اجرای نرم افزار فقط روی 1 سیستم

سلام
من میخواهم یک مالتی مدیا درست کنم که هر dvd فقط روی 1 سیستم نصب بشه ، ینی مثلا شماره سریال یکی از سخت افزار ها رو بگیره و روی سیستم دیگه ای نصب یا اجرا نشه
اصلا همچین چیزی میشه؟؟ چیکارش کنم؟؟؟

Saeed2vfx

Member
سلام
من میخواهم یک مالتی مدیا درست کنم که هر dvd فقط روی 1 سیستم نصب بشه ، ینی مثلا شماره سریال یکی از سخت افزار ها رو بگیره و روی سیستم دیگه ای نصب یا اجرا نشه

فقط میشه قفل تلفنی بزاری که هزینه خیلی زیادی داره.
باید یه خط تلفن بگیری و یه منشی استخدام کنی که کلی هزینه داره.....
راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه.

erfan.h

Member
میشه ولی باید از برنامه هایی که خروجی exe میدن مثل swfKit یا mdm zink کمک بگیری که اگه برای اولین بار توی سیستم اجرا می شد یه فایل رو در جایی از کامپیوتر ذخیره کنه و از آن به بعد فقط وقتی اجرا شود که آن فایل در کامپیوتر باشد ولی مطمئن نیستم بشه فهمید که برای اولن بار اجرا شده یا نه

میشه ولی باید از برنامه هایی که خروجی exe میدن مثل swfKit یا mdm zink کمک بگیری که اگه برای اولین بار توی سیستم اجرا می شد یه فایل رو در جایی از کامپیوتر ذخیره کنه و از آن به بعد فقط وقتی اجرا شود که آن فایل در کامپیوتر باشد ولی مطمئن نیستم بشه فهمید که برای اولن بار اجرا شده یا نه
خوب با swfKit چجوری میشه این کارو کرد؟؟ من نمیخوام نرم افزار 1 بار اجرا بشه ها، میخوام روی 1 سیستم اجرا بشه ، شمام منظورتون همین بود؟؟

erfan.h

Member
آموزش توی لینک زیر
forum.majidonline.com/showthread.php?t=165489
بله منظورم همون بود ولی مطمئن نیستم بشه فهمید که برای اولن بار اجرا شده یا نه که وقتی برای اولین بار اجرا بشه فایل رو نصب کنه

اینتو که هیچی در این مورد ننوشته بود، راه دیگه ای وجود نداره که تا حدودی امکان دزدیده شدن محتوای سی دی کم بشه؟؟ چون تو ایران در هر حال دزدیده میشه، ولی یه راهی باشه که سخت تر بشه دزدید، یا رایت یا کپی نشه، یا محتوا رو نشه دید، فقط exe دیده یشه، خلاصه یه راهی که اطلاعاتمون دزدیده نشه دیگه :(( حق کپی رایته داریم؟؟

Saeed2vfx

Member
من سال 88 برای یه مجموعه نرم افزاری یه قفل ترکیبی درست کردم که تا حالا نه خودم نه هیچکس دیگه نتونسته قفلشو بشکنه.
سیستم کاریم به صورتیه که یه ایمیج بهت میدم که بعد از رایت شدن به هیچ عنوان قابل کپی برداری نیست.
یعنی فقط اون ایمیجی که دست توئه میشه از روش رایت زد و بعد از رایت شدن روی سی دی دیگه اون سی دی به هیچ عنوان قابل کپی برداری نیست.
محتوای سی دی هم توسط یه برنامه مالتی مدیا به نمایش در میاد و برای کاربر قابل رؤیت و کپی برداری نیست.
اگر دوست داشتی با هزینه ناچیزی برات میتونم قفل بزارم.

موفق باشی

آخرین ویرایش:
دست گلت درد نکنه،هزینشو چقدر میشه؟؟ بعد یتی هر دفعه باید بدیم به خودت یا میگی چیکار میکنی؟؟

Saeed2vfx

Member
دست گلت درد نکنه،هزینشو چقدر میشه؟؟ بعد یتی هر دفعه باید بدیم به خودت یا میگی چیکار میکنی؟؟
خواهش میکنم. هر دفعه چیو بدی به من؟
من 1 فایل ایمیج میدم بهت ، هرچندتا که خواستی از روش رایت کن.

چون یه بخشی از قفل مربوط میشه به اون نرم افزار مولتی مدیا که میخواد محتویاتو به نمایش بزاره ، باید مولتی مدیاشم خودم بسازم.
طرحاتونو بفرستین برام تا هزینه کلشو بگم. (پیغام خصوصی)

سلام
دوست عزیز آقای
Saeed2vfx
میشه یه نمونه از قفلتون برای تست قرار دهید

به لطف خدمت مقدس سربازی ، متاسفانه نمونه کارهام همگی حذف شدن !
ولی اسم اون مجموعه نرم افزاری که روش این قفلو گذاشتم، مجموعه نرم افزاری Blue بود. (سال 88 حدوداً 5هزار نسخه ازش توی کل کشور پخش شد)

آخرین ویرایش:

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام
اگه اتصال به اینترنت برای کاربر محیا باشه با خود فلش پلیر به تنهایی هم میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا