Fa اجرای یک فایل با زدن یک دکمه

سلام
من در یکی از پروزه ها دیدم وقتی رو یک دکمه کلیک میشه یه فایل pdf اجرا میشه البته تو یه پنجره کوچیک توی همون صفحه من الان تست کردم دیدم میشه برای دکمه تنظیی انجاوم داد که فال خاصی اجرا کنه اما تو به پنجره جدا باز میکنه من میخوام توی همون صفحه باشه باید کد بنویسم؟ چه کدی باید بنویسم؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
برای باز کردن فتیل های PDF یا باید از پلاگین های که برای نشون دادن فایل های PDF ایجاد شده استفاده کنید که با یه سرچ میتونید از انجمن دانلود کنید درضمن میتونید از شئ Browser هم استفاده کنید.

و برای اجرای فایل های exe هم داخل خود پروژه باید از شئ Binder استفاده کنید. که توی سمپل های خود مولتیمدیابیلدر نمونه داره.

اقا محمود باید کد بنویسم؟ اخه می خوام وقتی روی هر دکمه کلیک می کنم فایل پی دی اف مربوطش باز شه.
مثل برنامه نویسی نمی خواد براش تعرف کنیم که اگه بر روی این دکمه کلیلک کردید فایل اجرا بشه؟

MahmoodM30

در مورد اجرای فایل با شئ Binder به این آدرس توی سیستموتون مراجعه کنید

کد:
C:\Program Files\Multimedia Builder498\Samples\binding.mbd

و برای نشون دادن در شئ Browser هم اگه توی قسمت HTML or URL آدرس فایل PDF رو وارد کنید وبرنامه رو اجرا کنید مستقیم خودش نشون میده حالا اگه بخوایین با کلیک بر روی دکمه این اتفاق بیافته باید از کد زیر استفاده کنید

کد:
Browser("Browser","<SrcDir>\PDF Name.pdf")

و اگه از پلاگین استفاده کنید دستور خاص خودش رو داره و توی نومنه کنارش میتونید کدش رو ببنید.

یعنی وقتی این کدها رو می زنم به محضی که روی مثلا دکمه فرخزاد کلیلک کنم فیال پی دی اف فرخزاد اجرا میشه؟ و تو همون صفحه اجرا میشه؟

اقا محمود من تو محیط کارم نمی تونم نزم افزار نصب کنم از پرتابل مالتی مدیا بویلر دارم استفاده می کنم پس به ادرسی که دادید نمی تونم برم. در ضمن به نظر شما استفاده از پرتابل منو محدود نمیکنه و من میتونم ا همه امکانات این نرم افزار استفاده منم؟

silvercover

کاربر متخصص
سلام
من در یکی از پروزه ها دیدم وقتی رو یک دکمه کلیک میشه یه فایل pdf اجرا میشه البته تو یه پنجره کوچیک توی همون صفحه من الان تست کردم دیدم میشه برای دکمه تنظیی انجاوم داد که فال خاصی اجرا کنه اما تو به پنجره جدا باز میکنه من میخوام توی همون صفحه باشه باید کد بنویسم؟ چه کدی باید بنویسم؟

استفاده از شی Binder و نمایش پی دی اف در داخل پنجره بیلدر رو توصیه نمی کنم. چون روی بعضی از سیستم ها درست جواب نمیده. شما چند راه دارید و آقا محمود بهشون اشاره داشتن.

خود من اگر باشم. خیلی ساده و رون یه جای برنامه دکمه نصب آکروبات یا یه نرم افزار PDF خوان دیگه رو میذارم. و می نویسم که در صورت عدم نمایش PDF اون رو نصب کنن.

در ادامه با دستور run فایل پی دی اف رو اجرا میکنم. بدون اینکه اصرار داشته باشم در داخل برنامه من باز بشه. اگر اصرار دارین در داخل برنامه شما باز بشه. ابتدا PDF خوان رو باید به نحوی نصب کنید و بعد از شی Browser استفاده کنید.

نرم افزارهای پرتابل PDF خوان مثل Foxit هم کارگشا هستن و نیاز به نصب ندارن.

منظورتون از browser همان شی html هست اخه من تو object ها که نگاه میکنم یه شکل کره هست که اسمش هم html هست اما لیبلش browser هست. من کاری که اقا محمود گفتن انجام دادم اما مشکل اینجاس با زدن دکمه کادر هم میاد اما به جای فایل پی دی اف په صفحه میاد مثل اینترنت اکسپلورر مه کانکت نشده یاشه. چرا اینطور میشه؟

اقایون من باز به مشکل برخوردم همون مشکل قبلی با زدن دکمه کادر هم میاد اما به جای فایل پی دی اف یه صفحه میاد مثل اینترنت اکسپلورر مه کانکت نشده یاشه. چرا اینطور میشه؟

silvercover

کاربر متخصص
اقایون من باز به مشکل برخوردم همون مشکل قبلی با زدن دکمه کادر هم میاد اما به جای فایل پی دی اف یه صفحه میاد مثل اینترنت اکسپلورر مه کانکت نشده یاشه. چرا اینطور میشه؟

نیاز هست تا یه نمونه از کاری که کردین رو ضمیمه کنید تا بررسی بشه که مشکل شما کجاس.

سلام این فایل البته من یه مشکل دیگه که دارم هنوز یاد نگرفتم مسیر رو طوری بدم که اگه فایل جابه جا شد مسیرها بهم نخوره و باز اجرا بشه . اگه لطف کنید و این رو هم بهم یاد بدید ممنون میشم. اما الان عمده ترین مشکلم اینه که وقتی روی دکمه می زنم به جای اینکه فایل پی دی اف بیاد یه اینترنت اکسپلورر میاد البته مسیرش دسشته جون فایلو جابه جا نمیکنم که بخواد مسیر رو پیدا نکنه.

پیوست ها

• 2.rar
    623 کیلوبایت · بازدیدها: 13

MahmoodM30

دوست عزیز یه دقتی بکنید خوب شما نام فایل هاتون درست نیست واسه همین این مشکل پیش میاد به نام فایل pdf و نامی که توی کد نوشتین دقت کردین!!!!!!!!!!

silvercover

کاربر متخصص
شما توی اون دکمه این کد رو نوشتین:

کد:
Browser("Browser","<SrcDir>\PDF 9.pdf")

به وضوح مشخص هست که نام فایل PDF رو اشتباه نوشتین. اگر فایل pdf کنار برنامه هست و توی هیچ پوشه ای هم نیست کد باید اینطور باشه:

کد:
Browser("Browser","<SrcDir>\9.pdf")

اگر داخل پوشه باشه که نام پوشه هم باید قید بشه تو مسیر دهی. در نتیجه مشکل شما توی درج اشتباه مسیر فایل بوده .

من درست کردم اشتباهمو اما باز نتیجه نداد دارم کلافه می شم من مسیر رو در قسمت html or url کامل میدم. در کد هم باید مسیر بدم ؟به جایSrcDir>باید مسیر رو بنویسم؟

Browser("Browser","C:\Documents and Settings\991874\Desktop\2\9.pdf")
الان ایمن مسیر درسته؟ اخه فایلم توی یک پوشه به اسم 2 هست.

ali.2

Active Member
سلام. واسه چی اصرار داری که pdf تو همون برنامه مولتی مدیا بیلدر باز بشه؟ اگه میخای قفل گذاری انجام بدی من یک راه خیلی خوب بلدم
این برنامه رو که پیوست کردم ببین. نصب هم نمیخاد

پیوست ها

• vaysoft pdf to exe converter.rar
    926.9 کیلوبایت · بازدیدها: 25

silvercover

کاربر متخصص
مشکل شما از ابتدا توی مسیردهی و درک درست کارکرد SrcDir هست. ببینید ما فرض می کنیم که یک فایل Exe نهایی داریم و یه پوشه به اسم MyPDF که داخلش تمام فایل های پی دی اف ریخته شده و کنار همین فایل Exe هست داریم. حالا برای مسیر دهی از داخل برنامه به این فایل های پی دی اف اینطور عمل می کنیم.

کد:
Browser("Browser","<SrcDir>\MyPDF\9.pdf")

ضمن اینکه موقع کامپایل و توی بخش Errors and Warnings باید همیشه مطابق عکس ضمیمه شده باشه. اگر اینطور نباشه یعنی یه جا مسیر اشتباه داده شده.

پیوست ها

• sd.png
    sd.png
    16.3 کیلوبایت · بازدیدها: 10
مرسی یعنی به جایSrcDir> چیزی ننویسم؟ همیطور بمونه یا به جاش باید ادرس بنویسم؟
یه سوال دیگه من اگه بخوام ادرس رو طوری بدم که اگه مثلا فولدر رو جابه جا کنم مسیر تغییر نکنه چه کنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا