اجرای فیلم موجود در کست اکسترنال توسط اکتیوکس

confesseur

Member
سلام
1-من یه اکتیوکس ویندوز مدیا پلیر دارم و چند تا ویدیو توی کست اکسترنالم ، حالا مایلم به محض کلیک روی یه لینک این ویدیو به نمایش گذاشته بشه ، باید چه کدی رو به این دکمم بدم؟
دوتا سوال دیگه هم دارم که ضمیمه این سوالمه
2-سیزده تا ویدیو دارم ، هر ویدیو رو تو یه کست بزارم ؟ بخاطر این میگم که اگه همه رو تو یه کست بزارم حجمش میشه دو گیگ
3-چند تا فایل فلش دارم چی کار کنم فلش پلیر هم اکسپورت بشه با پروژه و نیازی به نصب فلش پلیر توسط کاربر نباشه؟

mojtaba1339

Active Member
2- اگه هر کدوم رو یه کست کنی سبکتر از آب درمیاد.
3- چرا فایلهای فلش رو داخل پروژه اجرا نمی کنی؟؟؟ اینطوری به نصب هیچ پلیری نیاز نیست. در ضمن اگه راه نداره فایل exe نصب شده فلش پلیر رو همراه پروژه بذار و موقعی که خواستی فایلهای فلش رو از داخل پروژه فراخوانی کنی اینطوری آدرس بده:
open Application path\flashplayer.exe|your swf file
با این روش پروژه میره فلش پلیر رو باز میکنه و در ادامه فایل شما توش باز میشه.

mojtaba1339

Active Member
2- اگه هر کدوم رو یه کست کنی سبکتر از آب درمیاد.
3- چرا فایلهای فلش رو داخل پروژه اجرا نمی کنی؟؟؟ اینطوری به نصب هیچ پلیری نیاز نیست. در ضمن اگه راه نداره فایل exe نصب شده فلش پلیر رو همراه پروژه بذار و موقعی که خواستی فایلهای فلش رو از داخل پروژه فراخوانی کنی اینطوری آدرس بده:
open Application path\flashplayer.exe|your swf file
با این روش پروژه میره فلش پلیر رو باز میکنه و در ادامه فایل شما توش باز میشه.
من این کار رو واسه آکروبات و بازکردن فایلهای pdf زیاد انجام دادم.

confesseur

Member
سلام قربان
متشکرم بخاطر پاسخ سوال دوم
درباره سوال سوم عارضم خدمتتون که منظورم اینه که فایل فلش درون خود پراژکتور پخش میشه ( چون یه دکمه فلشه) فقط درخواستم اینه که این دکمه فلشه حتی اگه کاربر فلش پلیرم نداشته باشه نشون داده بشه (البته با فلش 5 زدما)

و مهمتر از همه سواله اوله :
من اول این ویدیو هارو لینک کرده بودم بعد که قرار شد کست پروتکت کنم به این نتیجه رسیدم ویدیوهامو بزارم توی کست و از اونجا اجرا کنم ضممنا بعید میبینم شما پاسخش رو ندونید با توجه به دانشی که دارید .
فکر کنم پاسخگویی رو به زمانه بهتری موکول کردید
متشکرم

mojtaba1339

Active Member
راستش تا اونجا که من می دونم فیلمهای موجود در پروژه بدون فلش پلیر اجرا میشن.
حتی بدون در نظر گرفتن ورژن فلش.

confesseur

Member
سلام مجدد
سوال اول که بدون پاسخه مهمترین سوالم بود و اگر پست اول رو بخونید سوال دو و سه ضمیمه بودن

جدیدترین ارسال ها

بالا