اجرای فایل فلش بصورت اکسترنال

batcompany

New Member
با سلام خدمت دوستان
راستش این روزها دارم روی یک پروژه کار می کنم که می خوام از یک فایل اتوران اصلی که با فلش اکسپورت گرفته شده و بصورت exe است رو
اجرا کنم البته این تا این قسمت مشکلی ندارم مشکل اساسی من در واقع اینه که می خوام از طریق یک دکمه فایل فلشی دیگری رو درون خودش
بیاره ، در واقع جایگزین اون فایل فلش بشه . یعنی ما یک دکمه داریم که اگر اونو زدیم فلان فایل فلش که در کنار فایل اصلیمون است رو درون خودش جایگزین کنه اما با این تفاوت که
فایل دوم فلش مثلا از فریم 20 شروع به کار می کنه و ما می خواهیم که این فایل به فریم 20 پرش کنه نه فریم 1 فکر کنم تونستم منظور خودمو بیان کنم .
باتشکر از راهنمایی دوستان :rose:

wgolzar

Active Member
سلام
دوست عزیز. این دستور رو بکار ببر.:wink:

PHP:
var mcLoader:MovieClipLoader = new MovieClipLoader();
var listener:Object = new Object();

listener.onLoadInit = function(target:MovieClip):Void  {
    target.gotoAndStop(20);//یعنی هروقت که لود کامل شد بره فریم 20
};

mcLoader.addListener(listener);
mcLoader.loadClip("اسم یه همراه پسوند فایلی که قرار است لود شود","اسم جایی که قرار است در ان لود شود مثلا روت");

batcompany

New Member
ممنون از جوابتون دوست عزیز
شرمنده بی ادبی است دوست عزیز ، شرمنده روم سیاه می تونید یه مثال عملی برای اینکار واسم آپ کنید چون هنوز واسم هزم نشده و دارم گیچ می زنم ممنون از جوابتون:rose:

wgolzar

Active Member
[PHPS]_root.createEmptyMovieClip("holder",1);

var mcLoader:MovieClipLoader = new MovieClipLoader();
var listener:Object = new Object();

listener.onLoadInit = function(target:MovieClip):Void {
target.gotoAndStop(20);//یعنی هروقت که لود کامل شد بره فریم 20
};

mcLoader.addListener(listener);
mcLoader.loadClip("myswf.swf",holder);

[/PHPS]

batcompany

New Member
با تشکر راهنمایی شما دوست عزیز با این مثالی که شما زدید بنده متوجه شدم اما با یک مشکل جدید برخورد کردم ، مشکل اینجاست که فایل فلش اکسترنالی که لود می شه دستورات درون اون فایل تعدادیش غیرفعال می شه من تا حدودی تونستم مشکل رو با لود فایل فلش جایگزین این فایل مشکل رو حل کنم اما نمی دونم چطوری اونو وادار کنم که مثلا بپره فریم مورد نظر ممنون می شم راهنماییم کنید

on (press)
{
tellTarget(_root)
{
loadMovie("main.swf", "");
}
}

جدیدترین ارسال ها

بالا