سلام دوستان
یه ایمیل جالب از سایت پادشاه فلش(سایت شخصی بهروزپی سی خودمون) برام اومد راجع به تغییر نام و امکانات جدید فلش cc که گفتم بهتره در این سایت هم قرار بدم(البته با اجازه آقا بهروز).
یه ایمیل جالب از سایت پادشاه فلش(سایت شخصی بهروزپی سی خودمون) برام اومد راجع به تغییر نام و امکانات جدید فلش cc که گفتم بهتره در این سایت هم قرار بدم(البته با اجازه آقا بهروز).
ادوبی فلش با نام و امکانات جدید! با نزدیک شدن به سال نوی میلادی کم کم خبرهای نسخه های جدید برنامه ها منتشر می شود، خبر مهمی که باعث شد این مطلب را آماده کنم، تغییر نام نرم افزار ادوبی فلش ( Adobe Flash CC ) به ادوبی انیمیت ( Adobe Animate CC ) هست. ![]() البته این فقط یک تغییر نام ساده نیست امکانات جذاب زیادی به فلش اضافه شده است و در این نسخه فلش ابزاری حرفه ای تر برای تولید HTML5 در کنار همان روند قبلی و فرمت اصلی SWF هست. در نسخه های قبلتر هم فلش خصوصیت های خوبی برای HTML5 و WebGL به فلش اضافه کرده بود. در این نسخه گویا این بخش ها به کمال خود رسیده است و امکانات و دسترسی های مناسب تر و راحت تری ایجاد شده است. فلش همچنان فرمت محبوب SWF و تکنولوژی AIR را پشتبانی می کند و در کنار آن از HTML5 Canvas و WebGL و ۴K Video هم پشتیبانی می کند و این مورد می تواند نقطه قوتی برای نسخه جدید فلش باشد. ![]() در نسخه جدید Adobe Animate CC در بخش طراحی در فلش تغییراتی اعمال شده است که به صورت خلاصه در بخش پایین توضیحی از قرار داده شده است:
![]() برای این که بیشتر با محیط برنامه آشنا شوید می توانید ویدئویی که ادوبی در این رابطه منتشر کرده است را مشاهده کنید:
|