آقا نيازي نداريد دنبال برنامهاي بگرديد اگر Access 2002 داريد اون برنامه Access 2002 بلوكهاي آماده شده داره اتفاقا من يه بلوك مربوط به حسابداري توش ديده ام ميتونيد بصورت ويزارد ازش استفاده كنيد اون برنامه هاي حسابداري اكثرا توي Accessاست كه فقط يه پوسته از visual basic يا ++C روش انداخته اند كه شده برنامه و در اصل Accessاستmobin گفت:احتياج به يه نرم افزار دارم كه بصورت فارسي حسابداري معمولي منزل را انجام بدهد و آدرسها
و شماره تلفنهاي فارسي (دفترچه راهنما ) داشته باشد
Majid گفت:سلام
آقا اين منشي روي كامپيوترهاي جديد كار نميكنه...
مبين جان برنامه رو ميخواي بخري يا ايز اينترنت دانلود كني؟
مجيد
آره نرم افزار خوبيهreza_active گفت:با سلام
آقا مبين من به شما پيشنهاد ميكنم از نرم افزار(حسابرس 80) استفاده كنيد
ما كه ازش راضي هستيم
اگه نتونستي پيدا كني من مي تونم واست بفرستم
با سپاس
اگه برام بفرستيد ممنون مي شمreza_active گفت:با سلام
آقا مبين من به شما پيشنهاد ميكنم از نرم افزار(حسابرس 80) استفاده كنيد
ما كه ازش راضي هستيم
اگه نتونستي پيدا كني من مي تونم واست بفرستم
با سپاس
از اينكه بنده را راهنمايي مي كنيد خيلي ممنونم اميدوارم بتونم يك روزي جبران كنمsambol گفت:عزيز من يه برنامه توپ داشتم با همه امكانات منشي دفترچه تلفن تايين مدير سطح دسترسي
تايين حسابرس روزنامه نويس و غيره ..... ولي سايزش زياده با اين اينترنت ها هم كه نمي شه
بفرستي يه سال مي كشه اگه خواستي معرفي مي كنم بايد پيداش كني تو بازار رضا يا ايران بايد باشه با 3 يا 4 هزار تومان مي توني جورش كني
بلد نيستم ولي اگه همون نرم افزار معرفي كنيد ممنون مي شم در ضمن يكي ديگه از دوستانsambol گفت:بازم حواسم نبود دکمه ارسال جدید رو زدم شرمنده
اقا من اسم برنامه رو پیدا می کنم بهت اطلاع می دم الان خاطرم نیست در ضمن یکی از دوستان برنامه اکسل رو معرفی کرده بود اگه بلد باشی برنامه خوبی برای حسابداری هستش
بلد نيستم ولي اگه همون نرم افزار معرفي كنيد ممنون مي شم در ضمن يكي ديگه از دوستانsambol گفت:بازم حواسم نبود دکمه ارسال جدید رو زدم شرمنده
اقا من اسم برنامه رو پیدا می کنم بهت اطلاع می دم الان خاطرم نیست در ضمن یکی از دوستان برنامه اکسل رو معرفی کرده بود اگه بلد باشی برنامه خوبی برای حسابداری هستش