اخبار سخت افزار

mvm-co

Member
[h=2]عرضه "لپ تاپ اچ پی" با جدیدترین فناوری+ تصاویر[/h]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز) به نقل از مهر، شرکت HP ماه آینده لپ تاپی به بازار عرضه خواهد کرد که کاربر می تواند با حرکت دست از راه دور آن را کنترل کند.
در لپ تاپ مدل Envy شرکت HP یک حسگر متعلق به شرکت لیپ موشن تعبیه شده است که انگشت کاربر را در حالی که جلوی صفحه نمایشگر آن حرکت می کند، رهگیری می کند.

642329129852455469.jpg

اگرچه این حسگر شرکت لیپ موشن به عنوان یک ابزار افزودنی بر روی رایانه ها، قابل دسترسی است اما HP نخستین شرکتی است که آن را درون رایانه های خود تعبیه کرده است.
این حسگر بسیار کوچک که در زیر صفحه کلید قرار داده شده است از دو دوربین و سه LED فروسرخ برای رهگیری حرکت هر شیئی حتی حرکت یک مداد در دست کاربر استفاده می کند اما این سیستم آن قدر دقیق است که می تواند انگشتان کاربر را شناسایی و رهگیری کند.
لیپ موشن امیدوار است این فناوری روزی راه خود را به تلفن های هوشمند بیابد.
رون کالین معاون ارشد گروه خدمات و مشتریان HP، می گوید شرکت لیپ موشن فناوری باور نکردنی ابداع کرده است که اساسا چگونگی تعامل مشتری با محتوای دیجیتالی را تغییر می دهد.

562866844997160070.jpg

وی افزود: ما نخستین شرکتی هستیم که این فناوری لیپ موشن را در رایانه های خود تعبیه کرده ایم و همکاری ما با این شرکت یک نمونه از تلاش HP برای عرضه نسل بعدی و ابتکاری تجربیات رایانه ای است.
این لپ تاپ دارای نمایشگر 17.3 اینچی است و برای عرضه در بازارهای آمریکا 1095 دلار قیمت گذاری شده است.
 

mvm-co

Member
[h=2]صفحه کلیدی با طراحی عجیب +عکس[/h]
صفحه‌کليد آن به شکل دو بخشي و ساختار افقي طراحي شده است که باعث راحتي استفاده در هنگام تايپ مي‌شود.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، صفحه‌کليد و ماوس بسيار منحصر به فردي را که توسط "Mark Parker" طراحي شده است، "TREWGrip" نام دارد، این صفحه کلید مجهز به صفحه‌کليدي دو بخشي و Air Mouse مي‌باشد.

1532026_502.jpg


صفحه‌کليد آن به شکل دو بخشي و ساختار افقي طراحي شده است که باعث راحتي استفاده در هنگام تايپ مي‌شود. طوري که هيچ فشاري به مچ دست وارد نمي‌شود و کاربر را خسته نمي کند.

از طرفي سرعت تايپ با اين محصول بسيار بالا بوده و به درد آن دسته از افرادی می خورد که قصد دارند در مدت زمان کم متن های طولانی را تایپ کنند. قيمت اين محصول بيسيم 249 دلار یعنی حدود 750 هزارتومان است.
 

mvm-co

Member
[h=2]HTC BoomBass: با بلندگوی مکعبی بلوتوث اچ‌تی‌سی آشنا شوید[/h]
اچ‌تی‌سی چندسال است که با همکاری Beats Audio در صدد افزایش کیفیت صدا در گوشی‌های هوشمندش است و امروز از یک بلندگوی مکعبی شکل همراه برای گوشی‌های اندرویدی پرده برداشته است.

HTC-BoomBass-Speaker.jpg

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به نقل از فارنت؛ اگر بلندگوهای استریوی پرقدرت و باکیفیت BoomSound در اچ‌تی‌سی وان را تجربه کرده باشید حتماً از کیفیت آن متعجب شده‌اید. حالا اچ‌تی‌سی بلندگوی همراهی با نامی مشابه عرضه می‌کند تا لذت بیشتری از موسیقی ببرید. اسپیکر همراه BoomBass که همان‌طور که از اسمش پیداست بیس خوبی نیز دارد توسط أNFC و بلوتوث ۳٫۰ یا بالاتر به گوشی اندرویدیتان متصل شده و صدا را برایتان پخش می‌کند.
HTC-BoomBass.jpg

BoomBass دارای یک طراحی کشویی خاص است به طوری که می‌توانید گوشی خود را به صورت عمودی یا افقی روی آن قرار دهید و به طور مثال به تماشای فیلم مورد علاقه‌تان بنشینید. این بلندگو از یک باتری ۱۲۰۰ میلی‌آمپری استفاده می‌کند که قابلیت پخش صدا تا ۹ ساعت مداوم را دارد و از طریق کابل MicroUSB استاندارد شارژ می‌شود اما متأسفانه امکان شارژ کردن گوشیتان را نخواهد داشت.
Red-HTC-One-on-BoomBass.jpg

قیمت این اسپیکر هنوز مشخص نشده است اما تاریخ عرضه آن جایی در اواسط مهرماه خواهد بود و می‌توانید آن را از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رسمی لوازم جانبی اچ‌تی‌سی سفارش دهید.
 

mvm-co

Member
[h=2]ماوس‌هایی با ظاهر عجیب ولی کاربردی + عکس!!!![/h]
ماوس‌هایی با ظاهر عجیب ولی کاربردی + عکس

هر کدام از اعضای رایانه برای امری خاص ساخته شده اند و نبود آن ها می توانند کل کار سیستم را از بین ببرد. مانیتور، ماوس، کیبورد و کیس از مهمترین بخش های یک رایانه هستند که حضور دائمی آن ها لازم است.
ماوس وسیله ای کوچک اما کاربردی در رایانه است که می تواند بسیاری از کارها را آسان کرده و مانع از هدر رفتن وقت در بیشتر مواقع می شود. ماوس ها دارای شکلی خاص و تقریبا کروی شکل هستند و به این صورت به راحتی در دست قرار میگیرند و به مچ نیز آسیبی وارد نخواهند کرد. در تمام سال هایی که ماوس تولید میشود تعدادی مدل نامتعارف نیز تولید شده اند که شکلی عجیب دارند اما در برخی شرایط کاربردی نیز می شوند.

کامبی ماوس

Safe6351303523380.jpg


یک شرکت استرالیایی ایده ای بسیار جالب درمورد ماوس ها دارد، طراحان این شرکت بر این اعتقاد بودند که عده ای دوست ندارند دست خود را از کیبورد جدا کنند به همین علت این دو وسیله را به یکدیگر پیوند زدند. در این طرح نیمی از کیبورد به شکل یک ماوس طراحی شده است و قابلیت آن را دارد تا از کیبورد اصلی جدا شود. در این حالت شما نیازی به برداشتن دست خود از روی کیبورد ندارید و سرعت عملتان بالاتر خواهد رفت.

ماوس هوایی
Safe6351303525930.jpg


یکی از مشکلاتی که همیشه گریبان گیر ماوس ها بوده است نیازمند بودن آن ها به یک سطح صاف است. تا زمانی که شما یک سطح درست نداشته باشید نمیتوانید به راحتی از ماوس استفاده کنید. "لاجیتک" چند وقت پیش ماوسی را وارد بازار کرد که در هوا هم کار می کرد. این ماوس توانایی ان را داشت تا روی هر سطحی کار کند. شما همچنین قادر هستید ماوس را روی هوا تکان دهید و ژیرسکوپ ماوس حرکات شما را دریافت میکند.

ماوس پورتابل لپ تاپی
Safe6351303529620.jpg


با ماوس های لپ تاپ که به صورت لمسی کار می کنند اشنایی دارید. این ماوس ها به صورت پیش فرض روی همه لپ تاپ ها قرار دارد اما مدل هایی نیز ساخته شده اند که به صورت پورتابل کار می کنند. این ماوس ها بسیار باریک و کوچک هستند و میتوان آن ها را درون قسمت حافظه لپ تاپ هم قرار داد. این ماوس تنها 0.5 سانتی متر قطر دارد.

ماوس/صفحه عدد
Safe6351303532280.jpg


حسابدارانی که از نرم افزارهای خاص استفاده می کنند باید مدام دست خود را میان صفحه عدد و ماوس تکان دهند. یکی از طرح هایی که به کمک این افراد خواهد امد ماوس/صفحه عدد است. این ماوس به گونه ای طراحی شده است که شما یک صفحه عدد را نیز زیر دست خود دارید و می توانید بدون برداشتن دست از روی ماوس همه کارها را انجام دهید.

ماوس قابل شست شو


Safe6351303535510.jpg

دستگیره های در یکی از آلوده ترین نقاظ خانه هستند اما آلوده تر از آن ها ماوس رایانه است که روزانه نزدیک به 5 ساعت در دستان شماست و ممکن است با هر دست الوده ای ان را لمس کنید. در سال 2007 ماوسی ساخته شد که قابلیت ضد ابی بسیار بالایی داشت. این ماوس میتوانست هر مقدار آب را دفع کند از این رو این توانایی را داشتید تا ماوس را تمیز کنیدتا از بروز بیماری ها جلوگیری شود.

ماوس بی ام و

ماوس بی ام و برای آندسته از افرادی ساخته شده است که علاقه خاصی به خودروهای گران قیمت دارند. این ماوس بیسیم با برد 30 متر دارای رزولوشن 1750dpi می‌باشد و اندازه آن 4.7x2.2x1.4 می‌باشد. وزن آن 3.5 اونس بوده و مجهز به Scroll Wheel جدیدی است که باعث عملکرد بهتر آن می‌شود. وجود تایمر خودکار برای خاموش شدن ماوس از دیگر ویژگی‌های این محصول حدودا 60 دلاری است.

منبع: yjc.ir
 

mvm-co

Member
[h=2]کیبورد کاغذی هم رسید +عکس[/h]
نازک‌ترین کیبورد جهان که اندازه‌ای در حد یک برگه کاغذ دارد توسط CSR رونمایی شد.


به گزارش آناج به نقل از تسنیم، شرکت CSR که سازنده این کیبورد است قابلیت انعطاف‌پذیری و بی‌سیم بودن را در این محصول گنجانده و همین موجب شده که در کنار ضخامت 0.5 میلی‌متری، محصولی با جذابیت‌های بیتر روانه بازار شود.

از مزیت‌های دیگری که این محصول را به یکی از گزینه‌های مد نظر کاربران دستگاه‌های الکترونیکی تبدیل کرده، لمسی بودن آن است؛ این مزیت در کنار بلوتوث این امکان را به وجود می‌آورد تا این دستگاه برای تبلت‌ها و اسمارت‌فون‌ها نیز گزینه خوبی به نظر برسد.
anaj13784435461MJSOh.jpg

وزن سبک این کیبورد امکان پنهان شدن در کاور تبلت را امکان‌پذیر می‌کند و از این جهت، می‌تواند بسیار کارآمد باشد.
به گفته طراح این محصول، دانشجویان به راحتی می‌توانند از این دستگاه با توجه به ضخامت کم و همچنین شباهت آن به برگه کاغذ از نوت‌برداری استفاده و نمایشگر خود را هم از محصول ارزان قیمت (تبلتی ارزان) انتخاب کنند تا دیگر از مشکلات خودکار و مداد راحت شوند.
باید گفت که چیپ بلوتوث CSR 1010 قابلیت تطابق با سیستم عامل IOS7 و ویندوز 8 را دارد و با توجه به اینکه تکنولوژی به کار رفته در آن بالاتر از حد استاندارد در نظر گرفته شده برای استانداردهای بلوتوث است، می‌تواند عمر بیشتری در باتری داشته باشد.
 

mvm-co

Member
[h=1][FONT=B Yekan, tahoma]Circuit Scribe، قلمی برای خلق مدارهای الکترونیکی بر روی کاغذ[/FONT][/h]محمد زرین صدف پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۴:۱۵
حدود دو سال پیش در نارنجی نوشتیم که محققان دانشگاه ایلینوی (Illinois) آمريکا بر روی[FONT=tahoma, arial]قلمی با جوهر رسانا[/FONT] کار می کنند که قادر است برای طراحی مدارهای الکترونیکی بر روی کاغذ، چوب و حتی سطوح منعطف به کار رود. این قلم در آن زمان در حد یک طرح مفهومی بود و در مراحل تست خود به سر می برد. اما بالاخره شرکتی از دل همین دانشگاه سر برآورده و قصد دارد محصول نهایی خود را به بازار عرضه کند.

شرکت [FONT=tahoma, arial]Electroninks Incorporated[/FONT] قلمی را با نام سرکیت اِسکرایب (Circuit Scribe) طراحی و تهیه کرده که توسط جوهر رسانای نقره به شما امکان می دهد هر مداری را که دوست دارید به آسانی بر روی کاغذ ترسیم کنید. برای این کار نه نیازی به سیم است و نه به بورد و نه لحیم کاری.
xnotebook-circuit-scribe-Narenji-narenji-20131127_0.jpg.pagespeed.ic.ducs9UVPWa.jpg
برای کار با سرکیت اِسکرایب تنها چیزی که لازم دارید یک طرح اولیه است. سپس می توانید با قیمتی کمتر و سرعتی بالاتر مدارهای الکترونیکی یا پروتوتایپ های خود را تست کنید.

در کنار سرکیت اِسکرایب می توان از چراغ های ال ای دی، بوق، و حتی سنسورهای تصویری و [FONT=tahoma, arial]پتانسیومتر[/FONT] استفاده کرد. در کل سرکیت اِسکرایب ابزار مناسبی برای هکرهای سخت افزاری به حساب می آید. توسط این ابزار می توان از یک سوییچ ساده تا یک تاچ پَد پیچیده را خلق کرد.

جوهر این قلم به سرعت خشک می شود و شما بلافاصله پس از کشیدن مدار مورد نظر خود می توانید تستش کرده و از آن استفاده کنید.

سرکیت اِسکرایب هم برای کودکان و تازه کارهای عرصه الکترونیک و هم برای حرفه ای هایی که می خواهند در عرض چند دقیقه یک طرح اولیه خلق کنند، محصول ایده آلی به شمار می رود.

سرکیت اِسکرایب به سرعت هر چه تمام تر و در عرض کمتر از یک هفته سرمایه مورد نیاز خود را در [FONT=tahoma, arial]کمپین کیک اِستارتر[/FONT] به دست آورد. این محصول به زودی به تولید انبوه خواهد رسید.

 

mvm-co

Member
[h=1][FONT=B Yekan, tahoma]Rocki، همه اسپیکرهای قدیمی شما را دوباره زنده می کند[/FONT][/h]محمد زرین صدف چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۰
بازار پر است از اسپیکرهای بلوتوثی، در رنگ ها و شکل های مختلف. اما اگر از بد بودن صدا و پایین بودن کیفیت این دستگاه ها شاکی هستید، شاید از ایده سیستم وای-فای راکی (Rocki) بدتان نیاید.

راکی در واقع یک وسیله کوچک 6 ضلعی با ظاهری جالب (شبیه صابون!) است که به عنوان یک دانگل وای-فای عمل کرده و توسط جک صوتی 3.5mm یا RCA تقریبا به همه اسپیکرهای شما متصل می شود.
xrocki-in-hand-green-Narenji-narenji-20131126.jpg.pagespeed.ic.hhqgbhuvdn.jpg

برای استفاده از این ایده ناب نیازی به خرید اسپیکر جدید ندارید و از همه اسپیکرهای موجود می توانید استفاده کنید. پس از این که راکی را به اسپیکر مورد نظرتان وصل کردید، تنها لازم است اپلیکیشن اختصاصی راکی را اجرا کرده و موسیقی مورد نظرتان را پخش کنید.


از این طریق دیگر لازم نیست نگران پشتیبانی اسپیکرهای تان از بلوتوث باشید. از طرف دیگر شما می توانید همه اسپیکرهای تان را به راحتی به اسپیکر وای-فای تبدیل کنید. مزیت راکی در این است که با همه اسپیکرهای قدیمی، از جمله دستگاه های پخش کاست خوری که کنج خانه خاک می خورند، هم کار می کند.

قیمت هر یک از این دستگاه ها 49 دلار است و پک سه تایی این محصول هم با قیمت 135 دلار عرضه می شود. نظر شما چیست؟ ایده بهتری دارید؟
 

mvm-co

Member




[h=1][FONT=B Yekan, tahoma]شرکت ها در دست هم می دهند تا فناوری MRAM را جایگزین DRAM های قدیمی کنند[/FONT][/h]

از زمانی که DRAM ها در بازار رایانه ها حضور دارند خیلی می گذرد و تا کنون فناوری رم جدیدتری نتوانسته جایگزین آن ها شود. اما یک اتحادیه متشکل از شرکت های ژاپنی و آمریکایی در تلاش است فناوری جدیدی برای نسل بعدی رم ها با نام Magnetoresistive random access memory یا MRAM توسعه دهد.

شرکت های اصلی در این اتحادیه توکیو الکترون، شین-اتسو کمیکال، رنساس الکترونیکز، هیتاچی و شرکت حافظه ساز آمریکایی میکرون تکنولوژی هستند. متخصصان این شرکت ها در دانشگاه توهوکوی ژاپن گرد آمده اند و از سه ماه دیگر کار خود را شروع خواهند کرد.


در MRAM ها داده به جای ذخیره شدن به صورت جریان الکتریکی، توسط قطعات مغناطیسی ذخیره می شود. این طور که گفته اند MRAM ها به یک سوم انرژی DRAM ها نیاز دارند در حالی که ۱۰ برابر آنها ظرفیت و سرعت نوشتن ارائه می کنند.


این ویژگی ها باعث می شود این نوع رم ها برای استفاده در نسل آتی تلفن های هوشمند و تبلت ها عالی باشند. البته برای به تولید انبوه رسیدن MRAM ها باید تا ۲۰۱۸ صبر کرد. به علاوه همین حالا یک شرکت پیشروی آمریکایی به نام Everspin Technologies چنین رم هایی تولید می کند. این شرکت در توضیح MRAM های خود می گوید:


«اوراسپین تکنولوژی تولید کننده و توسعه دهنده پیشرو رم های مغناطیسی (MRAM) است...MRAM های اوراسپین سریع ترین حافظه های غیر فرار بازار هستند...MRAM ها چرخه زمانی و پایداری خواندن/نوشتن نامحدود SRAM ها را دارند و برای بیش از ۲۰ سال غیر فرار می مانند...اوراسپین بیشتر از ۶۰۰ پتنت و سند در دست دارد که برای ساخت MRAM ها ضروری است.»
حالا باید منتظر ماند و دید تا ۲۰۱۸ این فناوری را در دستگاه های الکترونیک شاهد خواهیم بود یا اتفاقی دیگر، مسیر فناوری را عوض می کند.
 

mvm-co

Member
[h=1][FONT=B Yekan, tahoma]Kano، ابزاری برای خلق یک پی سی ارزان قیمت[/FONT][/h]

حتماً در مورد [FONT=tahoma, arial]رسپبری پای (Raspberry Pie)[/FONT] زیاد شنیده اید، شاید هم [FONT=tahoma, arial]بررسی نارنجی[/FONT] را در مورد این کامپیوتر کوچک و ارزان خوانده باشید. در این مطلب شما را با یک نوآوری دیگر آشنا می کنیم که از ایده رسپبری پای الهام گرفته. کانو (Kano) نام یک کیت کامپیوتری است که از یک ماژول رسپبری پای بهره برده و به کودکان و بزرگسالان کمک می کند که دانش خود را در مورد کامپیوترها، به خصوص کدنویسی، افزایش دهند.

کانو یک کامپیوتر اُپن سورس است که کدنویسی را برای افراد بسیار آسان کرده و حسی مشابه بازی لِگو را در کاربران القا می کند. این کیت حاوی دو دفترچه راهنما، یک کِیس، یک کارت SD با ظرفیت 8 گیگابایت، یک صفحه کلید، یک اسپیکر، کابل برق، کابل HDMI، و کابل مینی یو اِس بی است.
xkano2-Narenji-narenji-20131125.jpg.pagespeed.ic.um9se3AE-2.jpg
این کیت جالب بیش از همه بر روی مهارت های اولیه کدنویسی افراد تمرکز می کند. علاوه بر این، کانو به کاربران برای خلق بازی های ساده ای چون Snake، یا ساختن موزیک یا ویدیو های HD کمک می نماید.

کانو بر اساس گونه ای از سیستم عامل لینوکس دِبیان کار می کند. نرم افزار کدنویسی این مجموعه هم کانو بلاکس (Kano Blocks) نام دارد. خروجی این رابط برنامه نویسی هم Javascript یا Python است.

پیشبینی می شود که این مجموعه در تابستان سال آینده با قیمت 99 دلار به بازار عرضه شود. این مجموعه حاوی صفحه نمایش نیست، همچنین بابت صفحه کلید می بایست 49 دلار بیشتر پرداخت.

شاید برای خوره های کامپیوتر همان رسپبری پای ابزار جذاب تری به نظر برسد، ولی برای کودکان یا افراد بزرگسالی که اطلاعات فنی ناچیزی دارند، کانو شاید گزینه مناسب تری باشد.

 

mvm-co

Member
[h=1][FONT=B Yekan, tahoma]تراشه چندین هسته ای Knights Landing اینتل متکی به خود کار می کند[/FONT][/h]

تراشه های چندین-هسته ای (متفاوت از چند-هسته ای) Xeon Phi اینتل تا کنون آن طور که باید در عمل به اسم خود پایبند نبودند و برای کار کردن به یک پردازنده «واقعی» نیاز داشتند.

ولی قرار نیست اوضاع به همین منوال باقی بماند و در هفته جاری با آمدن نسل بعدی موسوم به Knights Landing در همایش ابررایانش اینتل تغییر می کند. این تراشه با معماری ۱۴ نانومتری به صورت متکی به خود عمل خواهد کرد و مانند پردازنده های سنتی همه جور نرم افزار را می تواند اجرا کند.


این پردازشگرها معمولا دارای تعداد بیشتری هسته نسبت به پردازشگرهای چند هسته ای فعلی هستند و از آن جایی که نیازی به انتقال اطلاعات بین دو قطعه مختلف ندارد، سرعت عمل بیشتری خواهند داشت و هزینه ساخت آن ها هم کمتر است؛ به علاوه در داخل این تراشه ها حافظه های پر سرعت نیز تعبیه شده.


به نظر نمی رسد تراشه های Knights Landing تا اواخر ۲۰۱۴ یا ۲۰۱۵ به نتیجه برسند ولی از زمان تولید شدن آن می توان در سرورها یا هر جای دیگری که پردازش قوی لازم باشد مورد استفاده قرار گیرد.
 

mvm-co

Member


xjellyfish-Narenji-narenji-20131127.jpg.pagespeed.ic.2L4MQwnrdS.jpg
[h=1][FONT=B Yekan, tahoma]طراحی ربات های پرنده با الهام از عروس دریایی[/FONT][/h]

برای خلق بسیاری از دستاوردهای تکنولوژیک، به خصوص در حوزه هوا فضا، یکی از الهام بخش ترین منابع موجود، جانوران پیرامون ما هستند. موجوداتی که در طول هزاران سال تکامل پیدا کرده و به سیستم هایی تمام عیار تبدیل شده اند.

طبق یک قانون نانوشته، هر گاه مهندسان بخواهند به ساخت هواپیما، هلیکوپتر، یا هر ماشین پرنده ای دست بزنند یا سیستم های موجود را اصلاح کنند، اول از همه سراغ ساختار فیزیکی و شیوه عمل پرندگان و حشرات پرنده رفته و از آن ها الهام می گیرند.

اما ظاهراً محققان دانشگاه نیویورک قصد دارند مسیر نامتداولی را پیش گرفته و یک موجود آبزی و شناور را برای ساخت یک ربات پرنده، منبع الهام خود قرار دهند.

حرکات این ربات پرنده درست مانند یک [FONT=tahoma, arial]عروس دریایی[/FONT] است، با این تفاوت که "عروس دریایی پرنده" به کمک چهار بال خود، به جای آب دریا، هوای اطراف را به سمت پایین هول داده و خود را به سمت بالا می کشد.

با این وجود، بر اساس مهندسی مکانیک، جا به جایی در آب و حرکت در هوا دو مقوله جدا به حساب می آیند و همین مسئله چالش های جدیدی را پیش روی محققان قرار داده.

عروس دریایی طراحی شده توسط محققان دانشگاه نیویورک زیاد هم هوشمند نیست. اساساً وقتی صحبت از ربات پیش می آید، هوشمند بودن تنها بخشی از کل ماجرا است.

عروس دریایی پرنده طی فرایند بسیار ساده ای در هوا معلق و ثابت می ماند. همین طراحی ساده برای بسیاری از مکانیزم های مورد نظر دانشمندان ایده آل است. به طور مثال صدها ربات کوچک و پرنده را در نظر بگیرید که در سرتاسر یک شهر، تا ساعت ها در یک ارتفاع خاص پرواز کرده و سطوح آلودگی هوا را اندازه بگیرند. چه رباتی بهتر از عروس دریایی پرنده!؟!

گاهی نگاه کردن به یک موضوع، خارج از چهارچوب متداول، راه حل های نابی را پیش پای ما می گذارد. نظر شما در مورد ایده ساده عروس دریایی پرنده چیست؟


 

mvm-co

Member
[h=1]
xAvegant-glasses-narenji-20131127.jpg.pagespeed.ic.boDYYO3TF-.jpg
[FONT=B Yekan, tahoma]
Avengant، گجتی که شبکه چشم را به پرده نمایش تبدیل می کند
[/FONT]
[/h]

احتمالاً در نوجوانی به شما هم توصیه شده بود که به نور مستقیم خورشید و حتی لامپ نگاه نکنید تا به چشمان تان آسیبی نرسد. اما در آینده نه چندان دور با کمک ابزاری که در ادامه معرفی شده می توانید با تماشای مستقیم نور کنترل شده LED، تصویر کافی و کاملی مشاهده کنید که 'تماشا کردن' را بازتعریف می کند.



این وسیله که با نام Avengant شناخته می شود، بر خلاف سایر عینک های موجود (مثلا گوگل گلس) هیچ شیشه یا پرده ای برای نمایش تصویر قابل رویت برای چشم ندارد. در واقع استارت آپی که این پروژه را مدیریت می کند، شبکیه چشم را تبدیل به پرده نمایش کرده.

به گفته کسانی که بر روی این پروژه کار می کنند، بر خلاف آنچه به نظر می رسد، نور کنترل شده LED مخصوصی که برای نمایش تصاویر در درون چشم در آن تعبیه شده، هیچ آسیبی به چشم نمی رساند.

Avengant یک نمایشگر رتینای مجازی در چشم می سازد. در واقع نور تابانده شده روی شبکیه، پس از پردازش توسط مغز، مانند تصاویر معمولی که بر اثر انعکاس نور قابل رویت هستند، برای مان دیدنی می شوند.

در این گجت جذاب از دو میلیون میکرو-آینه برای انعکاس نور تصویرساز در چشم ها بهره برده شده. همچنین دو لنز برای تنظیم تصویر روی چشم های همه افراد در آن قرار دارد. نتیجه نهایی، تصاویری بسیار دقیق و شفاف با رنگ های معرکه است.

به گفته یوبی بنجامین، مدیر فنی این پروژه، نگاه کردن به لنز ها مانند نظاره واقعی به محیط است. همچنین خبری از قاب های مستطیلی تصویرهای معمولی نیست. ضمن اینکه محدودیت های پیکسلی نمایشگرهای فعلی هم در آن وجود ندارد.

یوبی بنجامین می گوید: «کار ایجاد تصویر، تنها با مخلوط کردن نورهای رنگی و انداختن مستقیم نور روی شبکیه چشم انجام می شود.»

به هر حال Avegant تا به حال ۱٫۸۶ میلیون دلار سرمایه جذب کرده تا این گجت جذاب به تولید انبوه و دست مشتریان برساند. اتفاقی که احتمالاً چندان به مذاق گوگل گلس، ویزیکس،عینک هوشمند اپسون و نمونه های مشابه خوش نخواهد آمد. و اوضاع جالب تر می شود اگر بدانید که یکی از اهداف اصلی این محصول، کنسول های بازی هستند. محصول نهایی قرار است با آخرین مدل های کنسول هایی همچون ایکس باکس و پلی استیشن سازگار باشد.

در ادامه ویدیویی که در آن نحوه کارکرد این وسیله نیز به نمایش گذاشته شده قرار گرفته که تماشای آن توصیه می شود.
 

mvm-co

Member
xPlayStation4-narenji-20131125.jpg.pagespeed.ic.UPwc6xKjwi.jpg

[h=1][FONT=B Yekan, tahoma]استفاده از درایو SSD سرعت پلی استیشن ۴ را افزایش می دهد اما آیا به قیمتش می ارزد؟[/FONT][/h]

اگر خاطرتان باشد در [FONT=tahoma, arial]کالبد شکافی کنسول پلی استیشن ۴[/FONT] گفتیم که سونی طوری آن را ساخته که کاربر به سادگی می تواند هارد درایو اصلی را با هر مدل استانداردی که مد نظر دارد تعویض کند؛ اما اگر قصد این کار را داشته باشید چه نوع درایوی بهترین جایگزین خواهد بود؟

همیشه یکی از بهترین راه ها برای نتیجه گیری مشاهده عینی و مقایسه است؛ مثلاً یک SSD ساخت سامسونگ با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت، یک درایو هیبرید ۱ ترابایت و درایو اصلی کنسول که یک هارد درایو معمولی با ظرفیت ۵۰۰ گیگابایت است. عده ای این سه حالت مختلف را در کنار هم آزمایش کرده اند تا آنها را در زمینه هایی مانند سرعت بوت دستگاه و لود بازی ها مقایسه کنند.


همان طور که انتظار می رفت نتایج کاملاً به نفع درایو SSD رقم خورد و با اختلاف بالا هارد اصلی دستگاه عقب ماند. برای لود بازی که از پیش نصب شده بود اختلاف ۶ ثانیه ای وجود داشت و همین فاصله زمانی برای لود بازی از پیش نصب شده به همراه دیسک هم برقرار بود.


البته هر چند پیروز این رقابت SSD بود اما درایو هیبرید نتایجی بسیار نزدیک به آن کسب کرد و با اختلافی بین ۱ تا ۳ ثانیه عملکرد چندان بدی از خود نشان نداد.
xPlayStation-Load-narenji-20131125.jpg.pagespeed.ic.4ZKXazCEdc.jpg
با این حساب از آنجا که گاهی نصب بعضی بازی ها تا ۴۱ گیگابایت هم می رسد استفاده از SSD در ظرفیت های پایین غیر منطقی به نظر می رسد و ظرفیت های بالاتر هم که قیمت های سرسام آوری دارند.



در این بین به نسبت قیمت و کارآیی استفاده از درایو هیبریدی از همه معقول تر است و می تواند سرعت و ظرفیت دستگاه را توامان افزایش دهد.

 

mvm-co

Member
xsense-Narenji-narenji-20131109.jpg.pagespeed.ic.cq6QUuaJZG.jpg





[h=1][FONT=B Yekan, tahoma]شرکت 3D Systems اسکنر سه بعدی خود را با قیمت 400 دلار عرضه کرد[/FONT][/h]

چند ماه پیش بود که مِیکِربات (MakerBot)، یکی از پیشتازان عرصه چاپ سه بعدی، جدیدترین اسکنر سه بعدی خود را تحت عنوان [FONT=tahoma, arial]مِیکِربات دیجیتالایزر[/FONT] به بازار عرضه کرد. در آن زمان صحبت از این بود که این اسکنر جدید، دوران اسکنرهای سه بعدی گران قیمت را پشت سر گذاشته. مِیکِربات این نوید را می داد که اسکنر سه بعدی 1400 دلاری ساخت این شرکت، تاثیر مثبتی را بر روی همگانی شدن این صنعت، خواهد داشت. اما اینک تنها پس از گذشت چند ماه 3D Systems اسکنر سه بعدی خود را با قیمتی به مراتب پایین تر به بازار عرضه کرده.

شرکت 3D Systems که خود نیز یکی از حرفه ای های عرصه پرینت سه بعدی است، اسکنر سه بعدی سِنس (Sense) را با قیمت 399 دلار، یعنی 1000 دلار پایین تر از دیجیتالایزر آماده ورود به بازار کرده. اسکنر ساخت این شرکت، یک مزیت اساسی نسبت به اسکنر رومیزی دیجیتالایزر دارد.

سِنس یک اسکنر دستی است، به عبارتی، هیچ محدودیتی در اسکن اشیا ندارد و کل یک اتاق را می توان به کمک آن اسکن نمود. در حالی که دیجیتالایزر یک اسکنر رومیزی محسوب می شود، و تنها اشیایی را می توان توسط آن اسکن کرد که در بر روی سینی مخصوص آن جا بگیرند.

اسکنرهای سه بعدی، پیش نیاز بسیاری از پروژه های چاپ سه بعدی هستند. این دستگاه ها یک کاربرد اساسی و ساده دارند. توسط آن ها اشیای فیزیکی تبدیل به مدل های سه بعدی دیجیتالی می شوند، و سپس افراد می توانند بعد از اصلاح یا بهینه کردن این مدل ها، آن ها را به کمک چاپگرهای سه بعدی دوباره چاپ کنند.

کاهش قیمت این ابزار ارزشمند، آن هم تا این حد، افراد و صنایع بیشتری را به سمت چاپ سه بعدی سوق می دهد. اسکنر سِنس، محصول شرکت 3D Systems هم اکنون از طریق آنلاین قابل سفارش است، و از 18 نوامبر هم وارد فروشگاه ها می شود.


 

mvm-co

Member


xWD-HGST-Ultrastar-He6_1_610x555-narenji-20131104.jpg.pagespeed.ic.CHSIdnktFq.jpg
[h=1][FONT=B Yekan, tahoma]استفاده از هلیوم توسط وسترن دیجیتال برای تولید هارد دیسک های 6 ترابایتی[/FONT][/h]

از این پس علاوه بر سرد سازی آهنرباهای مغناطیسی ذره کوب بزرگ سرن، هلیوم کاربرد آشنا و عیجب دیگری هم پیدا کرده است: افزایش ظرفیت، کارایی و راندمان هارد دیسک ها.

وسترن دیجیتال امروز اعلام کرد که HGST (یکی از شرکت های تابعه) فروش هارد دیسک های ۶ ترابایتی Ultrastar He6 را آغاز کرده است. در این مدل از هارد دیسک، پلاترهای گردان آن درون یک جایگاه سحر آمیز پر شده از هلیوم (به جای هوا) قرار گرفته اند.


به دلیل اینکه چگالی هلیوم یک هفتم هوا است، تلاطم به وجود آمده در اثر کار مداوم بخش های گردان دیسک و هد هایی که مرتبا روی آنها برای خواندن اطلاعات در حرکتند، کاهش خواهد یافت.


و البته این به معنی مصرف کمتر انرژی و اتلاف کمتر گرما هم خواهد بود که در دیتاسنترها امری مهم و حیاتی محسوب می شود. به خصوص اینکه وسترن دیجیتال ادعا می کند با استفاده از هلیوم، میزان مصرف انرژی به ازای هر ترابایت تا ۴۹ درصد کاهش می یابد.


با کاهش اغتشاش و تلاطم در کار درایو، امکان افزایش ظرفیت آن هم محیا می شود. زیرا با این شیوه می توان پلاترهای بیشتری را در اتاقک ۳.۵ اینچی هارد جای داد. هاردهای ۴ ترابایتی کنونی از ۵ پلاتر بهره می برند. اما درون Ultrastar He6، هفت پلاتر قرار گرفته و ظرفیت را به ۶ ترابایت رسانده است.


البته در ماه های اخیر، هارد درایوها تحت فشار رقابتی شدیدی از سوی حافظه های فلش قرار داشته اند که سریعتر و بی صداتر هستند. اما برگ برنده هارد دیسک ها تا کنون هزینه کمتر به ازای هر گیگابایت بوده است.


ایده هاردهای بر پایه هلیوم می تواند اساس طراحی های جدید وسترن دیجیتال باشد، تا با افزایش حجم و بهبود کارایی هارد دیسک ها مزیت رقابتی آنها را بالاتر ببرد. به گفته وسترن دیجیتال، هارد دیسک های Ultrastar He6 نسبت به درایوهای ۴ ترابایتی فعلی، ۲۳ درصد مصرف انرژی کمتری دارند.
 

mvm-co

Member
xamd_kaveri_es-665x374-narenji-20131103.jpg.pagespeed.ic._Jn-l94H1w.jpg


[h=1][FONT=B Yekan, tahoma]تصویری از نمونه مهندسی چیپ APU مدل Kaveri ساخت AMD[/FONT][/h]آنچه که در تصویر می بینید مربوط به نمونه های مهندسی چیپ مدل Kaveri شرکت AMD است که برای ارسال به کارخانجات تولید کننده کامپیوتر و لپ تاپ آماده شده تا خود را جهت استفاده از آن آماده نمایند. این محصول AMD اولین چیپ مجتمع CPU (واحد پردازش مرکزی) و GPU (واحد پردازش گرافی) یا همان [FONT=tahoma, arial]APU[/FONT] این شرکت است که از HSA پشتیبانی می کند.


AMD اولین بار در ژانویه ۲۰۱۳ طی نمایشگاه CES از این چیپ رونمایی کرد و وعده عرضه نمونه های اولیه آن در فوریه را داد. البته هنوز خبری از ورود آن به بازار شنیده نمی شود.
xamd_kaveri_es_2-665x374-narenji-20131103.jpg.pagespeed.ic.GXICa50mYK.jpg
انتظار می رود در کنفرانس APU این شرکت که قرار است ماه جاری در سن جوز برگزار شود، اطلاعات بیشتری درباره Kaveri منتشر شود. این چیپ از سیستم پین FM2 + استفاده می کند و قابلیت پشتیبانی از Open GL 4.3 و Mantle API شرکت AMD را دارد.

 

mvm-co

Member
[h=1]
xapple-solar-power-patent-narenji-20131031.jpg.pagespeed.ic.5rLbn9vbIb.jpg

[/h][h=1][FONT=B Yekan, tahoma]پتنت اپلی: تجهیز دستگاه ها به مبدل داخلی و حذف واسط شارژ از طریق انرژی خورشیدی[/FONT][/h]

سازمان ثبت پتنت ها و علائم تجاری آمریکا پتنتی از اپل با عنوان «سیستم های مدیریت انرژی برای دریافت از آداپتور و انرژی خورشیدی در دستگاه های الکترونیک» را منتشر کرده. در این پتنت شارژ لپتاپ و دیگر دستگاه ها با انرژی خورشیدی و بدون نیاز به مبدل بیرونی مطرح شده.

استفاده از انرژی خورشیدی برای شارژ دستگاه های موبایل ایده جدیدی نیست؛ ولی ابداع اپل منجر به حذف واسط های درد سر ساز در روش های قبلی می شود. در واقع به جای اتکا به مبدل بیرونی برای تبدیل انرژی خورشیدی، فناوری اپل باعث تجهیز دستگاه ها به شارژر و میکروکنترلر روی خودشان می گردد.


این طوری عملیات تبدیل شکل انرژی از خورشیدی به الکتریکی توسط خود دستگاه انجام خواهد گرفت. میکروکنترلر سیستم هم وظیفه نظارت و تنظیم عملیات تبدیل را بر عهده خواهد داشت. انرژی اولیه نیز می تواند از پنل های خورشیدی یا آداپتورهای برق متناوب به مستقیم، تأمین شود.


اپل ایده خود را این گونه توضیح داده:


«سیستم مدیریت انرژی شامل یک میکروکنترلر سیستم (SMC) و یک شارژر می شود. حین عملیات، سیستم مدیریت انرژی، نیرو را از یکی از دو گزینه آداپتور یا پنل خورشیدی دریافت می کند. سپس این سیستم انرژی مورد نیاز در دستگاه الکترونیک را بدون استفاده از مدار مبدل میان پنل خورشیدی و سیستم مدیریت انرژی توزیع می کند.»
البته مثل همیشه ثبت یک پتنت تضمینی بر ساخته شدن آن نخواهد بود، با این حال تمام این پتنت ها ما را امیدوار می کند که بالاخره یکی شان به ثمر بنشینند و مشکل زود تمام شدن شارژ دستگاه ها را حل کند.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا