اخبار چهارشنبه,2دي 1383

  • شروع کننده موضوع Mahmoodi
  • تاریخ شروع
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
موتور جستجوي جديدي كه حرف مي زند


يك شركت اسكاتلندي قصد دارد از طريق موتور جستجوي جديدخودكه نتايج را مي خواند وب گردان را جذب كند.

به گزارش بخش خبر شبكه http://www.IRITN.com‏ ،به نقل از بي بي سي ،اين موتور جستجو كه Speegle نام دارد ظاهري شبيه يك موتور جستجوي معمولي دارد وتنها ويژگي جديدي كه به آن اضافه شده است توانايي خواندن نتايج است . شركت Cec System اسكاتلند اين سا يت را در ماه نوامبر راه اندازي كرده است .
اما متخصصان در اينكه آيا اين موتور جستجوي سخنگو فايده واقعي را براي افراديكه اختلالات بنياني دارد يا نه ترديد دارند .
شركت CEC كه مقر آن در ادينبرگ است اين فناوري را با هر موتور جستجو ي اينترنتي متداول تركيب كرده است . توانايي جستجو تبديل به يك امر ضروري براي وبگرداني شده است كه از مقدار بسيار زياد (اطلاعات موجود در شبكه) سردرگم شده اند .
به گفته Ask Jeeves،حدود 80 درصد وبگردان از موتورهاي جستجو به عنوان اولين دوازه اتصال به شبكه استفاده مي كنند .
افراديكه از Speegle بازديد مي كنند مي توانند براي خواندن نتايج جستجو يا خلاصه اخبار گرفته شده از منابعي چون بي بي سي ورويترز يكي از سه صدا را انتخاب كنند.
گوردان رنتون بنيان گذار Speegle خاطر نشان كرد :« اين فناوري هنوز كمي رباتيك است و ممكن است اشكالات كوچكي نيز داشته باشد . اما ما هرگز قصد نداشتيم صداهايي داشته باشيم كه كاملا طبيعي باشند و اين صداها نيز كيفيت بدي ندارند . اين سيستم براي افراديكه ديد كافي ندارند يا براي آنها يي كه مي خواهند در ضمن انجام كار ديگر جستجو نيز بكنند بسيار ايده آل است .»
وي در ادامه افزود :« ما نمي گوييم كه اين نرم افزار براي افراد كاملا نابينا مناسب خواهد بود ، ليكن با اين وجود موسسه ملي سلطنتي نابينايان در حال بررسي اين فناوري است .»
 
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
رشد روز افزون فناوري پهن باند در بريتانيا

بر اساس گفته هاي BT در بريتانيا درهر10 ثانيه يك نفر به خطوط پر سرعت اينترنت مي پيوندد.

به گزارش بخش خبر شبكه http://www.IRITN.com‏ ،به نقل ازبي بي سي ، غول تله كام خاطر نشان كرد تعداد افراديكه از طريق خط تلفن به فناوري پهن دسترسي دارند هم اكنون از مرز 4 ميليون نفر نيز گذشته است . با در نظر گرفتن افراديكه از طريق كابل به اين فناوري دسترسي دارند هم اكنون 6 ميليون نفر در اين كشور از خطوط پر سرعت اينترنت استفاده مي كنند .
اين هيايو و غوغا با رقابت شديد و كاهش قيمت ها ونيز دسترسي بيشتر به فناوري پهن باند از طريق خط تلفن شدت گرفته است .
بن وروايان ، مدير عامل BT گفت :«ما با بدست آوردن 5 ميليون كاربر تا تابستان سال 2006 و خيلي زودتر از آنچه انتظارش را داشتيم به يك موقعيت عالي دست پيدا خواهيم كرد .»
به گفته BTهم اكنون بيش از 95 درصد خانواده ها و موسسات در بريتانيا مي توانند از طريق خط تلفن به فناوري پهن باند دسترسي پيدا كنند . اين موسسه اميدوار است تا تابستان سال آينده اين ميزان را به 4/99 درصد برساند تعداد مشتريانيكه از طريق كابل به شبكه پهن باند در بريتانيا دسترسي دارند 7/1 ميليون نفر تخمين زده شده است .



منبع فناوري اطلاعات ايران
 
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
کرم تخريبى Zafi.d همچنان در اينترنت قربانى مىگيرد

کارشناسان مسايل امنيتى رايانه ، ضمن هشدار در مورد فعاليت هاى تخريبى کرم رايانه اى "Zafi.d" تاکيد کردند که اين ويروس همچنان در حال گسترش در شبکه اينترنت است و قربانى مى گيرد.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، به نقل از ايرنا، اين کارشناسان از کاربران خواستند تا نکات ايمنى را در ايام کريسمس بيشتر رعايت کنند تا از اين ويروس و ديگر کرم هاى مشابه در امان باشند.
شرکت امنيتى رايانه اى "Sophos" نيز اعلام کرد، در روز جمعه از هر۱۰ پيام الکترونيکى که در دنيا رد و بدل مى شد، يکى آلوده به اين ويروس بود، ولى اکنون از هر۳۰ پيام رد و بدل شده ، يکى به Zafi.dاست .
يکى از مديران Sophosنيز گفت : اکنون نيمى از گزارش هاى امنيتى اين شرکت مربوط به نفوذ اين کرم در شبکه جهانى اينترنت است .
وى پيش بينى کرد که به علت بى توجهى برخى کاربران به نکات امنيتى، اين ويروس طى هفته هاى آينده نيز با شدت به فعاليت تخريبى خود ادامه دهد.


منبع فناوري اطلاعات ايران
 
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
دولت ترکيه در پى کنترل قماربازى از طريق اينترنت است

اداره "بخت آزمايى" ترکيه با تشکيل کميسيونى از مسئولان وزارتخانه هاى مختلف و دست اندرکاران امور بانکى و دانشگاهى اين کشور سعى در کنترل قماربازى از طريق اينترنت را دارد.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، به نقل از ايرنا، در اين کميسيون مسئولان وزارتخانه هاى کشور، گردشگرى، دادگسترى، اقتصاد و دارايى، مسئولان اداره شهربانى، مسئولان سازمان نظارت و کنترل امور بانکى و برخى از اساتيد دانشگاههاى ترکيه عضويت دارند.
"ان .تى.وى" با اعلام اين که حجم قماربازى از طريق اينترنت همه روزه افزايش مى يابد، افزود : "اکنون ماهانه بيش از دو ميليون دلار قمار بازى بدين شکل بدون هيچ گونه کنترلى صورت مى گيرد."
اين پايگاه به نقل از مسئولان اداره بخت آزمايى گزارش داد : علاوه بر ابعاد مالى، اين مساله داراى ابعاد گسترده اجتماعى نيز هست و اساتيد دانشگاهى در حال تدوين ابعاد اجتماعى اين معضل هستند.
ان .تى.وى افزود : راهکارهاى قانونى براى جلوگيرى از قماربازى از طريق اينترنت نيز در حال بررسى است و در صورت لزوم قانونى در اين زمينه در وزارت دادگسترى ترکيه تدوين خواهد شد.
مساله قماربازى از طريق اينترنت براى اولين بار بطور گسترده در گزارشى که ماه گذشته اتاق بازرگانى آنکارا منتشر کرد، در جامعه ترکيه مطرح شد.
بنا به اين گزارش اکنون حدود۵ / ۱ ميليون تن از استفاده کنندگان از اينترنت در ترکيه در قمارهايى که به شکل بازى با ورق و پيش بينى نتايج مسابقات ورزشى بويژه فوتبال و بسکتبال ترتيب داده مى شود، شرکت مى کنند.
قماربازى در اينترنت با استفاده از کارتهاى اعتبارى صورت مى گيرد و اکنون هزاران تن از صاحبان کارتهاى اعتبارى بويژه زنان و جوانان به همين دليل به ميزانهاى هنگفتى به بانکها مقروض شده اند.


منبع فناوري اطلاعات ايران
 
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
فايرفاكس مرورگرها را آشفته كرد !

با افزايش پيوسته سهم بازار فايرفاكس و كاهش سهم اكسپلورر مايكرو سافت، رقابت مرورگرها وارد دوره جديدي شده است.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، به نقل از ايلنا, شواهد حاكي از اين است كه جنگ بين مرورگرهاي اينترنتي كه درچند سال گذشته روند ملايمي را طي مي‌‏كرد، مجددا تحت تاثير پيشرفت چشمگير فايرفاكس درحال تشديد شده است.

بررسي‌‏هاي يك موسسه تحقيقاتي نشان مي‌‏دهد كه استفاده از مرورگرهاي فايرفاكس كه توسط شركت غير انتفاعي مازيلا طراحي شده در مقايسه با ماه گذشته به بيش از سه برابر افزايش يافته است.
از پنج نوامبر تا 3 دسامبر جاري سهم استفاده آن‌‏لاين از مرورگرهاي فايرفاكس از 03/3 به 06/4 درصد افزايش يافته است.
اين بررسي مي افزايد؛ اگر چه مايكروسافت همچنان بازار مرورگرها را در تسخير خود دارد، اما سهم اكسپلورر اين شركت از 93 به 8/91 درصد كاهش يافته است.
گفتني است؛ مايكروسافت با ادغام مرورگر خود با سيستم عامل ويندوز، مرورگر نت‌‏اسكيپ را كه در اواخر دهه 90 بيشترين سهم بازار را داشت‌‏, به راحتي شكست داد و بازار را در دست گرفت.
عملا از زمان شكست نت‌‏اسكيپ، جنگ بين مرورگرها پايان يافته بود، تا اينكه اخيرا فايرفاكس با افزايش روز افزون سهم بازار خود، مجددا ساير مرورگرها را به چالش بر انگيخت.



منبع فناوري اطلاعات ايران
 

جدیدترین ارسال ها

بالا