اجرای فایل فلش

maryaafra

New Member
با عرض سلام وخسته نباشی . من یک پروژه با flash cs5.5 ساختم . می خواستم ببینم برای اینکه در همه کامپیوترها مشاهده بشه راهی هست یا نه ؟؟
چون فقط با falsh player 10.5 که اجرا می کنم همه چی درسته ولی مثلا با flash player 11 هیچکدام از کدها جواب نمیده و فقط از اول تا آخر اجرا میشه !!!:-?

کد ها هم با action script3 نوشته شده.
خوشحال میشم اگه راهی باشه که بتونم از پروژم بهتر استفاده کنم و فقط با یک نرم افزار خاص متکی نباشه :sad:

armanbm

کاربر VIP
سلام دوست من.
بنده خیلی تو این مورد مطلع کامل نیستم اما اونقدری که بلدم مینویسم:

اینکه شما باید خروجیتون رو تو پایین ترین فلش پلیر ممکن بگیرین. یعنی اگه با فلش پلیر 9 خروجی بگیرید، برنامتون رو سیستم هایی که فلش پلیر 9 به بالا دارند اجرا میشه. اما برای این کار برنامتون نباید از امکانات مربوط به فلش پلیر های 9 به بالاتر استفاده کرده باشه.

نکته ی دوم هم که دوستمون گفتن. اگه سیستمی روش فلش پلیر نصب نباشه، و شما خروجی exe بگیرید، قلش پلیر داخل فایل exe ی شما امبد میشه و روی اون سیستم ها اجرا میشه. پس دیگه نگران نیستید. اما تو این حالت حجم فایلتون حدود 5 مگ زیاد میشه ( حجم خود فلش پلیر)

موفق باشیم.
در پناه خدا...

++Hadi++

Active Member
تو فلش cs6 خروجی air هست که به صورت stand alone یه فایل exe رو بیرون می ده که نیازی به نصب هیچی نه ادوب ایر نه فلش پلیر نه دات نت فریم ورک و .... نداره و تو کلیه ویندوز ها باز می شه.توانایی های بینهایت زیادی هم داره.قابلیت اتصال به دیتابیس های مختلف و پنجره ترنسپرنتی و دسترسی به لایه فایل و دستکاری های فایلینگ و هزار تا امکانات دیگه داره.در مورد کد نویسیش هم باید اکشن 3 بنویسید ولی کد های جدیدش در حد چنتا کلاس ساده هست.
البته با فلش و فلش بیلدر می شه خروجی داد.بای...

++Hadi++

Active Member
مزیت اصلی این پلتفرم اینه که شما تو کامپیلتون و ادیتور فلش،کدتونو از نظر خطاهای ران تایم، رفع باگ می کنید در صورتیکه قبلا به خاطر نقص ها و کمبود های فلش باید swf رو تو یه محیط دیگه مثل C# لود می کردیم که سوای مشکلات بینهایت عظیم swf تو اکتیو ایکس های محیط های دیگه، مجبور بودیم خطاهای ران تایم رو با monster debugger یا قرار دادن یه تکست فیلد تو فلش و نمایش خطا در اون یا try catch و هزاران بدبختی رفع کنیم.الان بدون نیاز به monster debugger و ... تو محیط فلش و بدون واسطه می تونیم برنامه های قوی و راحت طراحی کنیم.بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا