اجرای فایل pdf

vafaea

New Member
سلام
1- چطور می تونم با کلیک روی یه دکمه یه فایل pdf توسط نرم افزار Acrobat Reader باز بشه.
اگه اين قسمت حل بشه بعد
2- روی کامپيوتر هايي که اجرا میشه اگه Acrobat Reader نصب نباشه چطور میشه تو نرم افزار پیش بینی کنی و اونو نصب کنه؟
من یه تازه کارم
لطفا خیلی ساده جواب دهيد
:rose:

smmousazadeh

Well-Known Member
شما مستقیم می تونی فایل PDF رو باز کنی ، ولی میتونید از xtras برای اینکار استفاده کنید. budy API اینکار رو برای شما انجام میده که تو همین سایت هم هست.

برای تشخیص اینکه هست یا نه فکر نکنم راهی باشه . البته شاید بشه اون رو هم با xtras حل کرد ولی راه راحت اینه که شما لینک نصب رو تو برنامه بزارید که با دستور Open اینکار انجام میشه

vafaea

New Member
سلام
منمون از پاسختون
بلاخره کسی پیدا شد توی این انجمن که جواب بده

من Buddy API 3.7 رو دانلود کردم که کرک هم شده ولی چون تازه کارم
1- نمی دونم چطور کرکش رو اجرا کنم.
2- چطور بکار بگیرمش

لطفا راهنمایی بفرمایید.
باز هم متشکرم از جوابتون

َAmateur

New Member
سلام
منمون از پاسختون
بلاخره کسی پیدا شد توی این انجمن که جواب بده

من Buddy API 3.7 رو دانلود کردم که کرک هم شده ولی چون تازه کارم
1- نمی دونم چطور کرکش رو اجرا کنم.
2- چطور بکار بگیرمش

لطفا راهنمایی بفرمایید.
باز هم متشکرم از جوابتون
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام به همگی دوستان
عزیز دل برادر، بهترین حالت استفاده از اکسترای (pdf xtra) هست. میتونی از این آدرس اطلاعات و داکیومنتاشو بگیری و از جناب Sealxtra هم خودشو تهیه کنی.
http://www.inm.com/en/xtras/xtras-other
کار کردن باهش خیلی راحته، خودش جعبه ابزارها رو بصورت فلش داره و میتونی اونو کاستومایز کنی، در ضمن اگر رو دستگاه هدف اکروبات تصب هم نباشه اونو نشون میده و یه عالمه بهویور (کتابخانه لینگو) آماده داره و هر کار بخوای میتونی باهاش بکنی. در ضمن اگر سوال دیگه ای داشتی بپرسید لطفا.

smmousazadeh

Well-Known Member
کرکش رو تو فریم 1 برنامه تون بنویسید.و اینکه همیشه باید یه پوشه بنام Xtras کنار برنامه تون باشه و xtras ها رو تو اون قرار بدید.

این اکستراس خیلی باحاله در کل. مثلا برای اجرای فایلهای پتورپوینت و ............. هم کاربرد داره .وقتی تو پوشه xtras کپی شد لیست توابعش هم تو پنجره کشویی محیط کد نویسی میاره

َAmateur

New Member
سلام
1- چطور می تونم با کلیک روی یه دکمه یه فایل pdf توسط نرم افزار Acrobat Reader باز بشه.
اگه اين قسمت حل بشه بعد
2- روی کامپيوتر هايي که اجرا میشه اگه Acrobat Reader نصب نباشه چطور میشه تو نرم افزار پیش بینی کنی و اونو نصب کنه؟
من یه تازه کارم
لطفا خیلی ساده جواب دهيد
:rose:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با سلام
پاسخ سوال 1
جهت باز کردن فایل پی دی اف خارج از برنامه دایرکتور 3 راه وجود دارد.
1- اگر مسیر نصب برنامه اکروبات را میدانید میتوانید با استفاده از دستور لینگو (open docpath with applicationpath ) پی دی اف را باز کنید.
2- با استفاده از اکسترای بادی ای پی ای نیز میتوانید این کار را با استفاده از کد زیر اعمال نمائید.
on mouseup me
baOpenFile( the moviePath & "filename.pdf" , "maximised" )
end

3- میتوانید با استفاده از دستور ذیل فایل پی دی اف را در بروزر اینترنت باز نمائید.
gotoNetPage"FileName.pdf"
توضیح اینکه در هر 3 حالت فوق می بایست از قبل برنامه اکروبات بر روی دستگاه هدف نصب شده باشد.

جهت باز کردن فایل پی دی اف داخل برنامه دایرکتور 3 راه وجود دارد.
1- میتوانید از اکسترای pdf xtra یا ورژن جدید آن Impressario Xtra استفاده نمود
2- میتوانید با استفاده از اکتیویکس فایل پی دی اف را داخل برنامه نمایش دهید.
3- میتوانید با استفاده از web xtra (البته به شرط نصب بودن آکروبات) فایل پی دی اف را داخل برنامه نمایش دهید.

پاسخ سوال 2
برای اینکه برنامه اکروبات رو روی کامپیوتر هدف نصب بشه راههای زیادی هست مثل استفاده از برنامه های Setup ساز و یا استفاده از Buddy Api و یا خود برنامه دایرکتور لذا با توجه به اشاره شما به تازه کاریتون و با توجه به اینکه
شخصا با تمامی اکستراهای فوق الذکر کار کرده ام، بهترین و کاملترین روش را استفاده از pdf xtra می دانم، چون اولا نیاز به نصب آکروبات نداره( چه آکروبات نصب باشه یا نباشه پی دی اف رو نشون میده) و دوما تمامی ابزارها و امکانات اکروبات رو بصورت کامل ارائه میکنه و کاستومایز هم میشه، خلاصه با اون میتونین یه کار حرفه ای رو ارائه بدین، امیدوارم این توضیحات مفید فایده شده باشه، اگر سوالی داشتید لطفا مطرح نمائید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا