اختلاف cpu هاي INTEL با AMD

Hwt

Active Member
ببينيد دوستان گل من :‌
دونوع كاربر داريم :‌
1-ازت مي پرسه كامپيوترت چيه ؟! مي گي اتلون ؟!
ميگه يعني پنتيوم چند؟!
2-ازت مي پرسه بارتون داري يا ايكس پي؟!
بايد باور كنيد كه اينتل بزودي به تاريخ مي پيونده ؟!

MrMohi

Active Member
دوستان من نمیدونم چرا تا بحث رقابت بین ای ام دی و اینتل میشه میگید ای ام دی گرما داره و سرعتش رو تو کارهای طولانی میاره پایین . من به این دوستان که این عقیده رو دارند توصیه میکنم که یک فن کولر مستر بجای اون فن سوسولی که روی ای ام دی نصبه رو روی سی پی یو ای ام دی نصب کنند چون فقط با این فن میشه به قدرت ای ام دی پی برد ... اونوقت بشینن تماشا کنن که چجوری ای ام دی اینتل رو میذاره تو جیبش باهاش بازی میکنه ... من خودم با یک سیستم اتلون بارتون 2.5 دارم این پست رو مینویسم و همین کار رو این سیستم پیاده کردم و به چشم خودم لول شدن اینتل رو دیدم ...

A.XP

New Member
بابا اين كه بحث نداره..من قبلا هم گفتم...فقط AMD تازه ای CPU های جدیدش که کولاک کرده.....و فعلا هم AMD Athlon FX 64-bit هم که فعلا قویترین CPU تو دنیاست و قیمتش هم نزدیک 700 هزار تومنه.....

siavash-tanha

Well-Known Member
و منم هم همچنان با amd موافقم و ميگم سي پي يو فقط amd
آخه يه بار آزمايش كنين ببينيد كولاكههه

مخلصم

Hwt

Active Member
موافقم . دقيقا كولاكه . پيشنهاد مي كنم همراه خودتون چتر داشته باشيد .

mori2004

Member
من هر دليلي كه اومدم بنويسم ديدم دوستان قبلاْ زحمت كشيدن و فقط مي‌گم كه به همون هزارو يك دليل ذكر شده AMD در كل بهتر از INTEL هستش... ./

Hwt

Active Member
90nm-power.gif

مصرف برق اين اينتل رو ببينيد 8O اخه اينم شد CPU :x

Hwt

Active Member
بابا خطرناك!‌
البته مايه داري و هزار يك جور مصيبت :)‌ {شوخي }

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

منم خودمو بازي ميدم !

من يكسري نكات را قبل از انتخابم عرض كنم بعد توضيح بدم !

همه دوستاني كه از پروسسور مورد نظرشون حمايت كردند خودشون همون پروسسور را دارند و اين دليل خوبي هستش كه گفته هاشون نقض بشه ! چون تا در شرايط يكسان با اين دو مدل كار نكنيد هيچ وقت نتيجه گيري درست نيست !

و اما توضيحات من !

1. دوستاني كه ميگن AMD براي گرافيك بهتر هستش به نظرم كاملا در اشتباه هستند ! بلكه برعكس AMD بيشتر به درد كارهاي محاسباتي سنگين مثل برنامه هاي آماري و رياضي ميخوره و در گرافيك به نظرم انتخاب اول همواره Intel بوده (تا الآن)

2. لطفا به صفحه اول اين تاپيك مراجعه كنيد و حرف جناب آقا رضاي چيذري را بخونيد ! كاملا واضح و مبرهنه كه انتخاب چيه !

3. هيچ وقت فقط CPU را ملاك قرار نديد ! اگر از سيستمتون راضي نيستيد فوري گردن CPU نندازيد ! دليل نميشه اگر مديا پلير شما دير لود ميشه بگيد از CPU هستش ! يا اگر سيستم هنگ ميكنه... CPU بايد با همه قطعات مرج باشه ! من براتون يه مقاله ميارم (خارجي) كه بهتون نشون ميده توي كامپيوتر براي بالا بردن سيستم رم خيلي موثرتر از CPU عمل ميكنه ! (دقت كنيد كه براي چه كاري ميوخاهيد از سيستم استفاده كنيد)

4.در CPU هاي اينتل و تا حدود زيادي هم AMD ميزان كاشه (Cache) خيلي مهمه ! پس دقت كنيد كه چي انتخاب ميكنيد ! من يك سيستم (اولين سيستمم) دارم با يك پردازنده 1200 فول كش (پنتيوم 3) و يك سيستم هم داشتم پنتيوم 4 1700 ! البته نه سلرون !بلكه هالف كش ! ولي به هيچ وجه ازش راضي نبودم و بگرده سيستم 1200 نميرسيد ! در پاره اي مواقع بهتره مثلا لود شدن يك برنامه مثل 3D max اما در رندر كردن خيلي مشكل داشت و خيلي كند عمل ميكرد ! (ساير قطعات مثل هم بودند و متناسب با هم). پس اين نكته را هم فراموش نكنيد !

5.اما انتخاب من ! من توي خونه در حال حاضر 4 تا سيستم دارم ! كار من گرافيك هستش و اگر فرصت كنم بازي هاي سنگين گرافيكي را خيلي ميپسندم !!! چون بهم ايده ميده ! از اين سيستم هام يك مدت يك AMD 64bit 2800 داشتم با يك Intel 2400 تقريبا هم قطعات با هم مرج بودند و حتي سيستم AMD در وضعيت بهتري بود ! اما به هيچ وجه كارآيي سيستم اينتل را براي من نداشت (در پاره اي مواقع خيلي بهتر غمل ميكرد اما در كل نه !) و براي سيستم هاي جديدم هم از اينتل استفاده كردم كه الحمدالله خيلي راضي هستم و به شما هم توصيه ميكنم اينتل را انتخاب كنيد!

6.هيچ وقت به مقالاتي كه در مجلات ايراني چاپ ميشه دقت نكنيد چون همگي ترجمه هستند (!) ولي ما توي ايرانيم ! نوع قطعات اونجا را با بازار داخلي ايران مقايسه نكنيد ! (مثال بزنم ! من براي يكي از سيستم هام يك VGA گرفتم به اين مشخصات : ATI Radeon 7000ve 64 mg به قيمت 56000 تومان در حاليكه انواع مختلفي از همين مدل در بازار هست با دقيقا نصف قيمت و حتي كمتر ! ميتونيد از يكنفر كه هر دو تا هم ارزون و هم گرون را خريده بپرسيد تفاوت را ! اصلا در نوع چيپست ها كه از Geforce به نميدونم چي تفاوت كرده و ... !

من به شخصه تاحالا نشنيدم كه مثلا شركتي در آمريكا قطعات تك بفروشه ! (نكه نباشه هست اما خيلي كم پيش بياد يك نفر احتياج به يك قطعه جديد پيدا كنه يا بخواد عوض كنه !!! )

علي جان من نفهميدم منظورت را ! من يك سيستم 3500 دارم كه فقط دو تا فن داره ! يكي روي CPU و يكي هم روي گرافيك ! تا 5 6 دقيق اول هم هر دو خاموش هستند تقريبا !

شاد باشيد
سايان

alireza-metal

Active Member
سلام
منظورم فن cpu بود كه يادم رفته بود برق فن رو بزنم ---بعد از حدود 1 دقيقه متوجه اين موضوع شدم و سريع سيستمو شوت دان كردم و تعجبم از اين بود كه cpu حدود 1 دقيقه بدون فن كار كرد و نسوخت(البته 2.8 اينتل ) چون من خودم يه مدتي با amd كار كردم و 5 ثانيه روش فن نبود داشت منفجر مي شد

Ghamnevis

Well-Known Member
خوب منم همين را ميگم :)
چون من معمولا 3 ، 4 دقيقه اول خاموشند !!!!!

نبايد انقدر سيستمت داغ كنه !

موفق باشي
سايان

alireza-metal

Active Member
فن cpu شما 3-4 دقيقه اول خاموشه 8O :roll: مگه فن رادياتور ماشينه كه هر وقت داغ كنه روشن بشه :wink: ( در ضمن باورتون ميشه من سيستمم 24 ساعته روشنه و فقط موقعي خاموشه كه برق ميره :wink: ( بايد به فكر برق اظطراري هم بود )

Hwt

Active Member
با غم نويس كاملا مخالفم !‌
برادر من شما مي گيد كه AMD براي گرافيك سنكين مناسب نيست . جهت اطلاع بايد بگم كه معتبرترين سايتهاي سخت افزار براي تست كارتهاي گرافيك از AMD استفاده مي كنند . ضمنا بازم بايد بگم كه فن سي پيوتونو حتما عوض كنيد!‌چون اين كه مي گي 4 دقيقه بعد روشن مي شه يعني اينكه مشكلي داره . مگر اينكه فنت داراي سنسور باشه كه بر اساس داغ شدن سي پي يو عمل كنه .

Ghamnevis

Well-Known Member
HWT جان سلام

برادر من ;) شما كافيه يك سري به صفحه اول انجمن بزنيد و حرف آقاي چيذري را خوب بخونيد . در ضمن ميشه بگيد حرفي كه زديد چه ربطي داره به حرف من ;) ؟ چون تست ميكنند دليل ميشه ؟ تازه مگه سوكتهاي Intel و AMD با هم يكي هستند !!!؟؟؟ كارتهاي گرافيك و اصولا سخت افزارها مراحل خيلي زيادي را براي تست و آزمايش ميگذرونند !

در مورد فن پردازنه من بله ! من اشنتيون سيستم يك سيستم هيتينگ مركزي هم گرفتم ! يك خنك كننده كه فن اصلي روي CPU قرار داره و يك فن ديگه كه روي گرافيك هستش :D ميشه دوتا فن ديگه :D

راستي HWT جان ، منكه از خودم در نميارم آخه من با هر دوتاش حداقل به مدت چند ماه كار كردم! توي اين چند ماه اصلا از AMD راضي نبودم !
و از خودمم در نياوردم كه AMD براي كارهاي محاسباتي بهتره ! مثل گرفتن انتگرال nام يك تابع !!! (گمونم شما فكر كردي كه كار محاسباتي يه چيز پيش پا افتاده است و من خواستم بزنم تو سر مال ;) درسته؟ )

براي همينه كه در اكثر مراكز مطالعاتي كه نياز به گرافيك سنگين نيست بجاي اينتل از AMD استفاده ميشه‌!

من نگفتم بد هستش گفتم كساني كه ميخواند از سيستمشون گرافيك سنگين بكشند سراغ اينتل برند !

بيخيال ادامه بحث (كلي ميگم) چون كاملا بي مورد هستش و هركس ساز خودش را ميزنه !

موفق باشيد
سايان

Linuxer

New Member
من چندين سال هست كه كامپيوتر دارم و تا به حال چندين بار كلمپيوتر خود را به دليل حساسيتي كه به سرعت دارم عوض كرده ام.با اجازه نظر من در مورد سيپيوهاي موجود در بازار اين هست كه در كل بيترين سرعت پردازش و پاسخ سريع به كابر مربوط به سيپيو هاي athlon XP AMDاست و اينتل اصلا نميتونه در مقابل اون بي چون و چرا دووم بياره

جدیدترین ارسال ها

بالا