احتیاج شدید به 2000 مگابایت هاست +وبولتین

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Iranian.Market

New Member
سلام دوستان
من دیروز یه درخواست توی سایت = http://majidonline.com/forum/showthread.php?t=87262&page=2 دادم که متاسفانه بعضی دوستان کم لطفی کردند و مدیر هم به ناچار بست تاپیک رو .

من گفتم هاست وارز به درد نمیخوره بازم هی پست دادن و گفتند اخر سر هم یکی زد هک کردشون

امنیت خواستم گفتند ما هیچ اطلاعی از امنیت نداریم ولی باز پیشنهاد دادن

خلاصه ....

ولی در بین اون پست ها پست اقای webmaster خوب بود

کد:
شما لطف دارید ...
بله، ما شرکت ثبت شده هستیم و  تمام سرویس های ما با قرارداد کتبی ارائه می شود.
سرویس های VB و Seo هم می تونیم با License روی یکی از سرورهای خود واقع در انگلستان و یا آمریکا در اختیار شما قرار دهیم.
فکر می کنم سایت های [URL]http://deltahacking.net/forums[/URL] دقیقاً چیزی باشه که شما نیاز دارید. درسته؟!

من سایتی که دادین رو دیدم تحقیق کردم از لحاظ امنیتی هیچ مشکلی نداره و عالی هستش اولین پستش مربوط به 4 ماه پیش هست الان 1300 نفر انلاین داره توش .vbseo هم همونی هست که من میخوام و حتی خیلی حرفه ای تر .البته من در مورد این سایت تحقیق کردم و دیدم که تیم بسیار باسواد و قدرتمندی هستند .ایا امنیت سرور های شما را نیز تامین میکنند!!

سایت شما Www.Persianwhois.com هستش دیگه نه !! امروز تا عصر با شما تماس خواهم گرفت

IranPardakht

Well-Known Member
به شما تبریک میگم که گروه delta hacking رو برای پشتیبانی از پروژتون انتخاب کردید چون اینها سایتهای فارسی زیادی رو هک کردند و همون Vbfarsi که دیدید هک شده دسته گل این آقای یارمحمدی بود....! که حالا دم از قرارداد کتبی و شرکت و ... می زنه !!!

البته برای دانشگاه همین هم زیادشه...

خوب اون تاپیک بسته شد :دی

شما هم بین پنل های که دوستان معرفی کردن یکی رو انتخاب کردین !

حالا چرا تاپیک دیگه زدین, خدا داند. شاید خواستید اطلاع رسانی کنید !

Iranian.Market

New Member
سلام

به شما تبریک میگم که گروه delta hacking رو برای پشتیبانی از پروژتون انتخاب کردید چون اینها سایتهای فارسی زیادی رو هک کردند و همون Vbfarsi که دیدید هک شده دسته گل این آقای یارمحمدی بود....! که حالا دم از قرارداد کتبی و شرکت و ... می زنه !!!

البته برای دانشگاه همین هم زیادشه...

دوست عزیز کسی که ادعای امنیت میکنه باید هکر خوبی هم باشه .من با اقای مهندس یار محمدی هم صحبت کردم واقعا عالی خدمات میدن .شما که هک شدی قرار نیست که بیای کسی رو تخریب کنی .این همه مشتری دارند همه هم راضی .رقابت سالم خیلی خوبه نه !! شاید ارزو داشته باشی روی سرورت یه سایت دولتی باشه ولی کل سرورت ..... میخوای نیوزش رو بزارم !!!.

در مورد :
خوب اون تاپیک بسته شد :دی

شما هم بین پنل های که دوستان معرفی کردن یکی رو انتخاب کردین !

حالا چرا تاپیک دیگه زدین, خدا داند. شاید خواستید اطلاع رسانی کنید !

دوست عزیز من بد بلایی سری قبل سر نا اشنایی سرم اومد اینجا وب مستر های خوبی داره .من فقط سوال کردم و اینجا هم برای اینکاره .علت بسته شده تاپیک من نبودم دعوای دو تا از دوستان بودن که کل کل میکردند .گناه من چی بود اون وسط ایا تخلفی کردم !! اگه ببنید من توی این تاپیک سوال کردم .و اگه این سوالم رو هم جواب بدن دیگه مزاحم نمیشم .به نظر من سرویس خوب رو باید معرفی کرد ولی ایشون هنوز جواب من رو ندادند من کسی رو انتخاب نکردم

J4vad

Member
من گفتم هاست وارز به درد نمیخوره بازم هی پست دادن و گفتند اخر سر هم یکی زد هک کردشون

دوست عزيز ! شما سوال مي كنيد پس جواب مي خواهيد ، اگر نمي خواهيد تاپيك ندهيد من به غير از سرور وارز در Hong kong سرور آلمان را هم معرفي كردم كه وارز نبود فكر كنم شما آمده ايد اينجا چيز ديگري را بگوييد وگرنه پيشنهاد ها را مي شنديد و هر كدام صلاح بود انتخاب مي كرديد متاسفانه برخي دوستان هم در كمين مشتري و مثل.....خودنمايي مي كنند ....! سروري اينجا هك نشد ! يك سايت بود آن هم به دليل Patch نشدن نسخه انجمن ساز بود ...

فكر مي كنم چنان جالب هم نيست مدير سرور هكر باشد ! و چه جالب كه يك سايت مهم بر روي آن سرور قرار گيرد و جالب تر از اين آنجا كه به مرحله سوء استفاده برسد ! حال اينكه اينها خودشان هك شدند حتي تاپيكي هم در اين راستا در اين انجمن زده شد .... كه به دليل نفي قوانين پاك شد ....

به شما خوبي نيومده دوست من ، اما بايد توجيه شيد كه بنده هي پست ندادم شما حرف زديد ! و چون بنده را در كلامتان دخيل كرديد من هم جواب دادم ! سعي كنيد الفاظ درستي به كار ببريد بار ديگر اين را با مدير محترم انجمن در ميان مي گذارم به اندازه كافي قوانين را زير پاي نهاديد

يا حق .

آخرین ویرایش:

IranPardakht

Well-Known Member
تازه بماند که Vbfarsi رو سرور persiantools هاست میشه و اصلا سرور من نیست!! من هم نخواستم پلان های پرشین تولز رو به شما بدم!!

ایشون اصلا درک درستی از نحوه درخواست ندارند و فکر میکنند با پول پول کردن و تکرار "پولش مهم نیست" می تونند مردم رو خراب کنند
و غیره.... J4vad-Ki||er با شما موافقم. نه من و امثال من آرزوی هاست کردن سایت دولتی دارند نه مونده ده شاهی که قراره به شرکت موردنظر اینها برسه هستیم. خدارو شکر در ایران هرچی سایت دولتی هست بی کیفیت و زشت طراحی و اجرا شده و ملت بهشون میخندند...!

جالب اینجاست که همون آقای مهندس شما سایت شهرداری تهران tehran.ir رو هک کرد!!! پس افتخار کنید به این شرکت...!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا