اجرای کد در فرمهای مختلف

qwqw1364

Member
با سلام کدی که گفتید نوشتم حالا سوالم اینه میخوام بصورت عمومی باشه یعنی با یکبار نوشتن تو هر قسمت از فرم یا فرم های دیگه کد زیر اجرا بشه یه کلاس ایجاد کنم یا... و چطوری اون کد رو صدا بزنم لطفا همراه با کدنویسی امیدوارم منظورم رو رسونده باشم با تشکر
var t1 = Convert.ToDecimal(f5.textBox9.Text);
var t2 = Convert.ToDecimal(f5.textBox14.Text);
while (t1 % 2 == 0 && t2 % 2 == 0)

{
f5.listBox4.Items.Clear();
t1 /= 2;
t2 /= 2;
f5.textBox9.Text = t1.ToString();
f5.textBox14.Text = t2.ToString();

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام کدی که گفتید نوشتم حالا سوالم اینه میخوام بصورت عمومی باشه یعنی با یکبار نوشتن تو هر قسمت از فرم یا فرم های دیگه کد زیر اجرا بشه یه کلاس ایجاد کنم یا... و چطوری اون کد رو صدا بزنم لطفا همراه با کدنویسی امیدوارم منظورم رو رسونده باشم با تشکر
var t1 = Convert.ToDecimal(f5.textBox9.Text);
var t2 = Convert.ToDecimal(f5.textBox14.Text);
while (t1 % 2 == 0 && t2 % 2 == 0)

{
f5.listBox4.Items.Clear();
t1 /= 2;
t2 /= 2;
f5.textBox9.Text = t1.ToString();
f5.textBox14.Text = t2.ToString();

اگه موقعیت TextBox ها در همه فرم ها مشابهه، بجای Add > Class گزینه Add > UserControl رو انتخاب کنید تا یک UserControl ساخته بشه و بعد داخل UserControl که شبیه فرم بدون کادر ئه،
TextBox ها رو قرار بدهید و برایش کد نویسی کنید. کادر UserControl رو تا حد امکان کوچیک در نظر بگیرید که فقط محوطه TextBox ها توش جا بشه، چون قراره داخل سایر فرم ها ایجادش کنید.
در هر فرمی که خواستید می توانید از بالای Toolbox که یک بخش مربوط به پروژه خودتون ایحاد شده اون UserControl رو بردارید و روی فرم به هر تعدادی که خواستید قرار بدید.

qwqw1364

Member
با سلام مشکل من حل نشد من میخوام از این کد تو باتن فرم استفاده کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا