ادب مرد به ز هنر او

در بین افرادی که با // نرم افزارهای تدوین / جلوه /انیمیشن کار کرده اند // همواره از افرادی که بیماری خودنمایی دارند
خوشم نمیاد وکار نکرده ام

// چندی قبل در مورد نرم افزاری مطالبی شنیدم // لذا در اینترنت جستجو کردم ومطالب ناقصی در این مورد خواندم //
مبحثی را در مورد این نرم افزار بازکردم //وسوالی با مفهوم اینکه این نرم افزار به چه دردی میخورد مطرح کردم //
دوستی ارجمندم بنام حسین که اهل فهم و هنر است// بسیار عالی به بنده جواب دادند //
ومرا از انجام کار بیهوده باز داشتند//
من از نادانی وتهیدستیم در علوم نرم افزاری مربوطه شرم دارم و بهمین خاطر شب وروز به فکر آموختنم///
//
.... .....
//
تنها صفتی که برای خودم می پسندم" صمیمیت وصداقت "است و
اگر هم کم داشته باشم لااقل انرا بسیار دوست میدارم

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

آخرین ویرایش:
تحسینت می کنم
این که همیشه دست خودت رو از علم خالی بدونی باعث می شه که بیشتر و بیشتر یاد بگیری. حتی اگر روزی متوجه شدی که نسبت به بقیه بیشتر می دون به این فکر کن که در این عالم من در مقابل علم های موجود هیچی نمی دونم و همیشه سعی کن یاد بگیری حتی از یک بچه کوچک

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
همین که استارت کار رو زدی خودش ارزشمنده . :rose:
ایشالا یواش یواش با همت خوبی که داری به اون مرتبه از سطح و دانش در این ضمیینه میرسی . البته راه طولانی ای در پیش هست اما غیر ممکن نیست .
هدف همه بچه های هم تیپ خودمون اینه که علاوه بر بالا بردن سطح خودمون ، سطح همه اونایی که واقعا علاقه دارن هم بالا بره تا تو دنیا یه جایگاهی هم واسه ما باز بشه و جایگاه جدی تری در سطح جهانی داشته باشیم :wink:
حاشیه رو کنار بذاریم و فقط به هدف فکر کنیم و مطمئن باشید که بی خوابی ها و زحمت هایی که با این امکانات کم می کشیم ارزشمنده . :paint::rose:

نرم افزارهای جلوه های ویژه و تدوین و..... بسیار زیاد هست . ولی مهم اینه که تو تو چه ضمینه ای احساس نیاز می کتی و باید ببینی کدوم نرم افزار بیشترین قدرت و سرعت رو برای تو داره در کنار محیط کاربر پسند تر . :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا