ادمین های سایت ها توجه کنند

Peyman-Pop

Active Member
روزی نبوده که وقتی‌ ایمیل هام رو با outlook چک می‌کنم یک worm در لیست ایمیل های من نباشه . خواستم ببینم این مشکل رو همه ادمین ها دارند یا فقط ایمیل من اینقدر طرفدار داره ؟

Norik

Active Member
من که 6 تا از ويروس netsky رو دارم حالا ياهو نه outlook از worm چه بعيد؟

oxygenws

Active Member
روی سرور چیزی حدود 50-60 تا ایمیل ویروسی در روز برای دوستان میاد که فیلتر می شه!!! خیلی از ویروس ها هم که bulk تشخیص داده نمی شن خوب فیلتر نمی شن!! و وقتی هارد رو برای ویروس اسکن می کنم... بیشترین ویروس در ایمیل ها دیده می شه.
خوب.... اخیرا ویروس های ایمیلی خیلی زیاد شدند که فقط باز کردن attachment شون ممکنه باعث انتقال ویروس بشه.

موفق باشید، امید

شايد باورتون نشه ولي من بعضي وقتها 100 تا 120 تا دريافت مي كردم و بعضي وقتها هم اصلا چيزي نمي ياد ...
براي ايميلي ها سايتها اين يه چيزه عادي هستش ...

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
چيز طبيعي هستش پيمان جان كم كم عادت ميكني

مجيد

ara

Member
آره درسته كم كم عادت مي كني ما هم اين گونه ايميل هارو داريم

Peyman-Pop

Active Member
بله حدس زدم خیلی‌ ها باید این مشکل رو داشته باشند ، ولی‌ موضوعات جالبی‌ دارند مثلا به اسم خودم برای خودم ایمیل ارسال می‌شه که من می‌دونم این ایمیل از کامپیوتر من ارسال نشده و فقط برای جلب توجه من که اون ایمیل رو باز کنم این کار انجام شده .

جالبه .....

Ali_ix

Well-Known Member
من تا حالا كلي anti spam تست كردم ولي بازم فايده نداره ! مياد ! :((((

MrMohi

Active Member
بله درسته این اسپم ها برای همه میاد . در دید وسیع تر این مشکل برای شرکتهای بزرگ که ایمیلهاشون سر شناسه هم مایه دردسر بزرگی شده . حسابش رو کنید یک شرکت بزرگ میاد در تبلیغات خودش چه از تلوزیون چه از رسانه های دیگه آدرس ایمیل شرکت رو هم درج میکنه. حسابش رو کنید روزی چند تا اسپم به این ایمیلها سند میشه ! اسپمها همینطور یکی از معضلات بزرگ اینترنت بعد از ویروسها شناخته شدند . علی رغم مجازاتهای سنگینی که برای اسپمرها گذاشته شده سال به سال بر تعداد اسپم ها و اسپمرها افزوده میشه . اسپم ها همینطور موجب بروز ترافیک شدیدی در شبکه میشوند . بر اساس امارگیری که بتازگی انجام شده حدود 60 الی 70 درصد ایمیل های ارسال شده اسپم هستند . اسپمها با ترافیک شدیدی که روی شبکه ایجاد میکنند پهنای باند زیادی رو به خودشون اختصاص میدهند . همین موضوع باعث بوجود آمدن مشکل برای شرکت های تامین کننده بک بون اینترنت و شرکتهای مخابراتی شده . چون اونها مجبورند روزانه پهنای باند زیادی رو صرف تبادل ایمیل های سرگردانی کنند که فقط برای سود بردن عده ای و به قیمت اعصاب خوردی عده ی زیادتری پست میشوند . این مشکل تنها برای شرکت های فعالیت کننده در حوزه آی تی پیش نیومده . شرکت های بزرگ صنعتی دیگر هم مثل کمپانی های اتومبیل سازی / کمپانی های سازنده لوازم الکترونیک و ..برای باقی ماندن در بازار رقابت و سبقت از دیگر کمپانیها مجبورند رابطه خود با مصرف کنندگانشون رو هر چه بیشتر نزدیکتر کنند. اینترنت و یکی از سرویس های اون یعنی ایمیل این امکان رو برای همه بوجود آورد . اما امروزه با رشد انفجاری اسپمها تقریبا تمامی این شرکتها به نوعی شاکی تبدیل شده اند . آنها میگویند " ایمیل برای آنها به منزله برقراری هر چه بهتر رابطه میان تولید کننده و مصرف کننده میباشد که این مساوی سود بیشتر برای شرکت است اما امروزه با رشد بی رویه اسپمها تشخیص اینکه کدام ایمیل از طرف مصرف کننده میباشد تا به مشکلات و نظرات او پاسخ دهیم کاری بسیار سخت و زمان گیر است . از طرفی نمیشود که قید این کار را زد چون ما بری ماندن در بازار رقابت نیاز حیاتی به برقراری ارتباط نزدیک با مصرف کننده داریم " . روزانه هزاران اسپم و هرزنامه به هر صندوق پستی هر شرکت ارسال میشود که بررسی و تشخیص آنها نیاز به استخدام تعداد زیادی کارمند صِرف جهت بررسی ایمیلهای رسیده میباشد . که این کار مستلزم صرف هزینه زیاد تر و استخدام کارمندهای بیشتر میباشد . پس اصلا نگران این مشکل نباشید . این چیزیست که از کوچک و بزرگ که با اینترنت کار میکنند با آن دست به گریبانند . برید خدا رو شکر کنید که از این بلاها سر میل باکستون نمیاد . اگر روزی فقط دویست تا اسپم هم به میل باکس ماها پست بشه میل باکسمون سر ریز میشه و بعد هم از طرف سرور قفـــــــل . اونوقت هر روز میبایست یک ایمیل جدید میساختیم . این رو هم یادمون باشه که به ادعای شرکت های سرویس دهنده ایمیل اونها 50 تا 60 درصد اسپمهای ارسالی روی شبکه رو فیلتر میکنند . پس اون چیزی که من و شما توی میل باکسمون میبینیم فقط نصف و یا کمتر از نصف چیزی هست که باید میدیدیم

جدیدترین ارسال ها

بالا