اجرای فایل های exe

شروع موضوع توسط DaDaDooDoo ‏20 اکتبر 2009 در انجمن Action Script 3

  1. DaDaDooDoo

    DaDaDooDoo کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    712
    تشکر شده:
    583
    امتیاز دستاورد:
    16
    می دونم زیاد سوال می پرسم ولی کسی می تونه کد مربوط یه اجرای فایلهای اجایی(exe) رو به من یاد بده ؟ ممنون میشم .
     
    نوشته شده توسط DaDaDooDoo در ‏20 اکتبر 2009
    arman_p از این پست تشکر کرده است.
  2. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,801
    امتیاز دستاورد:
    36
    انجمن سرچ کنی نمونه های زیادی رو پیدا میکنی ...
    بالای کادر انجمن فلش...جستجو در تالار...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏20 اکتبر 2009
    arman_p و Mr. LonelY از این پست تشکر کرده اند.
  3. Mr. LonelY

    Mr. LonelY کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    876
    تشکر شده:
    1,207
    امتیاز دستاورد:
    93
    جناب آقای دا دا دو دو
    هرچقدر دوست داری سوال بپرس ولی نه دیگه سوالای تکراری
    ب خدا سرچ کنی سواب داره ها، انگار سینه خیز رفتی زیارت و برگشتی!!
    :)
     
    نوشته شده توسط Mr. LonelY در ‏20 اکتبر 2009
    arman_p از این پست تشکر کرده است.
  4. DaDaDooDoo

    DaDaDooDoo کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    712
    تشکر شده:
    583
    امتیاز دستاورد:
    16
    ببخشید ، اشتباه کردم ، بیجا کردم ، عزر می خوام ، بابا گ... خوردم پرسیدم . خداوکیلی یادم رفت سرچ کنم .
     
    نوشته شده توسط DaDaDooDoo در ‏20 اکتبر 2009
    arman_p از این پست تشکر کرده است.
  5. Mr. LonelY

    Mr. LonelY کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    876
    تشکر شده:
    1,207
    امتیاز دستاورد:
    93
    این چه حرفاییه که میزنی!!
    لطفا شخصیت خودتو انجمن و حفظ کن!
    با تشکرات فراوان!!
     
    نوشته شده توسط Mr. LonelY در ‏20 اکتبر 2009
    arman_p از این پست تشکر کرده است.
  6. DaDaDooDoo

    DaDaDooDoo کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    712
    تشکر شده:
    583
    امتیاز دستاورد:
    16
    آقا می خوام سرچ کنم اما سایت دائم data base Error می ده ، اگه کدش زیاد نیست خوشحال می شم همینجا یک بار دیگه بزارید ... از صبح تا الان که یاعت 11:30 هست نتونستم سرچ کنم ....
     
    نوشته شده توسط DaDaDooDoo در ‏20 اکتبر 2009
    arman_p از این پست تشکر کرده است.
  7. Mr. LonelY

    Mr. LonelY کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    876
    تشکر شده:
    1,207
    امتیاز دستاورد:
    93
    تو as2.0

    PHP:

    fscommand("exec", "file");  
     
    فايل exe شما بايد در فولدري به نام fscommandواقع در كنار فايل فلش اصلي تون قرار بگdره.البته در اكشن فوق فقط اسم فايل رو به جای "file" مينويسيد و اسم اون فولدر رو وارد نميكنيد!
     
    نوشته شده توسط Mr. LonelY در ‏21 اکتبر 2009
    arman_p، ++Hadi++ و DaDaDooDoo از این ارسال تشکر کرده اند.

به اشتراک بگذارید