Fa اجرای فایل صوتی (موسیقی) از زمان مورد نظر!

سلام؛
بچه ها کسی میدونه چطوری میشه توی پروژه دکمه ای رو که قرار می دیم تا با انتخاب اون، یک آهنگ خاص اجرا بشه، وقتی روش کلیک می کنیم مثلا آهنگ از ابتدا (ثانیه 1) شروع نشه!؟ مثلا 10 ثانیه اول موسیقی پخش نشه و موسیقی از ثانیه ی 11 شروع بشه و ادامه پیدا کنه تا آخر.

کد دکمه اجرای موسیقی:
PHP:
AudioAddress$='c:\users\samira\desktop\multimedia\ahang1.mp3'
AudioOpen("AudioAddress$")
AudioPlay()

یعنی می خوام 10 ثانیه ی اول موسیسقیم از توی پروژه برای کاربر پخش نشه!

و کاربر هم متوجه این امر نشه! یعنی وقتی آبجکت تکست CBK_Time و CBK_Total رو میذاریم تا زمان فایل صوتی رو نشون بده، وقتی صوت شروع به پخش شدن می کنه از اینجا معلوم نباشه که 10 ثانیه ی اولش پخش نشده و از ثانیه 11 داره شروع میشه!
البته این که کاربر متوجه بشه یا نشه خیلی ضروری نیست ولی اگر بشه این کار رو کرد بهتره!

قبل از پاسخ بچه ها، از همه دوستانی که با صبر و بردباری و البته بدونه چشم داشت پاسخ مشکلات و سوالات امثال من رو می دهند یکدنیا متشکرم:rose::oops:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
میتونید از دستور AudioRewind برای جلو یا عقب بردن صدا استفاده کنید
کد:
AudioRewind("10","")

اینو میدونم ولی چطور ازش توی دکمه ی پخش آهنگ استفاده کنم!؟ می خوام آهنگ همیشه از ثانیه 10 شروع بشه!

elias-mo67

Member
سلام
خوب دوست من زیر کد آدرست همون دستور
AudioRewind رو بذار.
و یه سوال برام پیش آمده چرا برای پخش آهنگت متغییر گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

elias-mo67

Member
[HTMLS]AudioOpen("<SrcDir>\all program\data\001.mp3")

[/HTMLS]

حالا بعد این دستور کد
AudioRewind قرار بده

آخرین ویرایش:
خب اینطوری اگه واسه پلیر فایل صوتیم تای لاین (سیک بار) بذارم که کاربر با عقب بردن سیک بار اون ده ثانیه ی اول رو میتونه گوش کنه!! من می خوام اون دو ثانیه باشه اما از توی پروژه قابل شنیدن نباشه!
دوم اینکه توی تایمر پلیر نشون میده که صوت داره از ثانیه ی 10 به بعد اجرا میشه! می خوام تایمر از صفر شروع بشه!

elias-mo67

Member
من می خوام اون دو ثانیه باشه اما از توی پروژه قابل شنیدن نباشه!
منظورتون رو درست نفهمیدم .
کاربر با عقب بردن سیک بار اون ده ثانیه ی اول رو میتونه گوش کنه!

خوب برای چی میخوای جلو ببری ولی عقب برنگرده .خوب برو آهنگ رو از همونجا برش بزن که هم ثانیه از صفر شروع بشه و هم به عقب برنگرده.
و دوست من با اون روشی که شما کد نوشتین فقط توی سیستم شما آهنگ اجرا میشه
کدی که برای شما نوشته بودم از کنار خودش از همونجا میخونه و اجراش میکنه
و اگر هم میخوای آهنگ داخل خود پروژه باشه برو امببد (Embeded) کن تا آهنگت همیشه داخل پروژه ذخیره بشه

ببینید:
اینو میدونم که آدرس فایل باید عوض بشه، اونو بعنوان مثال گذاشتم که جای آدرس خالی نباشه
امبد نمی خوام بکنم. اون آدرس رو واسه مثال گفتم! میدونم آدرس رو واسه کامپایل کردن باید چجوری بذارم.
اینکه ببینید من می خوام مثلا واسه ابتدای فایل های صوتیم 10 ثانیه امضا صوتی بذارم.
ولی می خوام وقتی اتوران باز میشه و کاربر از اونجا فایل صوتیم رو اجرا می کنه، می خوام اون 10 ثانیه که امضا صوتی هست پخش نشه واسش! ولی اگه اصل فایل رو خواست از داخل پوشه های سی دی برداره امضا صوتی داشته باشه واسه همین می خوام 10 ثانیه ی اول فایل صوتی ، توی پروژه اجرا نشه!
خب واسه یه فایل صوتی 40 دقیقه ای لازمه که کاربر روی صوت کنترل داشته باشه بتونه استپ کنه پاوز کنه و عقب جلو کنه! پس لازمه سیکبار داشته باشه! حالا به این روشی که شما گفتید اگه کاربر سیکبار رو به عقب بکشه فایل صوتی رو میتونه از ثانیه صفر پخش کنه که خب اینطوری امضا صوتی واسش پخش میشه. دومیت اینکه چون واسه صوت هام تایمر گذاشتم که نشون بده الان ثانیه چندم فایل داره اجرا میشه، به این روشی که شما گفتی، وقتی فایل رو از اول پلی می کنه، میزنه 10
11
12
13
14
...
من می خوام تایمر از صفر شروع بشه!
0
1
2
3
4
5
6
...
متوجه شدید!؟

elias-mo67

Member
سلام دوست من
معذرت
واسه اینکه بهت قول دادم ولی فراموش کردم
یه پروژه واست آماده کردم .وقتی که
سیکبار رو عقب بیاری باز هم از همون ثانیه 10 شروع میشه
و واسه اینکه تایمرت دقیق از همونجایی که
سیکبار
اجرا بشه فعلا نتونستم کاری بکنم. فقط یه شمارشگر گذاشتم.شاید بعدا درستش کنم.

پیوست ها

• back-sound.rar
    112.6 کیلوبایت · بازدیدها: 16

mohammad.sub7

کاربر فعال
خوب اگه کسی اصلش رو بخواد کپی کنه 10 ثانیه اول پخش بشه کاری نداره میره 1 برش میزنه تا نباشه اون 10 ثانیه.

خوب اگه کسی اصلش رو بخواد کپی کنه 10 ثانیه اول پخش بشه کاری نداره میره 1 برش میزنه تا نباشه اون 10 ثانیه.

من که با کپی شدن مشکلی ندارم! اشکالی نداره! کپی کنه اگه دوس داشت کپی رایتش رو حذف کنه! اصل بحث چیز دیگه است. اینکه چون فایلهای صوتی کپی رایت دارن و فرض کنید 20 تا فایل صوتی تو نرم افزار باشه، زشته که هر فایلی رو از داخل نرم افزار اجرا می کنه هرکدوم 10 ثانیه اش کپی رایت داشته باشه! می خوام این 10 ثانیه اجرا نشه! چون خود نرم افزار کپی رایت داره!
ولی چون کپی اون فایلهای صوتی از داخل پوشه سی دی نرم افزار ارتباطی به خود نرم افزار و کپی رایتش نداره، حالا دیگه اینکه اون کپی رایت 10 ثانیه ای وجود داشته باشه اشکالی نداره. متوجه شدید؟! از elisa عزیز هم ممنونم تقریبا مشکلم حل شد فقط مونده اون قسمت دیگه اش. همچنان منتظرتون هستم:) و ممنونم ازتون

ممنونم دوست عزیزم ولی یک مشکل کوچیک دیگه هم هست! یعنی دوتا!
1- دوتا تایمر هایی که گذاشتین در زمان شمارش هماهنگی ندارن! یعنی یکیش چند میلی ثانیه عقب تره!
2- اگه دکمه stop بذاریم و stop ش کنیم و دوباره play کنیم از اول شروع میشه! میشه بگید! که البته اگر متوجه بشم کدها کجاش یعنی چی فکر کنم بتونم درستش کنم اینو! در هر صورت یکدنیا ازتون ممنونم!:rose:

elias-mo67

Member
سلام
در این پروژه جدید شمارشگر با Stop و play کار میکنه(دانلودش کن)
و در مورد سوالت نسبت به اینکه فاصله زمانی داره با اصلش واسه اینه که
چون داخل شمارشگر از فرمول تقسیم و باقیمانده استفاده کردم یکم پرت داره
چون اگه داخل تکستی که پایین کار قرار دادم توجه کنی محل کلیک موس رو میگه
و چون از تابع int برای رند کردنش استفاده کردم یکم با عدد اصلی فرق داره
همچنین چون 10 ثانیه دیرتر شروع میشه پس 10 ثانیه هم واسه اون کنار گذاشتم
فکر کنم توضیح کامل داده باشم
:paint::paint:

پیوست ها

• back-sound3.rar
    112.9 کیلوبایت · بازدیدها: 16
ممنونم واقعا! :rose: عالیییییییییییییییییییی!

فقط یک سوال! دکمه ای که گذاشتید واسه pause هست. واسه stop هم همین کد رو بذارم ولی بجاش audio stop() بذارم؟!

elias-mo67

Member
سلام
راستی در مورد سوالت نسبت به دکمه stop باید بگم چون با زدن دکمه stop آهنگت از اول شروع میشه باید شمارشگر رو صفر کنی
امیدوارم متوجه شده باشی
در هر صورت اگه مشکلی داشتی در خدمتم

جدیدترین ارسال ها

بالا