احتیاج به راهنمایی درمورد خرید کتاب فتوشاپ

samkhafan

New Member
سلام دوستان
من یک سوال داشتم
می خواستم بدونم کتاب فراتر از جادو با فتوشاپ کتاب خوبی هست برای خرید یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا جوابمو صادقانه بدید .
اگر بخواهم از جایی تهیه کنم ایا مکانی تو تهرات هست که مستقیما از اونجا بشه تهیه اش کرد؟(منظورم مثل انتشارات یا کتاب فروشی یا موسسه و....)

کتاب مرجع فارسی خوب برا فتوشاپ چی هست که از مبتدی تا حرفه ای آموزش داده باشه؟
ممنون

Soldier

Member
خوب عزیز من شما آموزش افکت های و نکات رو میخواین ؟ یا آموزش کامل ؟ به نظرم فراتر از جادو مختص افکت باشه لااقل تبلیغات اینجوری نشون میده ...

کتاب آموزش کامپیوتری واقعی میخوای که واقعا ً علمی باشه همیشه از انتشارات ناقوس بگیر نمیدونم ولی فک کنم این انتشارات برای فتوشاپ هم کتاب داده باشه بیرون .

سلام دوست عزیز
من این کتاب رو پیشنهاد می کنم

کتاب مرجه adobe photoshop 8 cs
مترجم م تالیف: علی کلانتری
انتشارات ناقوس

در ضمن بعد از کتاب بهترین مرجع برای آموزش اینجا هست
موفق باشی و منتظر شما ...

samkhafan

New Member
ممنون از راهنمایی همه شما
سارا خانوم من از طریق سایت نمی خواستم این کتاب رو تهیه کنم می خواستم بدونم آیا کتاب فروشی تو تهران هست که این کتاب رو بفروشه آخه تو انقلاب هرچی گشتم پیدا نکردم
به هر حال از راهنمایی همه ممنون

rouzbeh_ziafati

New Member
سلام . من می خوام تازه فتوشاپ یاد بگیرم . منتها در حدی که بتونم بطور حرفه ای چیزایی مثل کارت ویزیت و ... رو طراحی کنم . چه کتابی تو بازار هست که کامل ، ساده و مفید باشه . لطفا کمکم کنید . فتوشاپ 8 cs و به بعد هرچی باشه مهم نیست فقط خوب باشه و کامل و ساده . مرسی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
روزبه جان خیلی خوش اومدید به فروم خودتون.

فقط دقت کنید که تاپیکهای قدیمی رو دوباره مطرح نکنید.

الان گمون کنم جواب سوال شما تو همین تاپیک داده شده باشه.

بچه ها یکی دو تا کتاب معرفی کردن.

اگر بازم خواستید یه جستجو کنید به جوابتون میرسید.

موفق باشید.

rouzbeh_ziafati

New Member
مرسی . درسته همه رو دیدم ولی باز لازم دیدم که بپرسم چون میخواستم کتابش مبتی باشه و کامل و جامع و هدفم رو که طراحی کارت ویزیت در حد حرفه ای هست ارضا کنه . به هر حال مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا