اجرای فایل در اتوران

arturs013

New Member
با سلام به همه دوستان
من یه اتوران درست کردم همه کاراش رو انجام دادم ولی بلد نیستم باش فایلهایی رو که میخوام بذارم رو دی وی دی چه دستوری بدم برای اجرا و خواهش اگه نکته ای هم داره بم بگین
[email protected]
[email protected]

:paint:

arturs013

New Member
داداش گلم اینو میدونم
منظور من اینه که داخل دکمه چی بنویسم
مثال من میخوام برانامه نصبی رو داخل سی دی بذارم و داخل فلش طراحی اتورانم رو انجام دادم دکمه هارو هم کامل ساختم و میخوام تا کابر روی دکمه کلید کنه برانامه نصبی اجرا شه

arturs013

New Member
قبلاً هم گفتم اما پیدا نکردم کجا بود تا لینک بدم.

1 فایل متنی رو با notepad باز کن بعد دستورهایی که پایین میگم رو داخلش بده. آخر سر هم فایلت رو به اسم autorun با پسوند inf

ذخیره کن یعنی autorun.inf خوب قبل ذخیره این دستور ها رو باید داخل notpad تایپ کنی :

PHP:
[autorun]
open=index.exe
icon=icon.ico,0
index اسم دلخواه فایل اجرایی هست که دادی میتونه هر اسم دیگه باشه icon هم اسم آیکنی هست که میخوای وقتی میاد بالا نمایش داده بشه اسم این هم دلخواه هست اما پسوند حتماً ico

داداش گلم اینو میدونم
منظور من اینه که داخل دکمه چی بنویسم
مثال من میخوام برانامه نصبی رو داخل سی دی بذارم و داخل فلش طراحی اتورانم رو انجام دادم دکمه هارو هم کامل ساختم و میخوام تا کابر روی دکمه کلید کنه برانامه نصبی اجرا شه

mohammad.sub7

کاربر فعال
ok منظورتو بد رسوندی . فایل نصبی رو تو فولدر fscommand بزار دستور

PHP:
fscommand("exec" , "setup.exe")
امیدوارم این بار منظورتو فهمیده باشم!​

arturs013

New Member
ok منظورتو بد رسوندی . فایل نصبی رو تو فولدر fscommand بزار دستور

PHP:
fscommand("exec" , "setup.exe")
امیدوارم این بار منظورتو فهمیده باشم!​
داداش گلم واقعآ مرسی که جوابم دادی
فقط یه چیز این رو قسمت down دکمه نتونستم بذارم
این کد رو کجا باید بذارم؟؟؟؟ میشه لطف کنید و یکم بیشتر توضیح دهید.
تشکر از همکاری صمیمانه شما

mohammad.sub7

کاربر فعال
اگه اکشن 2 هست از داخل دکمه بیا بیرون و روی دکمه کلیک راست کن اکشن رو انتخاب کن و کد رو اونجا بنویس

arturs013

New Member
با همچین پیغامی رو به رو شدم

Scene=Scene 1, layer=Layer 1, frame=1, Line 1 Statement must appear within on handler

ببخشید زیاد گیر میدم ولی کار نکرد

arturs013

New Member
داداش گلم
خیلی از کارت خوشم اومد
واقعآ مرسی
وبلاگتم دیدم واقعآ بی نظیره
داداش دمت گرم
من با مطالعه وبلاگتون فهمیدم اکه این کد ها تا به فایل اجرایی تبدیل نشه کار نمیکنه
داداش خیلی کارمو راه انداختی واقعآ مرسی:rose::oops:

mohammad.sub7

کاربر فعال
خواهش میکنم فقط 1 نکته دوست عزیز . اکثر سوالاتی که اینجا مطرح میشه قبلاً پاسخ داده شده. لطف کنید اول جستجو کنید اگه به جواب نرسیدید بعد پست جدید ارسال کنید

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا