرابه اما خدا بزرگ ...)
همکاری با شما باعث سعادت منه اما از نظر جغرافیایی یه کم با هم فاصله داریم اما بازم اگر سئوالی دارید من در خدمتم به روی چشم ...

Asemaneh27

New Member
من دوباره دچار مشکل شدم :
سستم خروجی نمیگیره
من همیشه اینجور کار میکنم که بعد از رندر کردن پروژه بوسیله ابزار In Out محدوده یک دی وی دی را انتخاب میکنم مثلن 1 ساعت بعد shift +F11 رو میزنم و از اونجا تنظیمات دی وی دی را انجام میدم و از فیلمم image میگیرم روی هارد سپس اونو رایت میکنم بوسیله برنامه نرو ، اما بعد از نصب ادیوس جدید در پنجره Burn to disk زمانی که encod میگیره و 50 درصدش رفته پیغام میاد که بدلیل یک مشکلی کنسل میشه
حالا بنظر شما چکار کنم ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا