Fa ادیت باکس با اسکرول

kc_nitro

Member
با سلام
چطور میشه یه سری ادیت باکس رو تو پروژه به صورت اسکرول داشت؟
لطفأ راهنمایی بفرمایید
با تشکر

m javad

کاربر متخصص
با پلاگین کتیبه این کار امکان پذیر هست
ابتدا شی اسکرول باکس رو میسازید و بعد داخلش ادیت باکسهاتون رو میسازید
نمونه Epigraph Plugin\Multimedia Builder Demo\Epigraph 2.7.0.0.mbd رو ببینید.

اینم یه عکس از چیزی شبیه به اونی که میخواهید:

پلاگین کتیبه 2.7.0.0

آخرین ویرایش:

kc_nitro

Member
با سلام
بدون شک پلاگینه کامل و ارزشمندیه ولی هم باید خریداری بشه و هم گذشته ازاون برای افراد مبتدی مثل من کار باهاش خیلی مشکله
بدون استفاده از این پلاگین و توسط خود mmb امکانپذیر نیست؟
با تشکر

silvercover

کاربر متخصص
بدون استفاده از این پلاگین و توسط خود mmb امکانپذیر نیست؟

یه مثال به اسم html_mmbscript.mbd (صفحه اولش) توی مسیر Program Files\Multimedia Builder498\Samples\498_examples\html هست که نشون داده چطور میشه از توی یک صفحه html مقادیر رو به MMB فرستاد.
حالا شما می تونی جای اون INPUT BOX پایینی یک شی Text Area بذاری و راست به چپش هم کنی و مقدارش رو توی بیلدر دریافت کنی.

ضمنا پلاگین TMemo هم هست.

kc_nitro

Member
با سلام
میشه لطفأ برای اینکار با استفاده از TMemo یه نمونه قرار بدید؟
با تشکر

kc_nitro

Member
با سلام
با استفاده از شئ فلش هم میشه اینکارو کرد؟
یعنی مقداری روکه داخل ادیت باکس هست به input text داخل فلش ریخت و بر عکس
با تشکر

kc_nitro

Member
قبلا نسخه های ابتدایی پلاگین کتیبه رایگان بودن که این شی هم توش بود و نسخه 1.8 از اینجا قابل دانلود هست:

http://forum.majidonline.com/threads/158329-%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%D9%8A%D9%86-%DA%A9%D8%AA%D9%8A%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-1-8-0-0?highlight=

(نوشته دومی)

با سلام
ببخشید استاد گرامی، من یه نمونه برای پلاگین TMemo میخواستم
با تشکر

kc_nitro

Member
با سلام
حقیقتش قبل از درخواستم جستجو کردم ولی موردی مناسب سوالم پیدا نکردم
نمونه ای که جندین ادیت باکس رو با اسکرول داشته باشه
با تشکر

m javad

کاربر متخصص
من یه نمونه برای پلاگین TMemo میخواستم
پلاگین کتیبه نسخه 1.8 و پلاگین Tmemo به درد کاری که شما میخواهید نمیخوره
تنها پلاگین کتیبه ، نسخه های 2.2.0.0 به بالا شی ScrollBox رو داره که میتونه چندین و چند شی دیگه رو توی خودش بسازه (از جمله ادیت باکس)
احتمالا دوستان تصور کردن شما ادیت باکسی میخواهید که اسکرول داشته باشه که Tmemo رو معرفی کردند!!

با خود بیلدر هم میشه یه جورایی این چیزی که میخواهید رو ساخت
ولی با توجه به مبتدی بودنتون ، (به گفته خودتون) فکر میکنم سخت تر از استفاده از پلاگین کتیبه باشه
هر چند که با این گفتتون هم موافقم که استفاده از پلاگین کتیبه هم براتون سخت خواهد بود
فلش هم گزینه خوبی هست ، هرچند که محدودیت هایی هم براتون به همراه میاره

kc_nitro

Member
با سلام
حالا که استفاده از کتیبه و Tmemo نمیشه کرد،
با فلش چطور میشه اینکارو کرد؟
در حقیقت همونطور که از فلش میشه به mmb فرمان داد میخوام از mmb هم به فلش فرمان بدم به این شکل که مقادیر ادیت باکس، داخل اینپوت تکس فلش ریخته بشه و بر عکس
برای استفاده در پروژه SQLite
--------------------------------------------------------------------------------------
توضیحات بیشتر:
ما 30 تا استاد داریم که میخوایم برای حق آموزششون یه جدول درست کنیم و اطلاعات مربوط به روزهای آموزششون رو توش وارد کنیم به این شکل که
استاد A با شماره اختصاصی n1 در تاریخ D1 مثلأ 15 تا هنرجو داشته(که این عدد 15 ثبت نمیشه و نام هنر جوها باید ثبت بشه چونکه حق التدریس بعضی هنرجوها متفاوته) و در تاریخ D2 مثلأ 35 هنر جو و .....
حالا برای ثبت اسم هنرجوها باید ادیت باکسها داخل اسکرول باشند
با تشکر

آخرین ویرایش:

sajadms

Member
دوست عزیز استفاده از 30 تا ادیت باکس داخل یه اسکرول تو سایر برنامه ها زیاد معمول نیست و نمیتونه ایده زیاد خوبی باشه چرا که برای پر کردن ادیت باکس ها مطمعنا کاربر با دردسر های زیادی مواجه میشه (هرچند که شما باتوجه به نوع برنامه ای که مینویسین در انتخاب و طراحی برنامتون مختارین و همچین نمونه هایی هم وجود داره )
یه روش بهتر اینه که شما برای ذخیره اطلاعات تون که مطمعنا دارین از sqlاستفاده می کنین برای هر استاد یه کد بزارین که همون کد مدرسی می شه و بعدش بعد انتخاب کد مدرسی وارد پیج مربوط به پرکردن تاریخ و اسامی دانش آموختگان بشید که تو اون فرم هم می تونید یه قسمت انخاب تاریخ بزارین و یه ادیت باکس واسه پر کردن نام هنر آموز و یه ادیت باکس واسه پر کردن حق التدریس و یه لیست ویو که می تونید از پلاگین uo استفاده کنید بعد از انجام دادن اینکارا و طراحی فرم کافیه شما مقدار تاریخ انتخابی رو چک کنید و مقدار ادیت باکس های پر شده رو تو فیلدی که واسه اون استاد تایین کردین و با همون تاریخ دریافتی بریزید و بعد هر بار ثبت شدت یا اینتر زدن یا هر دکمه یا روش دیگیری که دلتون بخواد مقدار ادیت باکس ها خالی بشه و لیست ویو که مربوط به همون روز واسه همون استاد هست رو یه بار رفرش بزنید سپس اگه کاربر خواست می تونه تو همون ادیت باکس ها دوباره اطلاعاتشو وارد کنه اینجوری هم مشکل داشتن حدود 60 تا ادیت باکس تو یه صفحه حل میشه و هم اگه یه استاد فقط 10 تا دانش آموز داشت و دیگیری 30 تا دیگه فرقی نمی کنه که چه فرمی با چه تعداد ادیت باکس براش نمایش بدین

kc_nitro

Member
با سلام
انتخاب پیخ برای هر استاد این مشکلو داره که بعضی وقتها لازمه که استادی به جمع اساتید اضافه بشه و دیگه داخل برنامه این امکانو نداریم
بقیه فرم رو هم متوجه نشدم به چه صورتی میشه؟!؟
لطفأ بیشتر توضیح بدید:
بعد از ورود به پیج مدرس a :
"قسمت انتخاب تاریخ" : به صورت ادیت باکس یا شئ دیگه؟
"ادیت باکس واسه پر کردن نام هنرآموز" : اگه الان تو صفحه همون هنرآموز یا مدرس هستیم چرا باید بخواهیم دوباره تو ادیت باکس اسمشو وارد کنیم؟
با تشکر

m javad

کاربر متخصص
پیشنهاد من اینه که یا از Stringrid موجود تو پلاگین کتیبه استفاده کنید (چون دیگه سختی کار رو نداره و کار باهاش خیلی راحته)
امکان وارد کردن اطلاعات تو سلولهای مختلف و ویرایش و ... رو هم داره

و یا اینکه یکم به خودتون دردسر بدید و با استفاده از ترکیب پلاگینهای Edit Box و combo box (یا به جای هردوش پلاگین کتیبه ، نسخه های کمتر از 2) و پلاگین UO اون چیزی رو که میخواهید بسازید
یکم دردسر داره و لی میتونه کارتون رو راه بندازه

فلش هم همونطور که گفتم مشکلات خاص خودش رو تو انتقال داده ها داره و باید تسلط کامل رو این بخش داشته باشید

موفق باشید

sajadms

Member
انتخاب پیخ برای هر استاد این مشکلو داره که بعضی وقتها لازمه که استادی به جمع اساتید اضافه بشه و دیگه داخل برنامه این امکانو نداریم
درست متوجه نمیشم یعنی اصلا متوجه نمیشم. چرا که عموما برای تعریف استاد شما نیاز به یه فرم دیگه دارید که مشخصاتی رو برای هر استاد وارد باید بکنید مثلا کد مدرسی نام و نام خانوادگی سن ، سال ، یا هرچیز دیگه ای که شما بخواین و همچنین تعریف هنر آموزم عموما همین روال رو داره حالا اطلاعات وارد شده به خود شما بستگی داره ولی دوست عزیز همیشه عموما واسه قسمت تعاریف از یه فرم جدا استفاده میشه ولی اگه شما می خواین تو همین قسمت اساتید رو هم تعریف کنید خب می تونید فرم تعریف استاد رو هم تو همین پیچ بزارین و همون امکانات برنامتون رو اینجا بزارین پس تا اینجا این مشکل حله

قسمت انتخاب تاریخ" : به صورت ادیت باکس یا شئ دیگه
خب شما می تونید تاریخ انتخابی رو با یکی از همین تقویم هایی که تو همین انجمن هست از کاربرتون بگیرید یعنی با انتخاب روز ماه و سال اطلاعات بعدی رو که می خواین ثبت کنید رو تو همون فیلد روز انتخابی بریزید. میتونید براش هم از هر روشی که میخواین استفاده کنید از اسکرول باکس لیست باکس یا هر چیز دیگه ای حتی می تونید تاریخ رو و با یه ادیت باکس از کار بر بخواین وارد کنه

"ادیت باکس واسه پر کردن نام هنرآموز" : اگه الان تو صفحه همون هنرآموز یا مدرس هستیم چرا باید بخواهیم دوباره تو ادیت باکس اسمشو وارد کنیم
این چیزی که شما گفتین کاملا معلومه که!!!! شما اول مشخص کنید می خواین واسه استاد مشخص کنید که چند تا هنر اموز داره یا نه برای هر دانش آموز می خواین تعریف کنید که کی استادش هست؟ تو پست های بالا شما تعریف هنر آموز واسه استاد رو خواسته بودین پس باید اول استاد رو انتخاب کنید و چون گفته بودین که برای هر استاد فقط دو تا فیلد می خواین که یکیش نام هنر آموز هست و دیگری حق التدریس خب منم گفتم که می تونید همون جا واسه هر استاد نام هنر آموز و حق التدریسش رو تعریف کنید
ولی اگه نه شما قبلا هنر آموزتون رو تعریف کردین خب می تونید یه لیست باکس شبیه همون چیزی که تو جست جو نمونه برنامه محمود بود و ازش هم استفاده کریدن استفاده کنین یا نه یه چیزی شبیه جستو جو همون پروژه رو هم بزارین واسه پیدا کردن نام هنر اموزی که قبلا تعریف کردین
ولی شما یه بار چارت نرم افزارتون رو دوباره رسم کنید تا کاملا متوجه بشین چه کاری قراره انجام بشه

آخرین ویرایش:

kc_nitro

Member
با سلام
استاد ارجمند جناب
m javad
خرید پلاگین کتیبه برای من مقدور نیست چراکه منبع درآمد من این کار نبوده و این پروژه رو رایگان دارم انجام میدم
باز هم ممنون بابت حسن توجهتون و راهنماییهاتون:rose:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
استاد گرامی جناب
sajadms
لطفأ در مورد راهکاری که فرمودید بیشتر توضیح بفرمایید،
فکر کنم قسمت اولش اینجوری میشه تو فایل پیوسته:
پ.ن: سوء تفاهم در مورد هنرآموز: منظورم از هنرآموز همون مدرس بوده
با تشکر

پیوست ها

• Ostad.rar
    853 بایت · بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:

sajadms

Member
فکر کنم قسمت اولش اینجوری میشه تو فایل پیوسته
من که متوجه نشدم منظور شما از این مثال چی هستش؟
خیلی ساده بگم یه لیست بزارین واسه انتخاب استاد یه قسمت و یا یه ادیت باکس واسه انتخاب تاریخ یه لیست هم واسه انتخاب هنر آموز یه ادیت باکس هم واسه اضافه کردن حق التدریس
از این ساده تر هم دیگه نمیشه

آخرین ویرایش:

kc_nitro

Member
با سلام
عذر خواهی میکنم، فایل اشتباه پیوست شده بود که در این پست اصلاح شده:
تو صفحه اول اسم تمامیه استادها وجود داره که با فشردن کلید هر کدوم وارد صفحه اون استاد میشیم
حالا اینجا میخواهیم مثلأ اسم 30 تا دانش آموز رو وارد کنیم که در فلان تاریخ با این استاد کلاس داشتند
با تشکر

پیوست ها

• ostad.rar
    65.4 کیلوبایت · بازدیدها: 27

m javad

کاربر متخصص
خرید پلاگین کتیبه برای من مقدور نیست

من که خدمتتون عرض کردم:

و با استفاده از ترکیب پلاگینهای Edit Box و combo box (یا به جای هردوش پلاگین کتیبه ، نسخه های کمتر از 2) و پلاگین UO اون چیزی رو که میخواهید بسازید

پلاگین کتیبه از نسخه 2 به قبل رایگان هست

جدیدترین ارسال ها

بالا