اجرای یک فایل تصویری به صورت داینامیک در فلش - کمک

Security9776

Active Member
سلام ،
دوست عزیز ، شما یا باید اون رو FLV کنید که باید با فلش پلیر 7 یا 8 اون رو ببینی ( فلش 2004 و 2005 این قابلیت رو اضافه کرده اند ) .
اگر هم اون رو swf کنی می تونی با استفاده از دستور LoadMovie اون رو لود کنی که توضیحات کامل تر رو در انجمن قبلا بحث شده و کافیه که سرچ کنید .

موفق باشید ، محسن

سلام - آقا محسن با فایل FLV تونستم این کاری که گفتین رو انجام بدم و فیلم لود شد، خیلی ممنون.
اما حالا میخواستم ببینم آیا امکان این هست که یک فایل تصویری رو که با پسوندهای dat, mpeg,... هست به صورت جدا اجرا کرد یا نه؟
یعنی همونطور که با کلیک بر روی دکمه در محیط فلش یک فایل exe رو به صورت جداگانه اجرا میکنیم، به عنوان مثال یک فیلم که فورمتش dat هست رو در Windows Media Player اجرا کنیم.

pb559blue

Active Member
آره میشه ، همونطور که از دستور getURL برای باز کردن یه فولدر یا یه صفحه وب استفاده میکنی از همین دستور برای باز کردن بعضی از فایل های دیگه هم میتونی استفاده کنی.

Security9776

Active Member
سلام ،
همون طور که امیر آقا گفت شما باید از برنامه های جانبی استفاده کنی . ولی یک راه دیگه هم داری و اون این هست که شما یک فایل bat یا exe درست کنی و در اون دستور اجرای یک فایل mpegرو قرار بدی . بعد با استفاده از Fscommand اون رو اجرا کنی که البته راه زیاد جالبی نیست . بهترین راه اینه که شما از برنامه هایی مثل MDM Zince استفاده کنی و حتی خود فیلمتون رو در داخل فلش پخش کنی ( با وارد کردن ActiveX Media Player ) .

موفق باشید ، محسن

سلام
این فلشی که دارم درست میکنم مربوط میشه به Autorun یک سیدی آموزش زبان، که با اجرا شدنش یک سری دکمه وجود داره که با کلیک بر روی اونها به ترتیب درسها باید در Windows Media Player اجرا بشن.
راستش برنامه MDM Zince رو هم دانلود کردم، اما نمیدونم چطوری باید باهاش کار کنم، لطفا اگر امکانش هست کمکم کنید یا اگر قبلا تاپیکی در مورد آموزش این برنامه باز شده لینکش رو برام بذارید، چون من نتونستم چیزی پیدا کنم.
ممنون

amir_s

Active Member
Arvila Design گفت:
سلام
این فلشی که دارم درست میکنم مربوط میشه به Autorun یک سیدی آموزش زبان، که با اجرا شدنش یک سری دکمه وجود داره که با کلیک بر روی اونها به ترتیب درسها باید در Windows Media Player اجرا بشن.
راستش برنامه MDM Zince رو هم دانلود کردم، اما نمیدونم چطوری باید باهاش کار کنم، لطفا اگر امکانش هست کمکم کنید یا اگر قبلا تاپیکی در مورد آموزش این برنامه باز شده لینکش رو برام بذارید، چون من نتونستم چیزی پیدا کنم.
ممنون
هلپ خود نرم افزار رو بخونید ! حتی میتونید فیلم ها رو داخل فایل فلش پخش کنید ...

pb559blue

Active Member
عزیز من دوست داری کارت راه بیفته ؟
بابا چرا شما میپیچونینش آقا روی دکمه بنویس :

getURL("myMovie.mpg")

این کد فایل مورد نظر رو با نرافزار ی که اون فایل رو اجرا میکنه باز میکنه حالا میخواد یه وب سایت باشه که در این صورت نرم افزار مورد نظر میشه IE یا میخواد یه فایل تصویری باشه که در این صورت بسته به نرم افزار هایی که طرف رو سیستمش داره مثلا Windows Media Player یا Jet Audio هایل رو باز میکنه و پخش میکنه ...
نا سلامتی یه عمر داریم با فلش از این Autorun ها میسازیم ها.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Sunboy454

Active Member
ایشون در صورتی که بخوان با یه برنامه ی خاص ( مثل WMP ) پخش بشه ، باید قبلش توسط برنامه های جانبی فلش ، رو Codec های سیستمش دستکاری کنه و تنظیم کنه با اون برنامه یه پسوند خاص اجرا بشه ،

pb559blue

Active Member
اومدیمو کاربر رو سیستمش WMP نداشت اونوفت مثله چیه.
مهم این نیست که فایل mp3 شما با چه نرمافزاری رو سیستم طرف باز میشه مهم اینه که اجرا بشه.

amir_s

Active Member
pb559blue گفت:
عزیز من دوست داری کارت راه بیفته ؟
بابا چرا شما میپیچونینش آقا روی دکمه بنویس :

getURL("myMovie.mpg")

این کد فایل مورد نظر رو با نرافزار ی که اون فایل رو اجرا میکنه باز میکنه حالا میخواد یه وب سایت باشه که در این صورت نرم افزار مورد نظر میشه IE یا میخواد یه فایل تصویری باشه که در این صورت بسته به نرم افزار هایی که طرف رو سیستمش داره مثلا Windows Media Player یا Jet Audio هایل رو باز میکنه و پخش میکنه ...
نا سلامتی یه عمر داریم با فلش از این Autorun ها میسازیم ها.
شایان عزیز ...
فکر میکنم برای ساخت یه Autorun حرفه ای ، زیاد جالب نباشه که طرف فایل ها رو بعد از کلیک کردن توی یه برنامه جدا ببینه ...
استفاده از MdmZinc خیلی میتونه مفید باشه ... برای استفاده از ActiveX ها و نمایش فایل ها در داخل خود صفحه !

pb559blue

Active Member
آره اما برای زمانی که طبق گفته دوستمون نخواد اونا رو با Windows Media Player ببینه.

aminflash

Member
بنظر من اگه کارت می خوای 100% فلش باشه استفاده از flv (که فلش 8 خودش convertor to flv رو داره همراه برنامه اش) خیلی مفیده... چون کامپوننت خیلی کامل مخصوص کنترل یک flv توی خود فلش 8 است ولی اگه میخوای mpeg یا هر چیز دیگه باشه بهتره از MDM zinc استفاده کنی

teshneh

Active Member
من بعضی از آهنک یا موسیقی یا فیلم ها را نمی تونم وارد فلش کنم ،فکر میکردم تنها راه وارد کردن آنها مسیر زیر باشد:file.....import to library
با حرفهای شما فکر می کنم راه های دیگه ی هم باشه لطفا مرا راهنمایی کنید.اگه میشه همه راه ها رو بگید خیلی ضروری است.ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا