ادامه فارسي سازي Postnuke

Dark Man

Member
سلام٬اگه يادتون باشه تو تاپيكي كه چند وقت پيش بازكردم پيشنهاد فارسي سازي Postnuke رو دادم كه يه تعدادي از بچه اعلام امادگي كردن و بدليل امتحانا اونو انداختيم بعد از 26 شم كه امتحانو تموم شده باشه و كسي كاري نداشته باشه٬خوب حالا اگه بچه كاري نداشته باشن ديگه بريم سراغش.
كارايي كه بايد بكنيم اينه:
1-فارسي سازي ماژول ها
2-شمسي كردن تاريخها
3-اضافه كردن اديتور html area به بعضي از قسمت ها
4-فارسي كردن فايلها
5-فارسي كردن قالبها
6-افزودن زبان فارسي و فارسي كردن اينستالر
---------------------------------------------------------------
خوب دوستان به جز مورد اخر (چون خودم اينكارو كردم) هركسي اگه هركدوم از كارهاي بالا رو برامون بكنه ٬ ممنون ميشيم.هر كدوم از اينكارا هم كه تموم شد٬اينجا اعلام كنيد تا افراد ديگه دوباره اونكارو انجام ندن.
سايت اصلي : www.postnuke.org

دانلود

در ضمن اگه دوستان حالشو داشتن چندتا از اين قالبهاي قشنگي كه توي سايت خود Postnuke هست رو فارسي كنن كه بذاريم روش!:wink:
فعلا...

amiri27

Member
سلام آقا !! من همون 27 خرداد تاريخ Postnuke رو طبق قولي كه داده بودم شمسي كردم !
بقيه دوستان هم احتمالا اين موضوع شمارو نديدن و به محض اينكه ببينن مطپنن فارسي سازي با روند سريعتري انجام ميشه !
من آي.دي شما رو اضافه كردم تا اوونجا راحتر بتونيم با هم بتونيم حرف بزنيم !

ممنون
اميري

sambol

Active Member
اقا اين دوست فايل هاي زبان رو 30 درصد فارسي كرده تا چند روز ديگه تموم مي شه

ied

Member
من كل فايل هاشو + تاريخ شمسي رو دارم ... يعين ماله خودمه... ميخواين بدم...

Dark Man

Member
دوستان زحمت كشيديد٬اقاي اميري و Sambol از شما هم ممنون!پس بالاخره درست شد.جناب ied شما فايل هاي مربوط به اين ورژن رو داري؟يعني قبلا اين ورژن فارسي شده بود؟

Dark Man

Member
amiri27 گفت:
سلام آقا !! من همون 27 خرداد تاريخ Postnuke رو طبق قولي كه داده بودم شمسي كردم !
بقيه دوستان هم احتمالا اين موضوع شمارو نديدن و به محض اينكه ببينن مطپنن فارسي سازي با روند سريعتري انجام ميشه !

ممنون
اميري
اگه ممكنه فايلها رو براي من ميل كنيد.

Dark Man

Member
amiri27 گفت:

ممنون
اميري
اگه ممكنه فايلها رو براي من بفرستيد.

amiri27

Member
Ok...حتما ! ايميلت هميني هست كه توي مشخصاتت هست !؟!؟

ممنون
اميري

aldavood

Member
دروود --عالي بود --با ياري دوستان انشالله اونا هم فارسي ميشه--بعد از كنكور شايد يكيش رو فارسي كنم---موفق باشيد--بدروود

جدیدترین ارسال ها

بالا