اختیارات مدیران

f24

New Member
مدیران(منظورم مدیران بخشهاست نه مدیر ارشد) میتونن پیغامهای پروفایلهای دیگران رو راحت ویرایش کنن. چه جوری میشه این امکانو برداشت.یکی هم اینکه الان مدیران وقتی به یکی پیغام میدن(توی پروفایلشون نه خصوصی) اون پیغام خودکار تایید میشه و به صورت مدیریت شده در نمیاد. چه جوری میشه کاری کرد که مدیران هم وقتی میفرستند مدیریت شده و غیر قابل نمایش باشه.
مرسی:rose:

Silver PC

Well-Known Member
سلام ،

اختیارات هر گروه در تنظیمات اون گروه !

شما برو :

ادمین سی پی - گروه های کاربری - تنظیمات گروه های کاربری - گروه مدیران رو ویرایش کن !
مدیران(منظورم مدیران بخشهاست نه مدیر ارشد) میتونن پیغامهای پروفایلهای دیگران رو راحت ویرایش کنن. چه جوری میشه این امکانو برداشت
بعد از طی مراحل بالا به قسمت " مجوزهای پیام های بازدید کننده " برید و اونجا رو ویرایش کنید !

یکی هم اینکه الان مدیران وقتی به یکی پیغام میدن(توی پروفایلشون نه خصوصی) اون پیغام خودکار تایید میشه و به صورت مدیریت شده در نمیاد. چه جوری میشه کاری کرد که مدیران هم وقتی میفرستند مدیریت شده و غیر قابل نمایش باشه.

این گزینه رو باید تنظیم کنید : " پیروی کردن پیام های بازدید کننده از قوانین
در صورت انتخاب گزینه خیر پیام های بازدید کننده باید توسط مدیر مورد تائید قرار بگیرند "

موفق باشید

• Like
Reactions: f24

f24

New Member
سلام ،

بعد از طی مراحل بالا به قسمت " مجوزهای پیام های بازدید کننده " برید و اونجا رو ویرایش کنید !

میدونم. به اینجا رفته بودم. ولی چنین گزینه ای رو پیدا نکردم. مثل سوال دوم میشه بگید کدوم گزینه هست؟

Silver PC

Well-Known Member
من اون گزینه رو تبدیل به "خیر" کردم ولی هیچ کدوم از موارد درست نشد. یعنی بازم میتونن ویرایش کنند و تایید شده هم نمیشه.
:cry:

اطلاعات رو پی ام کنید خودم درس کنم ... ! :rose:

موفق باشید !

جدیدترین ارسال ها

بالا