Fa اجرای یک نرم افزار در مد Administrator

1230456

Member
سلام آیا برای اینکه در ویندوز 7 با استفاده از دستور Run ، یک نر افزار رو در حالت Administrator اجرا کنیم پارامتر خاصی وجود داره ؟

m javad

کاربر متخصص
اگر بخواهید از طریق یه برنامه دیگه یا دستور توی cmd یا رجیستری برنامتون رو باز کنید و این کار رو بکنید که بله امکانش هست.
ولی اگر میخواهید با باز کردن برنامه خودش این کار رو بکنه فکر میکنم آقای loo30fer یه پلاگین برای این کار ساخته بود
اگرم اسم برنامتون براتون مهم نیست میتونید داخل اسم اون از setup و uninstal و uninstall استفاده کنید تا این کار رو بکنه
البته شاید بعد از بسته شدن این پیغام رو بده که برنامه خوب نصب نشد!! :)
با توجه به پست پایین نتیجه میگیریم که آقای لوسیفر چنین پلاگینی نساخته بوده و اشتباه از من بوده !!!:-?

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خیر ولی میتونید با کمک پلاگین SmallPlugin بدین شکل عمل کنید:
کد:
fpath$='C:\File.exe'
regpath$='HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers,'+fpath$
PluginSet("PlugIn","regpath$")
PluginRun("PlugIn","SetRegistryPath")
value$='RUNASADMIN'
PluginSet("PlugIn","value$")
PluginRun("PlugIn","RegistryWrite")
Run("fpath$","")
PluginRun("PlugIn","RegistryDeleteValue")
موفق باشید

1230456

Member
فقط یه سوال ، چون من فعلا به ویندوز 7 دسترسی ندارم نمی تونم امتحان کنم

در این حالت فکر کنم برای Edit ریجستری باید خود برنامه من هم رو حالت administrator اجرابشه، درسته ؟ (یا اینکه خود ویندوز اون رو در حالت administrator اجرا میکنه !؟

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
در این حالت فکر کنم برای Edit ریجستری باید خود برنامه من هم رو حالت administrator اجرابشه، درسته ؟ (یا اینکه خود ویندوز اون رو در حالت administrator اجرا میکنه !؟
خیر اگه بخوایم تو قسمت HKEY_LOCAL_MACHINE تغییری ایجاد کنیم نیاز به دسترسی ادمین داریم تنها فرقی که توی اجرا بودن برنامه شما در دسترسی ادمین داره این هست که میتونید بدون نمایش پیغام تایید دسترسی از کاربر برنامه رو در حالت ادمین اجرا کنید.

فکر میکنم آقای loo30fer یه پلاگین برای این کار ساخته بود
بله قبلا پلاگین برای اینکار ساخته بودم ولی دقیقا یادم نیست که تو انجمن قرارش دادم یا نه :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا