Arvila Design
Member
سلام
من چطور میتونم یک فایل تصویری (Mpeg, Avi, Dat,...) رو در فلش به صورت داینامیک لود کنم؟
من چطور میتونم یک فایل تصویری (Mpeg, Avi, Dat,...) رو در فلش به صورت داینامیک لود کنم؟
فكر كنم بايد اونها رو بهArvila Design گفت:سلام
فكر كنم بايد اونها رو بهArvila Design گفت:سلام
هلپ خود نرم افزار رو بخونید ! حتی میتونید فیلم ها رو داخل فایل فلش پخش کنید ...Arvila Design گفت:سلام
این فلشی که دارم درست میکنم مربوط میشه به Autorun یک سیدی آموزش زبان، که با اجرا شدنش یک سری دکمه وجود داره که با کلیک بر روی اونها به ترتیب درسها باید در Windows Media Player اجرا بشن.
راستش برنامه MDM Zince رو هم دانلود کردم، اما نمیدونم چطوری باید باهاش کار کنم، لطفا اگر امکانش هست کمکم کنید یا اگر قبلا تاپیکی در مورد آموزش این برنامه باز شده لینکش رو برام بذارید، چون من نتونستم چیزی پیدا کنم.
ممنون
شایان عزیز ...pb559blue گفت:عزیز من دوست داری کارت راه بیفته ؟
بابا چرا شما میپیچونینش آقا روی دکمه بنویس :
getURL("myMovie.mpg")
این کد فایل مورد نظر رو با نرافزار ی که اون فایل رو اجرا میکنه باز میکنه حالا میخواد یه وب سایت باشه که در این صورت نرم افزار مورد نظر میشه IE یا میخواد یه فایل تصویری باشه که در این صورت بسته به نرم افزار هایی که طرف رو سیستمش داره مثلا Windows Media Player یا Jet Audio هایل رو باز میکنه و پخش میکنه ...
نا سلامتی یه عمر داریم با فلش از این Autorun ها میسازیم ها.