اديتور idna خيلي ساده است

nemesis

Member
سلام دوستان
من توي سايتم كه با نوك هستش و از idna گرفتمش. اديتورش خيلي ساده هستش. و اصلا هيچ دكمه و چيزي نداره.

چطوري ميتونم مسله نسخه هاي قبلي مسله مشهد تيم اون را پيشرفته كنم؟

ممنون ميشم اگه جواب بدين...

zoghal

Active Member
دوست عزيز تا اونجا كه من با ناك مشهد تيم كار كردم و الان هم با ناك ثارا... جون بايد بگم كه هر دو از يك ناك استفاده كرده با اين تفاوت كه اديتور ثارا... جديدتر و كامل تر از مشهد تيم هست

nemesis

Member
از جوابتون خيلي ممنونم
ببخخشيد دير جواب دادم

ولي پس چرا هرچي دكمه استفاده از اديتور را ميزنم كار نميكنه. هر چي كليك ميكنم كار نميكنه
:cry:

zoghal

Active Member
ثارالله جان اينو راست ميگه
بعضي وقتا باز نميشه؟ منم برخورد كردم

sarallah

Member
nemesis جان من سایت شما رو نگاه کردم ، شما احتمالا در آپلود فایلها اشتباه کردید ، لطفا فایل زیر رو چک کنید ببینید درست در مسیر زیر هست یا نه ، اگرم هست دوباره آپلود کنید ...

includes/persian/htmlarea.js

Dj.j0k3r

New Member
آقاي سار.... واقعا شما توي سايت خيلي زحمت مي كشيد
فقط يك خواهشي دارم من از ناك شما استفاده كردم الان هر كاري مي كنم يوزر ادمين لوگين نمي كنه ممنون ميشم كمك كنيد
ص
www.bandaronline.com
insam Site

nemesis

Member
آقا ثار الله من دوباره محتويات شاخه پرشين را آپلود كردم ولي بازهم كار نميكنه

مشكل چيه؟

izone

Active Member
nemesis جان

من الآن به تارنماي شما رفتم و در بخش ارسال اخبار براي نخستين بار اديتور باز نشد. ولي مرورگروب را بستم و دوباره رفتم كه باز شد. شايد اشكال از مرورگر وب شما باشد. كوكي ها را پاك كنيد و دوباره آزمايش كنيد. من براي چند بار آزمايش كردم و همه چيز درست بود. شما براي اينكه ببينيد از اكسپلورر نيست ميتوانيد با Netscape به تارنماي خود رفته و آزمايش كنيد تنها اينكه با اين مرورگر نميتوانيد فارسي بنويسيد ولي دست كم خيالتان از بابت اديتور آسوده ميشود.

شاد و پيروز باشيد.

nemesis

Member
izone جان ممنون از جوابت
آره درسته من همين الان چك كردم ديدم كه درست شده ولي هنوز در قسمت ادمين سايت نميتونم از اين اديتور استفاده كنم....
فكر ميكني مشكل از چي باشه!!!
آخه چرا فقط تو قسمت ادمين كار نميكنه!!! وقتي هم كه دكمه اتفاده از اديتور را كليك مي كنم اون پايين توي status bar مينويسه.... error on page

چكار كنم؟؟؟؟ :cry: :?:

zoghal

Active Member
مشكلي ديگه داره اين اديتور
اونم اينه كه كد اچ تي ام ال ميزاري ميگه
The html tags you attempted to use are not allowed

zoghal

Active Member
مشكلي ديگه داره اين اديتور
اونم اينه كه كد اچ تي ام ال ميزاري ميگه
The html tags you attempted to use are not allowed

nemesis

Member
عجب بدبختي ما داريما

چي كار كنيم
بابا يكي به دادمون برسه
سايتم براي همين موضوع خوابيده

nemesis

Member
بابا
تورا به خدا كمك كنيد
ثارالله جان شما كه اين را فارسي كرديد ديگه بايد بدونيد مشكل چيه؟

izone

Active Member
nemesis جان

من ديشب ناك ايدنا را از ابتدا براي خودم نصب كردم و ديتابيس قبلي را روي اون سوار كردم بدون هيچگونه اشكال. همه جا را كه تونستم و دوستان ديگه ازش شكايت كردند كه كار نميكنه را هم آزمايش كردم و همه چيز خوب كار كرد.

پس با اين وجود ميدانيم كه ناك ايدنا خوب كار ميكنه. حالا بايد بگرديم دنبال اينكه چرا براي شما خوب كار نميكنه. من پيشنهاد ميكنم كه (اگر تا كنون اينكار را نكرديد) شما همه فايلهاي موقت اينترنت را از كشه پاك كنيد همينطور كوكي ها را . (ناك ايدنا پس از نصب به من ارور ميداد كه فايل lang farsi.php وجود نداره و همه صفحه بهم ريخته بود ولي در اصل يك چنين فايلي نبايد وجود داشته باشه كه با پاك كردن temp و كوكي ها درست شد).

اگر درست نشد ميريم سر كارهاي ديگه.

شاد و پيروز باشيد.

nemesis

Member
izone جان
ممنون از اينكه داري من را راهنمايي مي كني
خيلي آقاي به خدا

من هزار بار تا حالا كش را پاك كردم. حتي از يك coffee net هم امتحان كردم. ولي باز هم در قسمت ادمين من اين مشكل را دارم و وقتي هم كه دكمه استفاده از اديتور ار ميزنم در قسمت status bar صفحه ميزنه error on page . يك اشكالي هست كه اين اررور را ميده

ممنون اگه باز هم منو راهنمايي كني
دعات ميكنم اساسي :wink:

izone

Active Member
خواهش ميكنم دوست عزيز.

وظيفه هم مااست كه همديگر را اينجا كمك كنيم. من الآن به رايانه خودم دسترسي ندارم ولي امشب (ديروقت به زمان ايران) تلاش ميكنم ببينم ميتونم كمك كنم و راه حلي پيدا كنم يا نه.

راستي ممكنه شما دوباره اين ناك را از ايدنا بگيريد و بخش فارسي و بويژه فايل javascript.php در شاخه includes را دوباره آپلود كنيد.

اين گمان كنم كه از فايلها باشد كه در زمان آپلود كردن صدمه ديدند.

پيروز باشيد.

nemesis

Member
ممنون آي زون جان
ولي آخه من اين فايلها را تا به حال دو بار آپلود كردم و از آپلودشون هم اطمينان كامل دارم
نميدونم والا
به نظر تو اگه اديتور مشهد تيم كه نسخه 7.4 بود را آپلود كنم به جاي اديتور قبلي درست ميشه؟ يا اصلا كار ميكنه؟

با تشكر
شاد باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا