اجرای کد php از روی دیتابیس

jhoseini

Member
چطور میتونم یه کد مشمول از php و html رو که از دیتابیس دریافت شده رو run کنم؟
یه کد مثل:
PHP:
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" height="130px" bgcolor="white" background="templates/<?PHP=$GLOBALS['THEME'] ?>/topbar_bg.jpg" >
	<tr height="100%"><td></td></tr>
</table>

توجه داشته باشید که نمیخام از روش های که به strpos.. str_replace.. stristr.. explode... و مثل این ختم میشه، استفاده کنم، چون محتوایی که از دیتابیس خونده میشه کاملا optional هستش
Ghelyon.gif

فکر میکنم چیزی شبیه یه تابع برای این حالت پیشبینی شده
ممنون : )

آخرین ویرایش:

tabib_m

Member
منظورت از این کلمات چیه؟ : مشمول، run .

لطفا منظورت رو واضح تر بیان کن.

موفق باشید

jhoseini

Member
ببینید، من توی دیتابیس این رو دارم
PHP:
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" height="130px" bgcolor="white" background="templates/<?PHP=$GLOBALS['THEME'] ?>/topbar_bg.jpg" > 
</table>
حالت عادیش اینه که
PHP:
$res=mysql_query("nemdunam chchi, nemdunam chichi");
<div><?PHP=mysql_result($res,0,0) ?></div>
اما خروجی این حالت دقیقاً همین کد بالاست، و به جای $GLOBALS['THEME'] اسم تمپلیت قرار نمیگیره
نمیدونم تونستم بفهمونم، یا نه

آخرین ویرایش:

jhoseini

Member
خودم پیدا کردم
PHP:
<?
$GLOBALS["THEME"]="Default";
$code = '
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" height="130px" bgcolor="white" background="templates/<?=$GLOBALS["THEME"]?>/topbar_bg.jpg" >
</table>
';
$code="?>".$code."<?";
eval($code);
?>
اگه کسی راه حل بهتری داره بگه
ممنون : )

tabib_m

Member
:) آها، حالا فهمیدم چی شد.

این طوری که شما ذخیره کردی، سخت میشه به نتیجه رسید. کاشکی از قواعد تمپلیت سازی استفاده کرده بودی.

ولی حالا، در هر صورت. باید قسمت های php رو از قسمت های غیر php جدا کنی (به وسیله ی توابع رشته ای) بعد اونهایی که غیر php هست رو باید echo کنی و قسمت های php رو باید توی تابع eval فراخوانی کنی...

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا