ادیتور

aaan

New Member
سلام،
من باید یه سایت با دریم ویور طراحی کنم، باید یه ادیتور برای admin درست کنم که راحت هر چیو میخواد حذف و اضافه کنه، شما می دونید این کارو چه جوری بایدانجام بدم؟
من خیلی تازه کارم!

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
این کاری که شما می خواین انجام بدین به این آسونی ها فکر نکنم باشه .
باید زبان های برنامه نویسی زیر رو بلد باشین :
PHP - HTML - CSS - My SQL
تا این ها رو بلد نباشین همچین کاری امکان پذیر نیست .
موفق باشید .

Cyletech

Member
درسته اگه اون زبان ها رو بلد نباشید خودت نمی تونی یک ویرایشگر بنویسی اما میتونه که از ویرایشگر های حرفه ای مثل www.wysiwygwebbuilder.com استفاده کنی!! درضمن این webbuilder ما هم برنامه اش هست که خودت بنویسی و هم امادش هست. باز اگه توی گوگل سرچ کنی آماده ترش هم پیدا میشه.

aaan

New Member
درسته اگه اون زبان ها رو بلد نباشید خودت نمی تونی یک ویرایشگر بنویسی اما میتونه که از ویرایشگر های حرفه ای مثل www.wysiwygwebbuilder.com استفاده کنی!! درضمن این webbuilder ما هم برنامه اش هست که خودت بنویسی و هم امادش هست. باز اگه توی گوگل سرچ کنی آماده ترش هم پیدا میشه.

برنامه ی webbuilder کجا هست؟
من می خوام که فقط بتونم به ادمین سایت این امکان را بدهم که به راحتی مطالبی را به سایت افزوده یا حذف کند! بدون نیاز به دست بردن در کد.

Cyletech

Member
اره من با fckeditor که دوست خوبمون آقای k2-4u معرفی کرد موافقم. ولی اگر بخوای خودت ادیتور با نرم افزار بسازی، باید از برنامه ای مثل برنامه ای که این سایت www.wysiwygwebbuilder.com در اختیار به رایگان میزاره استفاده کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا