اجرا شدن فايل فقط از روي سي دي

ehsan58

Member
سلام دوستان من يه سوال دارم آيا راهي است كه فقط فايليمون از روي سي دي اصلي اجرا بشه يعني در درايو مجازي و داخل هارد باز نشه ؟

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
پلاگینی هست برای اینکار که تشخیص میده برنامه شما از روی CD یا هارد باز شده ولی همونطور که جناب behjati mohamma گفتن در مورد درایو مجازی نمیشه چون سیستم فرقی بین درایو مجازی با درایو اصلی نمی شناسه ولی شاید بشه براش پلاگینی نوشت که بتونه تشخیص بده که این رو باید از اساتید بپرسین

ehsan58

Member
من يه پروژه روي دست دارم كه بايد فقط از روي سي دي اجرا بشه هالا اگه به كمك نرم افزار ديگه هم بشه مشكلي نيست فقط بايد من راهي پيدا كنم كه فقط از روي سي دي اجرا بشه و بس ممنون لطفا منو راهنمايي كنين

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
براي اينكه فايل شما از روي CD اجرا بشه پيشنهاد ميكنم فايلي رو تو CD-Rom قرار بدين و در شروع برنامه مسير CD رو چك كنيد كه آيا فايل وجود داره يا نه و در صورت وجود اجازه اجراي برنامه رو بدين.

و براي مطمئن شدن از اينكه واقعا اين فايل از روي CD اجرا ميشه از پلاگين MicrobeFileAndFolder استفاده كنيد و با پارامتر Get_Drive_Type نوع درايو رو برگردونيد.

اين كد رو ببينيد:
کد:
[COLOR=Blue]For [/COLOR]i=67 [COLOR=Blue]To [/COLOR]90
  drive$ = [COLOR=Blue]CHR[/COLOR](i)
  [B][COLOR=Navy]PluginSet[/COLOR][/B]("Plugin","drive$")
  [B][COLOR=Navy]PluginRun[/COLOR][/B]("Plugin","Get_Drive_Type")
  [B][COLOR=Navy]PluginGet[/COLOR][/B]("Plugin","get$")
  [COLOR=Blue]If [/COLOR](get$=[COLOR=DarkRed]'CD-ROM'[/COLOR]) [COLOR=Blue]Then[/COLOR]
    path$ = drive$ +[COLOR=DarkRed] ':\file.x'[/COLOR]
    [COLOR=Navy][B]FileExist[/B][/COLOR]("path","exist")
    [COLOR=Blue]If [/COLOR](exist = 1) [COLOR=Blue]Then[/COLOR]
      [B][COLOR=Navy]Page[/COLOR][/B]("Page 2")
      [B][COLOR=Navy]Return[/COLOR][/B]()
    [COLOR=Blue]End[/COLOR]
  [COLOR=Blue]End[/COLOR]
[COLOR=Blue]Next [/COLOR]i
[B][COLOR=Navy]Message[/COLOR][/B]("","Please insert CD in CD-Rom")
[B][COLOR=Navy]Exit[/COLOR][/B]()

آخرین ویرایش:

mbsa

Active Member
سلام
اگه می خواهید برای برنامتون قفل امنیتی بذارید داخل سی دی فایل هایی را قرار بدید که از کاراکتر های غیر استاندارد برای نام گذاری استفاده کرده باشه میتونید با ultraISO این کارو بکنید . بعد با استفاده از کد FILEEXISTکه دوستمون اشاره کرده بود از وجود این فایل مطلع بشید.
---
PhoeniX

ehsan58

Member
ممنون آقاي ايول منتها فك كنم كدي كه شما گفتين از روي درايو مجازي هم سي دي رو اجرا كنه من ميخوام فقط از طريق سي دي اجرا بشه

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ممنون آقاي ايول منتها فك كنم كدي كه شما گفتين از روي درايو مجازي هم سي دي رو اجرا كنه من ميخوام فقط از طريق سي دي اجرا بشه

دوست عزيز
اگه منظورتون از اين سوال امنيت برنامه هست ارجاعتون ميدم به مطالب قبلي كه راجع به مبحث امنيت هستن. :wink:

ehsan58

Member
من ميخوام فقط فايلم از رو سي دي اجرا بشه هالا چي با ام ام بي چه با برنامه ديگه برام فرقي نميكنه لطفا برام كمك كنيد

sorooshk

Active Member
سلام يك برنامه اي هست به نام WTM CD Protect تو نت بگردي هست و تو مجموعه هاي نرم افزاري
با اين برنامه حتي ميتوني درايو هاي مجازي را تشخيص بدي يا اينكه آيا كاربر داره از سي دي كپي ميگيره يا نه. البته وصل كردنش به برنامه MMB بسي ناجوانمردانه سخت است. من ميخواستم توي يكي از پروژه هام ازش استفاده كنم ولي چون خيلي كم وقت داشتم متاسفانه بيخيالش شدم. ولي اگر باهاش كار بكني و Help اون را بخوني متوجه ميشي.

ehsan58

Member
سلام دوست عزيز wtm امنيتش خيلي پايينه اگه راه ديگه باشه ممنون ميشم

sorooshk

Active Member
سلام
زياد هم امنيتش پايين نيست. يك شركت ديگه هم هست كه اين كار را انجام ميده يه برنامه خودش نوشته كه يك كاري مثل wtm انجام ميده و قفل سرسختي هم هست. نمونش روي سي دي گلهاي بهشت هست و سي دي هاي ديگه به خاطر اين كه تبليغ كار اين شركت نشود نميتونم اسم اون را در اين قسمت بنويسم.
ضمنا براي قفل گذاشتن روي سي دي شما حدود 400 هزار تومان از شما هزينه دريافت ميكنه البته بستگي به سفارش شما داره ولي حدودش را من گفتم. :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا