اجرا شدن فلش در adobe catalyst

delcoock

Active Member
با سلام خدمت دوستان
من چندتا فلش را در page های ادب کتلیست وارد کردم اما وقتی از یک page به page دیگر میرم فلش صفحه قبل همچنان داره اجرا میشه، بخصوص اینکه فلش های من صوت هم داره و وقتی بین صفحات حرکت میکنم با یک هم همه اساسی روبرو میشه.
این در حالیه که من برای هر صفحه فقط یک فلش را وارد کردم و لایه فلش های دیگر را هیدنت کردم اما ...

کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟

evt

Member
فکر کنم اینجا منظورتون "فلش کاتالیست" هست که "ادوبی کاتالیست" نام بردید . چون ادوبی bussines catalyst هم داره ، بهتره تو اسم گذاری ، "فلش" ابتدای کلمه "کاتالیست" آورده بشه .

delcoock

Active Member
سلام
اولش که فهمیدم یکی به پستم جواب داده کلی ذوق کردم اما وقتی دیدم اسم برنامه جای سوال شده ... :sad:

بله منظورم Adobe Flash Catalyst cs5 هست.

حالا میدونید اشکال کار از کجاست؟

hasan.display

New Member
آموزش Flash Catalyst cs5.5 از کمپانی لیندا رو دارم
اگه خواستی پیام خوصوصی بده:)

delcoock

Active Member
سلام
خیلی ممنون از شما. خودم هم دارم و همشو دیدم.

توی این آموزش لیندا فلشی را وارد پروژه میکنه چند ثانیه آن هم بدون صدا است این بخش به اسم 0805 Integrating Flash content است.

مشکل کماکان باقیست. بدبختی اینجاست توسط شرکت adobe تحریم شدیم نمیتونم وارد فرومشون بشم. اکانت هم داشتم فکر کنم یه بلایی سرش آوردن.

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
دوست گرامی
بنده خیلی زیاد با این برنامه کار نکرده ام ولی دسترسی هایی که در این برنامه هست محدود هست (نسبت به فلش) شما در فلش می توانید در زمانی که کلیپ جدید وارد می کنید مورد قبلی را unloadAndStop کنید و مساله مذکور پیش نیاید
یا بعد از بارگزاری کلیپ فلش خود دستگیره ای برای درسترسی و کنترل فرامینی مثل صدا ایجاد نمایید و در موقع مورد نیاز صدا را قطع کنید

طبیعی است وقتی که فایل swfی بارگزاری شود و unload هم نشود و صدایش هم کنترل نشود همچنان پخش خواهد شد این مورد در فلش هم وجود دارد البته اگر با مواردی که بالا گفتم کنترل نشود

unloadAndStop مربوطه به فلش پلیر 10 به بالا می باشد و برای اطلاعات بیشتر در مورد آن می توانید به اینجا مراجعه کنید

بهینه سازی فلش – unloadAndStop در فلش پلیر ۱۰

موفق و پیروز باشید

delcoock

Active Member
سلام آقا بهروز
لینکی که دادید کار نمی کنه. من از سایت ادوب این راهنمایها را بدست آوردم:
Only SWF content written in ActionScript 3.0 and published using Adobe Flash Professional is controllable in Flash Catalyst.

There is no direct integration between Flash Catalyst and Flash Professional. Edit the SWF file in Flash Professional, republish, and import the new file into Flash Catalyst. Use the Source link in the Properties panel to swap the old SWF file for the new one.​

همانطور که شما گفتید unloadAndStop باید تعریف شه برای فلش ها. من دقیقا نمیدونم چطور میشه از این action استفاده کرد. امکان داره با یک مثال کوچیک راهنماییم کنید؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
لینک رو دوباره چک کنید
محتوای مربوطه به لینک رو اینجا هم وارد می کنم

بخش ششم – unloadAndStop در فلش پلیر ۱۰
متد unloadAndStop در پاسخ به چالش های پیش روی توسعه دهندگان اکشن اسکریپت برای توقف محتوای swf بارگزاری شده و حذف آن از حافظه (Memory) ، به اکشن اسکریپت در فلش پلیر ۱۰ افزوده شد.
البته این مورد افزوده شده را نمی توان مانند گلوله ای جادویی برای حل همه مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد دانست! ، برای روشن شدن بیشتر توضیح می دهیم که این مورد چه کاری انجام می دهد ، در مرحله اول این متد تلاش می کند محتوای بارگزاری شده را برای جمع آوری آماده کند ، و در مرحله بعد به جمع آورنده زباله (Garbage Collector) که می بایست عملیات جمع آوری زباله را انجام دهد ارجاع می شود. شما می توانید از مرحله دوم (که همان جمع آوری زباله gc می باشد) با دادن مقدار false به عنوان آرگمان اول متد ، جلوگیری به عمل آورید.

با استفاده از این متد دریافت فایل swf باقی مانده در حافظه ساده می باشد ، اما انجام این کار به صورت تصادفی خیلی دشوار تر می باشد.
در زیر به فهرستی از مواردی که unloadAndStop آنها را برای فایل های swf بارگزاری شده آماده می کند را مشاهده می کنید :
* ایست کردن تمامی MovieClip ها
* ایست کردن تمامی صداهای در حال پخش و Stream (پخش در جریان)
* ایست و حذف همه تایمر (Timer) های استفاده شده
* حذف همه شنونده های رویداد عمومی ، برای enterFrame , exitFrame , frameconstructed , activeate , deactivate
* حدف همه شنونده های مربوطه به stage که توسط فرزند (child) ایجاده شده است
* بستن همه NetConnection ها و NetStream ها (Video.attachNetStream/attachCamera(0) – Microphone.setLoopback(0))
* حدف فونت های AS3 از جدول فونت های عمومی
* ایست ؛ socket ها ، xmlsocket ها ،دانلودهای filerefrence ، و دیگر اشاء مربوطه به دانلود (grandchildren (سطح نوه والد) ) و…
* آزاد کردن bitmap های در ارتباط با cacheAsBitmap و filterها و…
تذکر : تمامی موارد بالا به صورت بازگشتی اجرا می شوند ، به طوری که این موارد به هر یک از فرزندان تو در تو (nested) و فایل های swf بارگزاری شده در آن ها ، نیز اعمال می شود.
حال به مثالی در این زمینه می پردازیم :

PHP:
var loader:Loader = new Loader();

loader.load ( new URLRequest ( "sample_content.swf" ) );

addChild ( loader );

stage.addEventListener ( MouseEvent.CLICK, unloadSWF );

function unloadSWF ( e:MouseEvent ):void
{
//unloadAndStop استفاده از متد
loader.unloadAndStop();
}

در کد بالا ابتدا یک شی Loader ساخته می شود و فایل نمونه آزمایشی ما را با نام sample_content.swf را بارگزاری می کند و سپس شی به DisplayObject افزوده (addChild) می شود.
در مرحله بعد با رویدادی که برای کلیک موس در stage در این مثال ایجاد می کنیم در زمان کلیک تابع unloadSWF را فراخوانی می کنیم
در این تابع با استفاده از متد unloadAndStop عمل unload را انجام می دهیم.
موفق و پیروز باشید.

delcoock

Active Member
سلام آقا بهروز
راهنمایی شما 50% مشکل من را حل کرد. من وقتی از صفحه ایی که فلشم در آن هست (صفحه اول) به صفحه ایی دیگر میرم (صفحه دوم) فلش صفحه اول کاملا unloadSWF میشه. این همون راهنمایی شما بود.

اما اون 50% مشکل دیگر این هست که وقتی از صفحه دوم به همان صفحه اول که فلش در اون بوده وارد میشم دیگه فلش اجرا نمیشه. اصلا اثری از فلش دیگر نیست.

یعنی فلش برای دفعات بعد اجرا نمیشه. همان دفعه اول اجرا میشه و unload هم میشه.

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
شما برای این کار هم می توانید از یک فایل خالی که وظیفه بارگزاری در زمان نمایش و unload در زمان عدم نمایش استفاده کنید
در واقع فایل که در زمان اجرا شدن فایل اصلی شما را به هر نحو بارگزاری کند و در زمان مورد نیاز نیز unload نماید
فکر می کنم این روش خوب باشد ، البته به احتمال زیاد روشهای دیگر نیز برای حل این مساله وجود دارد

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا