اديتور مناسب - شيوه مناسب

abbasjoon

Member
سلام به بچه هاي خوب مجيد آنلاين
اين تاپيك رو باز كردم تا يكمي در مورد بهترين اديتور براي برنامه نويسي php و همچنين اتخاذ يك شيوه مناسب جهت طراحي سايت صحبت كنيم.
من اكثر سايتهايي كه مي سازم بنر بالا ، نوشته هاي پايين سايت و منوي سمت راست يا چپ در تمام صفحه ها ثابتند. اوايل كه تك تك صفحات رو از اول طراحي مي كردم و بدين ترتيب ايجاد هر تغيير كوچكي در بخش مثلا منوها بسيار وقت گير بود و بايد تغيير رو در كل صفحات اعمال مي كردم. بعد ها منو ها رو يا بنر بالاي صفحه رو داخل فايل جداگانه گذاشتم و در تمام صفحه ها include كردم. ولي همينطور كه مي دونين وقتي از include استفاده مي كنين ويرايشگري مثل فرونت پيج در حالت design محتويات فايل include شده رو نمايش نمي ده و نميشه در حالت design تغييري در ظاهر سايت اعمال كرد. از طرفي اونقدر هم به CSS وارد نيستم تا اين كار رو با دستورات Css انجام بدم.
علاوه بر اينها فرونت پيج يا حتي notepad مشكلات خاص خودشون رو دارن . مثلا كاراكتر هاي الكي به اول فايل اضافه مي كنن يا فرونت پيج هنگام سيو كردن الكي <form/ > اضافه مي زاره و مانند اينها.
پيشنهاد شما چيه؟ چه شيوه و استراتژي رو در هنگام طراحي دنبال كنم و از چه اديتوري استفاده كنم.
ميدونم اين مشكل رو خيلي ها مثل من دارن. لطفا راهنمايي كنيد.
با تشكر

tabib_m

Member
در مورد ادیتور زیاد بحث شده، فکر کنم Dreamweaver یکی از بهترین گزینه ها باشه.
در مورد Frontpage، شدیدا توصیه میکنم باهاش کار نکنید.

در مورد طراحی در محیط دیزاین هم باز هم شدیدا توصیه می کنم که ازش استفاده نکنید. فقط کد بنویسید.
اگر کد نوشتن بلد نیستید: یا انتظار نتیجه ی مطلوب نداشته باشید. یا برید یاد بگیرید.

همون روش include هم بهترین راه هست...

موفق باشید.

alireza82

Well-Known Member
سلام
علاوه بر تایید حرف های اقا محسن من هم این پیشنهادات رو دارم:
1- ادیتور های مناسب زیادند من zend رو پیشنهاد مکنم کرک اش هم هست پیدا میکنید. اما ادیتور های مناسب دیگه ای هم هستند. با bluefish حال میکنم. سبک و خوب هست. زند سنگینه واقعا حافظه خوری داره:D .
ادیتور های دیگه:
php_editor_php5 و ion_PHP_Encoder هم هستند که ادیتور های خوبین. ادیتور های دیگه هم باز هستند. بحث ادیتور یه جورایی سلیقه ای هست.
مثلا یکی از دوستان من رو جون به جونش بکنی با نوت پد کد میزنه.
اما از بین همه اینها zend تو پایین اوردن زمان کد زنی با امکان auto complate کدی که داره خیلی عالی عمل میکنه.
درمورد مرحله طراحی:
بله شاید راحت ترین کار همون استفاده از include باشه! اما شدیدا توصیه میکنم یه template engine مثل smarty رو یاد بگیرید.
دلیل:
جدا شدن کدزنی از ظاهر!!!!!! که عالیه!! اینجوری هم طراحی رو میتونید به یه ادم خیلی وارد تر واگذار کنید و هم کارتون حرفه ای تره!
اینجوری لازم نیست برای کارهای مختلف تو کد php دنبال کد های html و ... بگردید که خودش یه مزیت بزرگه !!!
اسمارتی اولش یه کم اذیت میشیدولی بعد با هاش حال میکنید. به هتون قول میدم.
موفق باشید.

abbasjoon

Member
بچه ها نظرتون درباره Expression Web چيه؟‌ اين هم مشكل داره مثل فرونت پيج؟ يا مشكلش حل شده؟ اگه ميشه يكمي هم درباره Smarty صحبت كنيد كه چي هست

Mohammadreza

Well-Known Member
من كه با Dreamweaver هيچ مشكلي ندارم هيچ خيليم باهاش حال مي كنم ! آخرشه ! دم ماكرومديا و آدب گرم !
Phpdesigner هم شنيدم ، ولي انقدر دريم جون خوبه كه ديگه اونو امتحانم نكردم ببينم چيه !

alireza82

Well-Known Member
Phpdesigner هم شنيدم

اینم ادیتور خوبیه میتونید کامپایلر php رو بهش معرفی و تو همون برنامه اسکریپت رو اجرا کنید. امکاناتش خوبه! برنامه جالبه!
با دریم برای کد نویسی php اصلا موافق نیستم!
دریم برای html و اینجور چیزا به نظرم خیلی مناسب هست.
این نظر شخصیه چون همونطور که گفتم مبحث ادیتور یه چیز سلیقه ای هست.:-?

siavashmusic

Active Member
ادیتورهای که دوستان معرفی کردند جزو بهترین ها هستن البته هر کدوم نیاز به تمرین دارند تا بتونید قابلیت ها رو یاد بگیرید
در مورد دریمویو هم که سی دی آموزشی زیاده هم توتال ترینینگ و هم . . . .
در مورد ZEND هم که من منبعی ندیدم اما توی این یک ماهی که دارم باهاش کار میکنم خیلی سرعت کدنویسی من رو افزایش داده هرچند چندتا فایل مالتی مدیا آموزشی در موردش مطالعه کرد

اما پیشنهاد من برای شما و همه کاربرانی که از شلوغی راحت نیستند
EMEditor رو امتحان کنید
http://www.emeditor.com/
قابلیت هاش خیلی زیاده دیتابیس با حجم چند گیگی رو خیلی راحت باز میکنه
چند پروژه خیلی حساس مدیریت بانک اطلاعاتی رو با اعتماد کامل از این نرم افزار Comp. کردم

hidensoft

Member
ZEND برترین و قویترین هست ولی چون یکم سنگین هست کاربر رو تا حدودی دچار مشکل می کنه ..
یه نکته ای رو که باید بهش اشاره کنم این هستش که Dreamweaver,Frontpage = Designer ولی Zend , Eclipse , RapidPHP ادیتور PHP هستند و این دوتا کلی باهم فرق دارند .

I.NoBody

Active Member
من هم مثل محسن و ساير دوستان، پيشنهاد مي كنم كه بحث طراحي رو از كدنويسي كاملاً جدا كنيد.
فقط كد بنويسيد.
من خودم از Zend استفاده مي كنم ولي براي رفع اشكالات و باگ گيري هاي جاوا اسكريپتم و نيز رفع ابهامات CSS، از فرانت پيج(با شيوه خودم) استفاده مي كنم.

m_akbari

New Member
سلام دوستان
اینجا کسی راجع به PDT صحبت نکرد ،
PHP Development Tools framework for the Eclipse platform
توی کد بی شک قویترینه سایت اصلیش اینجاست http://www.eclipse.org/pdt/

البته دوستان zend کار هم می تونن سری به اینجا بزنند( من خودن مدتها با zend کار می کردم)
http://www.zend.com/pdt

abbasjoon

Member
سلام دوستان
اینجا کسی راجع به PDT صحبت نکرد ،
PHP Development Tools framework for the Eclipse platform
توی کد بی شک قویترینه سایت اصلیش اینجاست http://www.eclipse.org/pdt/

البته دوستان zend کار هم می تونن سری به اینجا بزنند( من خودن مدتها با zend کار می کردم)
http://www.zend.com/pdt

این PDT هم باید یک ادیتور باشه؟ درسته؟ من مشکلم همونه که دوستان اوایل اشاره کردن. باید کد نویسی رو از طراحی جدا کنم. فکر کنم با توجه به توضیحات دوستان بهترین کار استفاده از اسمارتی باشه. درسته؟

alireza82

Well-Known Member
اسمارتی یا هر تمپات انجین دیگه ای فرق نمیکنه!!!
ولی چیزی که هست اسمارتی در حال حاضر فراگیر تره!!

hidensoft

Member
این که بهترین راه جدا کردن code از Face می تونه اسمارتی باشه .. خودش جایه بحث داره

اما من توی فریم ورک codeigniter دیدم که بسیار جالب عمل کرده بودند و اصلا از تمپلت انجین استفاده نکرده بود ند. بدین صورت که یک فایل رو درون پوشه views قرار می دادید و درون برنامه با استفاده از متد load->view فایل رو صدا می زدید . می تونستید یه آرایه هم به همراه همین متد بفرستید .. بعد از توی فایل می تونستید به آرایه ای که فرستادید دسترسی داشته باشید .
به نظر من برتری این روش این بود که دیگه مثل اسمارتی از فایل tpl استفاده نمی شد و فایل کامپایل نمی شد .

آخرین ویرایش:

alireza82

Well-Known Member
این که بهترین راه جدا کردن code از Face می تونه اسمارتی باشه .. خودش جایه بحث داره
بهترین یه چیز نسبیه!! من نگفتم بهترین اسمارتی هست. بهترین اون چیزیه که نیازت رو برطرف کنه. اما یکی از بهترین ها همین اسمارتی هست

ا
اما من توی فریم ورک codeigniter دیدم که بسیار جالب عمل کرده بودند و اصلا از تمپلت انجین استفاده نکرده بود ند. بدین صورت که یک فایل رو درون پوشه views قرار می دادید و درون برنامه با استفاده از متد load->view فایل رو صدا می زدید . می تونستید یه آرایه هم به همراه همین متد بفرستید .. بعد از توی فایل می تونستید به آرایه ای که فرستادید دسترسی داشته باشید .
به نظر من برتری این روش این بود که دیگه مثل اسمارتی از فایل tpl استفاده نمی شد و فایل کامپایل نمی شد .

خوب این فریم ورک داره بر مبنای mvc کار میکنه. ما گفتیم برای اینکه mvc رو پیاده کنید باید کد و کنترلر و view رو از هم جدا کنید.
مسلما این بدین معنا نیست که شما باید وردارید از اسمارتی استفاده کنید. این دوستان ما هم تو codeigniter برای این کار تمپلت انجین خاص خودشون رو نوشتن!
حالا دیگه این مسلما نوع دید و فکر شماست که چه جوری میخواید کار کنید هر چیزی به برنامه نویس بستگی داره من خودم به شخصه با فریم ورک ها حال نمیکنم! اصلا لزومی به استفاده ازشون نمیبینم چون معتقدم بدرد کسایی میخوره که هیچ وقت براشون مهم نیست خط به خط برنامه شون داره چیکار میکنه ، فقط میخوان بنویسن که کار کنه!(البته گفتم که این نظر شخصیه منه ، حال نمیکنم با هاشون:neutral:)
ولی در کل هر چیزی راه کار هایی داره حتی نوشتن تمپلت انجین ها ، شما یا از یکیشون استفاده میکنی یا میشینی خودت یه چیزی برای اینکار طراحی میکنی مثل همین دوستان codeigniter!
کد:
Model-View-Controller
CodeIgniter is based on the Model-View-Controller development pattern. MVC is a software approach that separates application logic from presentation. In practice, it permits your web pages to contain minimal scripting since the presentation is separate from the PHP scripting.

The Model represents your data structures. Typically your model classes will contain functions that help you retrieve, insert, and update information in your your database. 
The View is the information that is being presented to a user. A View will normally be a web page, but in CodeIgniter, a view can also be a page fragment like a header or footer. It can also be an RSS page, or any other type of "page". 
The Controller serves as an intermediary between the Model, the View, and any other resources needed to process the HTTP request and generate a web page. 
CodeIgniter has a fairly loose approach to MVC since Models are not required. If you don't need the added separation, or find that maintaining models requires more complexity than you want, you can ignore them and build your application minimally using Controllers and Views. CodeIgniter also enables you to incorporate your own existing scripts, or even develop core libraries for the system, enabling you to work in a way that makes the most sense to you.
ا
بدین صورت که یک فایل رو درون پوشه views قرار می دادید و درون برنامه با استفاده از متد load->view فایل رو صدا می زدید . می تونستید یه آرایه هم به همراه همین متد بفرستید .. بعد از توی فایل می تونستید به آرایه ای که فرستادید دسترسی داشته باشید .
حال چیزی که هست ، خوب شما این مزیت رو میگی منم میگم ،اسمارتی با همون کامپایل با عث افزایش سرعت میشه.
فایل های tpl مگه چین ، 4 تا خط html و 4 تا دستور اسمارتی که خیلی قشنگ کار شده.
شما میای اول فایلت یه شی اسمارتی درست و متغییر هات رو اساین میکنی، در پایان هم با display هر فایلی رو میخوای نشون میدی!!
حالا ببین کداینتگر چیکار میکنه:
میاد تو view یه فایل php که کد های html و غیره هست رو میگیره! حالا تو اون کد میاد کنترلر مورد نظرش رو اینکلود میکنه
<code>system/application/controllers/welcome.php</code>
حالا تو کنترلر کد هاش رو مینویسه:
کد:
<?php

class Welcome extends Controller {

function Welcome()
	{
		parent::Controller();	
	}

function index()
	{
		$this->load->view('welcome_message');
	}
}
?>
به نظر من یکی که اصلا جالب نیست!
حالا برای هر کنتر لر هم باید یه فایل تو ویو داشته باشید که تعدادشون رو بالا میبره! پس درسته که tpl نداره ولی کدهاش تو یه فایل php هست که خوب کامپایل هم نمیشه پس مشکل داره (پون تا اونجایی که من میدونم اسمارتی به این خاصیت کامپایلش میباله و ادعا میکنه این کار سرعت اجرای برنامه رو بالا میبره ، درضمن هر وقت قالب تغییری پیدا کنه این فایل ها کامپایل میشن نه هر وقت که یه نفر سایت رو مشاهده کنه)
ولی در کل خودش به عنوان یه فریم ورک مزایای ارزشمند داره و تمپلت انجینش هم برای خودش نوشته شده که برای خود این فریم ورک ارزشمنده ، منکرش نیستم.
در کل لپ کلام میشه این که:
خوب اینها تمپلت انجین خودشون رو ، برای خودشون نوشتن -> مشکلی نیست شما هم برای خودت یکی بنویس که جالب تر از اون کار کنه!!!
اسمارتی رو همه جا میشه استفاده کرد و به راحتی با کد شما مچ میشه! ولی این رو منوط به استفاده از این فریم ورک هستید و با محدودیت هاش باید کنار بیاید.
و در پایان شما برنامه نویسید و باید کاری رو کنید که دوست دارید و به صلاحه ، من به شخصه فقط ابزار معرفی کردم پس اگر میبینید نیازی رو برطرف نمیکنه به فکر ابزار بهتری باشید یا از کد های آماده یا نوشتن کد توسط خودتون.
وگرنه شما چه از این استفاده کن ، چه از اون به من چیزی نمیرسه که بخوام خودمو بیچاره کنم که از کدوم یکی استفاده کنید. صلاح کشور خویش خسروان دانند.
اما فکر نمیکنم اسمارتی با اون همه امکانات یکی از بهترین ها نباشه!
موفق باشید.

hidensoft

Member
با سلام خدمت alireza82
قصد جسارت یا بی احترامی یا ... نداشتم و فقط نظرمو در این رابطه گفتم .. حالا اگه شما فکر می کنید بنده جایی تند رفتم یا ... بگید حتما edit می کنم.
در مورد اسمارتی
من خودم همین اعلان هم با اسمارتی کار می کنم و قصد این رو نداشتم که بگم اسمارتی اینجوره .. اونجوره
ولی خب اون تمپلت انجین واسه من خوشایند بود.
توی اسمارتی من چندتا مشکل دارم که توی اون فریم ورک نداشتم .

باور کنید بنده جزو گروه برنامه نویسی Codeigniter نیستم و قصد هیچ گونه تبلیغ برای Codeigniter نداشتم .. حالا اگه خطایی از این بنده حقیر سر زد .. شما به بزرگواری خودتون ببخشید ...

موفق و پیروز باشید

alireza82

Well-Known Member
با سلام خدمت alireza82
قصد جسارت یا بی احترامی یا ... نداشتم و فقط نظرمو در این رابطه گفتم .. حالا اگه شما فکر می کنید بنده جایی تند رفتم یا ... بگید حتما edit می کنم.
در مورد اسمارتی
من خودم همین اعلان هم با اسمارتی کار می کنم و قصد این رو نداشتم که بگم اسمارتی اینجوره .. اونجوره
ولی خب اون تمپلت انجین واسه من خوشایند بود.
توی اسمارتی من چندتا مشکل دارم که توی اون فریم ورک نداشتم .

باور کنید بنده جزو گروه برنامه نویسی Codeigniter نیستم و قصد هیچ گونه تبلیغ برای Codeigniter نداشتم .. حالا اگه خطایی از این بنده حقیر سر زد .. شما به بزرگواری خودتون ببخشید ...

موفق و پیروز باشید

سلام نه عزیزم ، منم مثل شما فقط نظرم رو گفتم ، مطمئنن منم جزء گروه برنامه نویسی اسماتی نیستم:sad:
برای یاد گرفتن باید اطلاعاتمون رو در اختیار هم بزاریم دیگه غیر از این هست.انجمن هم مفهوم و مقصود راه اندازیش همینه.
حالا یه جا من یه چیزی نمیدونم از شما ها یاد میگیرم یه جا برعکس!
مطمئن باش من فقط یه بحث کردم و نظرمو گفتم و یه بار دیگه هم میگم من اصلا ادعایی ندارم که چیزی رو بلدم یا .. ولی همیشه دوست داشتم و دارم در مواردی که بهش بر میخورم راجبشون بحث کنم. تا چیزای جدیدی یاد بگیرم.
منم قصد توهین یا ... ندارم این و مطمئن باش ، من فقط میخوام از اساتیدی که اینجان چیز یاد بگیرم.
من یکی شاگرد و مخلص همتون هستم.
در مورد Codeigniter هم حق باشماست یکی از فزیم ورک های قوی هست ، کار رو خیلی راحت میکنه من رو حرفت حرف نزدم. من فقط میگم جفت شون مزایایی دارن!!
اگر میبینید من جایی از نوشته هام توهین امیزه مشکلی میست بگو ویرایش میکنم.
موفق باشی گلم:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا