اخبار سه شنبه,1 دي 1383

  • شروع کننده موضوع Mahmoodi
  • تاریخ شروع
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
بازدید دکتر عارف از پروژه‏های الکترونیکی وزارت امور خارجه

گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از خبرگزاري سلام، از میان15 پروژه اصلی وزارت امورخارجه که در حوزه ICT پیگیری می‏شود، 6 مورد آن شامل پشتیبانی الکترونیک، ویزای الکترونیک، اتوماسیون اداری، آموزش الکترونیکی فرزندان سفرا ( طرح مکمل آموزشی) مدل سازی کل وزارت امورخارجه و دفتر وزیر توسط مسئولان پروژه Peresent شد.
گفتنی است پروژه یاد شده اغلب در مراحل اتمام کار بوده و تنها پروژه آموزش الکترونیکی فرزندان سفرا، تکمیل شده است. دکتر عارف در حین بازدید از محلی که پروژه ارائه می‏شد، به صورت نمادین به عنوان دانش آموز در یکی از کلاس‏های درس Online حضور یافت.


منبع فناوري اطلاعات ايران
 
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
ابزارهای جديد و ابتكارات كد در توسعه Net.

شركت Advande با شركت مايكروسافت برای عرضه Enterprise Library مشاركت می‌كند كه دارای ويژگی‌های‍ كد مورد استفاده مجدد، ابزارها و راهنمايی‌هايی به منظور تسهيل توسعه در محيط Net. می‌باشد.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، به نقل از PCWorldIran، ابزار Enterprise Library كه انتظار می‌رود در ماه ژانويه در دسترس قرار گيرد بر اساس (ACA.Net (Avanade Connected Architectures و Application Block‌های تمرين و الگوی مايكروسافت است. Enterprise Library و ACA.Net دارای يك فرايند ابزارها و كد نرم‌افزاری برای تسريع توسعه برنامه كاربردی می‌باشد.

Application Block حاوی الگوهای كد‌دار موجود در راس عملكرد‌های فراهم كننده Net. از قبيل logging يا دسترسی به داده است. بر طبق اظهارات شركت Avande اين پكيج جديد دارای يك كتابخانه كد است كه طراحان می‌توانند با استفاده از آن سريع‌تر برنامه‌های كاربردی Net. را بسازند. Enterprise Library به عنوان جانشينApplication Block عمل می‌كند.

Matt Joe مدير راه‌حل‌ها در شركت Avande گفت: طراحان برنامه‌های كابردی شكايت‌های زيادی در مورد هماهنگ نبودن Blocks، درست كار نكردن آنها با يكديگر، دشوار بودن پيكربندی و همچنين مشكل بودن يادگيری آنها داشته‌اند كه Enterprise Library بسياری از اين شكايات را برطرف می كند.

Joe افزود كه طراحان می‌توانند با استفاده از Enterprise Library ويژگی‌های out-of-the-box را بدست آورند كه در غير اينصورت خودشان مجبور به ايجادشان بودند. Enterprise Library شامل هفت Block برای cryptography ،caching، پيكربندی، دسترسی به داده‌ها، مواجهه با استثناها، logging و ابزارها و امنيت می‌باشد.

Avande گفت كه برای افزايش توسعه‌پذيری عرضه ACA.Net 4.0 كه برای ماه ژانويه در نظر گرفته شده و در راس Enterprise Library ايجاد می‌شود، يك پلاتفرمی را برای ساخت طرح‌های مبتنی بر سرويس و توسعه برنامه‌سازی مبتنی بر بعد (aspect-oriented) فراهم خواهد كرد.

Enterprise Library، Avande را به صورت رايگان ارائه می كند اما با فروش سرويس‌ها در راس اين عرضه درآمد بدست می‌آورد.



منبع فناوري اطلاعات ايران
 
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
قاچاق قطعات رايانه حاصل راهکارهای نامناسب دولت در اين زمينه است

رئيس سنديكاى توليدكنندگان رايانه، گفت: قاچاق در صنعت، به ويژه قاچاق رايانه‌ در كشور به دليل راهكارهاى نامتناسب دولت در اين زمينه به وجود آمده است.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، به نقل از ايسنا، “محمدحسين محبي” درباره‌ى قاچاق رايانه‌ در كشور، اظهار داشت: مساله‌اى بنام قاچاق در صنعت رايانه همچنين در ساير صنايع به اين مفهوم وجود ندارد و حداقل از سال 1375 به بعد در سطح اقتصاد كلان مطرح نيست، اما به دليل راهكارهاى نا‌مناسبى كه در اين زمينه اتخاذ شده، مسائلى در اين زمينه به وجود آمده است.

وى، افزود: وقتى صنعت را از بين ببريم و سرمايه‌ها روانه‌ى تجارت و امورى مانند دلالى يا واسطه‌گرى شود، يا بايد كشور به‌صورت منطقه‌ى تجارى آزاد درآيد كه صرفا بر پايه‌ى اقتصاد آزاد و تجارت بى‌قيد و شرط اداره ‌شود يا هرگونه كنترلى به منزله‌ى ايجاد انگيزه‌ى تجارت غير رسمى و يا قاچاق خواهد بود.

به عقيده‌ى وى اگر سرانه‌ى الكترونيك در جهان 500 دلار باشد و ما فقط به 50 دلار آن اجازه‌ى ورود بدهيم مابقى آن از كانال‌هاى ديگر وارد بازار مى‌شود خود اين امر سبب تشويق مبادى قاچاق در كشور مى‌شود.

محبى، افزود: توليد با تجارت بى قيد و شرط به هيچ وجه هم خانواده نيستند و اصولا در دنيا كشورى نيست كه هم تاجر باشد هم توليد كننده؛ بنابراين قطعا در چنين فضايى نمى‌توان امنيت ايجاد كرد و جايى كه امنيت نباشد سرمايه‌گذارى پايدار نخواهد بود و در نتيجه افراد و سرمايه‌ها به سمت دلالى و بيكارى و واسطه‌گيرى سوق پيدا مى‌كنند.

منبع فناوري اطلاعات ايران
 
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
كشف يك حفره در موتور جستجوي دسك تاپ گوگل!

يكي از استادان كامپيوتر دانشگاه رايس و دو تن از دانشجويان يك حفره امنيتي جدي را در ابزار جستجوي دسك تاپ كامپيوترهاي شخصي كشف كردند. گوگل اين ابزار را اخيرا منتشر كرده بود.

به گزارش بخش خبر شبكه http://www.IRITN.com ، به نقل از News.cim، دانشمندان كامپيوتر اين حفره را كه به مهاجم اجازه جستجوي مخفيانه محتويات كامپيوتر شخصي را از طريق اينترنت مي دهد، حفره تركيبي نام نهاده اند. اين نقص امنيتي زماني رخ مي دهد كه اجزاي جداگانه روي يكديگر اثر بگذارند.
دان والاس، دستيار پروفسور علوم كامپيوتري در دانشگاه رايس و كسيكه به همراه دو دانشجوي ديگر اين حفره را كشف كردند خاطرنشان كرد: «زمانيكه اجزاي جداگانه را كنار يكديگر قرار مي دهيم اين حفره امنيتي ظاهر مي شود. اين مشكلات، مشكلات ظريفي هستند و تجزيه و تحليل اين حفره نيازمند تجارب زيادي است. »
گوگل روز 14 اكتبر نسخه آزمايشي ابزار جستجوي دسك تاپ خود را معرفي كرد و اين ابزار به صورت رايگان نيز قابل دانلود است.
اين برنامه موضوعات موجود در هارد ديسك كاربر را فهرست بندي مي كند و سپس نتايج جستجوي را شبكه با اطلاعات موجود در كامپيوتر چون ايميل، اسناد متني و ديگر فايل ها تركيب مي كند. اين حفره فقط مي تواند بخش كوچكي از فايل ها را جستجو كند. از طريق اين برنامه اطلاعات قابل بازيابي و قابل جستجوي كاربر و نه اطلاعات ذخيره شده به صورت موضعي از طريق اينترنت منتشر مي شود.
گوگل با خواندن اطلاعات كاربر كه به سرويس جستجوي آنها ارسال شده است مي تواند تبليغات متني Adwords خود را در كنار نتايج جستجو و در پنجره مرورگر كاربر نمايش دهد.
گوگل طي سخناني اظهار كرد كه آنها در اواخر ماه نوامبر توسط محققان كامپيوتري از وجود اين حفره مطلع شدند و انتشار نسخه جديدي از موتور جستجوي دسك تاپ را آغاز كرده اند. در نسخه جديد حفره هاي امنيتي ترميم شده است.


منبع فناوري اطلاعات ايران
 

جدیدترین ارسال ها

بالا