اجرای فایل mbd به وسیله دایرکتور

mydirector

New Member
با سلام خدمت دوستان خوب خصوصا دوست خوبم آقای موسی زاده
یه سوالی داشتم که اگه جواب بدید ممنون میشم
به چه دستوری تو دایرکتور می شه یه فایل mbd. که مربوط به بیلدر هست رو فراخوانی کرد.
منتظر جوابتون هستم
متشکر
:rose:

smmousazadeh

Well-Known Member
ای بابا چیکار کنم با این همه خجالت و نوشابه و نون و ..........

من تا الان در مورد وارد کردن فایلهای بیلدر به دایرمتر مطلبی ندیدم . بازم میگردم چیزی یافت شد همینجا میزارم.

mydirector

New Member
سلام مجدد
مهندس جان من نمیخوام فایل mbd رو داخل دایرکتور بیارم
منظورم این بود که از یه صفحه خالی توی دایرکتور که یه دکمه داره پابلیش گرفته بشه و فقط دستوری برای دکمه نوشته شده باشه که وقتی روی اون کلیک میشه یه فایل mbd رو ران کنه نه اینکه داخل فایل دایرکتور بیاره

smmousazadeh

Well-Known Member
شما با دستور open می تونید فایلهای اجرایی ( exe ) بیرون دایرکتور رو باز کنید.
در بعضی موارد و برای باز کردن فایلهایی غیر از exe میشه از open with هم استفاده کرد به شرطی که شما مسیر برنامه ای که قراره فایل شما رو باز کنه بلد باشید. مثلا :
PHP:
open "serial.txt"with the applicationPath & "notepad++.exe"
که توی اون ما یک برنامه به اسم notepad++ رو کنار برنامه اصلی کپی کردیم و با استفاده از اون فایل serial.txt رو باز میکنیم.

راه سوم اینه که ما از اکسترا buddyAPI استفاده کنیم و فایل مورد نظرمون رو باز کنیم و این به شرطی هست که فایل شما در اون سیستم شناخته بشه . برای مثال اگه قراره یه فایل پاورپوینت با پسوند PPT رو تو سیستم باز کنید حتما باز توی سیستم پاورپوینت نصب باشه . یا مثلا فایلهای PDF که حتما باید اکروبات ریدر نصب باشه یا اینکه اکسپلورر فایل PDF رو بشناسه

جدیدترین ارسال ها

بالا