اجرای همزمان جند فایل c

mona_y

New Member
با سلام، چگونه می توان چند فایل c را همزمان run کرد،(چیزی که جعفر نژاد قمی از آن با برنامه های متشکل از چند فایل project بیان کرده است.) مثلا می خواهم برنامه a.cpp و b.cpp را با هم run کنم و a برنامه main است. لطفا راهنمایی کنید

MnavidM

Active Member
سلام.

اونی که جعفرنژاد گفته ، منظورش اینکه مثلا برنامه به چند فایل تقسیم بشه ، که مثلا توی یکشون کد اصلی برنامه ، توی یکی دیگه توابع و ...

که غالبا با دستور include این کار رو انجام میدن.

موفق باشی.

mona_y

New Member
again اجرای همزمان چند فایل

Doste گفت:
سلام.

اونی که جعفرنژاد گفته ، منظورش اینکه مثلا برنامه به چند فایل تقسیم بشه ، که مثلا توی یکشون کد اصلی برنامه ، توی یکی دیگه توابع و ...

که غالبا با دستور include این کار رو انجام میدن.

موفق باشی.
**************************************************************************************
بسیار ممنون از راهنمایی شما، ولی من درست متوجه نشدم؛ مشکل من استفاده از توابعی است که در فایل جداگانه نوشته می شوند. در کتاب نوشته : اگر حجم برنامه زیاد باشد، می توان یک برنامه را در چند فایل قرار داد و آنها را تحت عنوان یک پروژه (project) اجرا کرد. برنامه ای که از چند فایل تشکیل شده باشد فقط باید یک تابع main داشته باشد. مثلاً
فایل test1.cpp باشد: (main)

#include <conio.h>
#include <stdio.h>

void count();
int main(){
clrscr();
printf("\n this is file 1.");
count();
getch();
}

وفایل test2.cpp باشد : (تابع)
#include <stdio.h>
void count()
{
int i,j;
printf("\n now in file 2.\n");
for(i=1;i<5;i++)
{
for(j=1;j<=5;j++)
printf("%3d",i);
printf("\n");
}
}
[borland C++]در کتاب گفته این دو فایل را save کنید و بعد فایل پروژه ای باز کنید مثلاً با نام first.prj بعد این دو فایل (test1,test2) را تحت این فایل پروژه insert کنید و بعد run . مشکل من اینه که وقتی این کارها را می کنم و فایل پروژه را می سازم، برای اجرا، این پروژه فایل first.cpp را هم خودش می سازه و و می گه: unable to open first.cpp. (؟!) و فایل first.cpp هم خالیه.
//****************
نظر شما اینه که من بالای برنامه test1.cpp بنویسم #include <test2.cpp> ؟
//*****************
من نمی دونم برای استفاده از توابغی که در فایل دیگری هستند مثل این مثال بالا چکار کنم.(حجم برنامه ام زیاد است و مجبور به این کار هستم). لطفا مرا راهنمایی کنید.

MnavidM

Active Member
سلام.

اینجا رو ببینید.

نحوه انجام این کار رو توضیح داده.

اگه مشکلی بود ، بگید.

موفق باشی.

mona_y

New Member
سلام، بسیار از راهنمایی ارزنده شما متشکرم. مشکل برنامه ام حل شد.

mona_y

New Member
سلام، بسیار از راهنمایی ارزنده شما متشکرم. مشکل برنامه ام حل شد. موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا