ادغام fumefx با rayfire

quickneed

Member
سلام دوستان چطور باید به اجسام تخریب شده به وسیله ی rayfire .. دود رو از fume بهش اضافه کرد؟ یعنی مثلا یه جسمی به یه دیوار میخوره و دیوار خراب میشه میخوام با خراب شدن دیوار گرد و خاک و دود به وجود بیاد .. با thinking particles اگه بخوام تخریب رو درست کنم ادغام fumefx باهاش راحته .. ولی rayfire گزینه ی خاصی نداره! یه سری راه ها رو امتحان کردم مثلا تیکه ها رو از جسم تخریب شدن انتخاب کردم و به pflow بردم و اونا رو در قسمت position object قرار دادم و lock کردم .. بعد این ذرات رو در particle src در fume fx بردم .. اشکالش اینه که از همون اول و قبل اینکه برخورد انجام بشه چون مولکول ها به وجود اومده دود به وجود میاد . یعنی قبل برخورد دود به وجود میاد .. من میخوام برخورد رو بشناسه .. اگه بخوام با thinking particles انجام بدم میشه ولی دود از سراسر تیکه ها به وجود میاد ولی من میخوام از گوشه ی هر تیکه دود به وجود بیاد نه از کلش .. مثل اصطحکاک تیکه ها با هم دیگه... دوستان حرفه ای لطفا کمک کنید .. ممنونم :rose:

quickneed

Member
ای بابا از دوستان حرفه ای کسی در این مورد اطلاعات نداره جواب به ما بده ؟؟!!

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
عزیز من یه تستی زدم و یه فکری کردم روش ولی به دلیل مشغله زیاد نتونستم زیاد روش تمرکز کنم تا دقیقا اونی که میخوای رو در بیارم.

یه چیزی تو اون مایه هایی که میخوای من در اوردم ، اگه وقت کردم که تا چند هفته سرم شلوغه، سعی میکنم بیشتر روش فکر کنم ولی حتما خودت با این چیزی که من میدم کار کن و بیشتر روش فکر کن ببین میتونی بهترش کنی.
یه چیزایی هم در اوردم ولی باید بیشتر روش کار و فکر میکردم ولی چون کامل نبود فقط این یه تیکه رو برات گذاشتم.

یه video ضبط کردم حتما تا آخرش ببین، یه تیکه داره که آخرش اون مشکل تو رو حل میکنه. اگه سوالی هم در مورد video داشتی ازم بپرس.

حق یارت

پیوست ها

• Paricle Collide.rar
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 54
  • PF.jpg
    PF.jpg
    166.3 کیلوبایت · بازدیدها: 12

quickneed

Member
سلام
عزیز من یه تستی زدم و یه فکری کردم روش ولی به دلیل مشغله زیاد نتونستم زیاد روش تمرکز کنم تا دقیقا اونی که میخوای رو در بیارم.

یه چیزی تو اون مایه هایی که میخوای من در اوردم ، اگه وقت کردم که تا چند هفته سرم شلوغه، سعی میکنم بیشتر روش فکر کنم ولی حتما خودت با این چیزی که من میدم کار کن و بیشتر روش فکر کن ببین میتونی بهترش کنی.
یه چیزایی هم در اوردم ولی باید بیشتر روش کار و فکر میکردم ولی چون کامل نبود فقط این یه تیکه رو برات گذاشتم.

یه video ضبط کردم حتما تا آخرش ببین، یه تیکه داره که آخرش اون مشکل تو رو حل میکنه. اگه سوالی هم در مورد video داشتی ازم بپرس.

حق یارت
مرسی واقعا معرکه ای که اینقدر وقت میزاری .. میرم همین رو امتحان کنم و روش کار کنم ..

جدیدترین ارسال ها

بالا