ادیتور کاملا فارسی برای فارسی زبانان

lepi

Member
سلام
چند روزه شروع کردم به فارسی سازی یک ادیتور پر طرف دار به نام tinymce version 2.1.2 که امکانات خوبی داره و با تمام مرور گر ها سازگار هست.
این ورژن با موفقیت و بصورت نچندان کامل فارسی شد . یعنی امکان داره یه جایی رو یادم رفته باشه یا یه قسمتی رو فارسی نکرده باشم.
البته این جا هم باید باز هم از osp.ir تشکر کنم بخاطر پشتیبانی که انجام می دهند (پروژه در sourceforge متاسفانه reject شد)

صفحه اصلی پروژه
http://persiantinymce.osp.ir
برای دیدن اخبار در سمت چپ صفحه بر روی خبر های موجود کلیک کنید.
برای دانلود کردن این نسخه کاملا فارسی در سمت راست و پایین صفحه بر روی released files کلیک کنید.
آدرس پست الکترونیکی پشتیبانی : [email protected]

موفق و پیروز باشید .
ممنون بابت اين برنامه
سوالي دارم
آيا اين برنامه اي كه به فارسي برگردان شده فارسي تايپ داره يا بايد با كيبورد فارسي ويندوز كار كنيم

جسارت نباشه ولي من همه ارزش يه اديتور برگردان شده به فارسي رو در امكان تايپ فارسي مستقل از ويندوز مي دونم

ممنون ميشم اگه به سوالم جواب بديد

hidensoft

Member
نه خیر . امکان تایپ مستقیم فارسی وجود نداره .
جسارت نباشه ولي من همه ارزش يه اديتور برگردان شده به فارسي رو در امكان تايپ فارسي مستقل از ويندوز مي دونم
جسارتا روکو راست بگو این کارا هیچ ارزشی نداره . شاید حق باشماست

توی یکی از پروژه هام (که دوستان نزدیکم در جریان امر بودند) نیاز به یک ادیتور کاملا فارسی داشتم . بنا به دلایلی TinyMCE رو انتخاب کردم . بعد از کلنجار رفتن با این ادیتور بطور کامل فارسی شد . دیگه براحتی می شد فارسی نوشت بدون نیاز به RightToLeft کردن دستی . نهایتا به عنوان یه پروِژه اوپن سورس در اختیار همه قرار گرفت .

جوری صحبت می کنید انگار من از این راه درآمد زایی کردم .

واقعا متاسفم.

جدیدترین ارسال ها

بالا