اجرای طرح های iustillator

P.A.Y.T.O.N

Active Member
سلام
نمی دونم تا حالا سایت fotosearch رو تا حالا دیدن یا نه؟
به نظر من بزرگترین مرجع عکس و طرح و تصویر سازی و ... هست که متاسفانه تو کشور ما نمیشه سی دی هاشون رو تهیه کرد ... بعضی از اوقات هم قیمت سی دی هاش به 600 دلار میرسه ...
یکی از ایراداتی که داره اینه که شما مثلا در مورد مدیریت تو قسمت تصور سازی جستجو می کنی و حدود 100 تا عکس با ایده های جالب به شما میده ولی اندازه عکس خیلی کوچیکه به خاطر قانون کپی رایت و روی عکس ها هم همین نوشترو تکرار می کنه؟؟
اگه عکس یا طرح باشه نمیشه کاریش کرد ولی تو قسمت تصویر سازی واقعا کارهای جالبی دارن که دهن آدم آب میوفته ! :wink:
یکی از کارهایی که به ذهنم رسید این بود که اون کارو دوباره اجرا کنم واسه همین نشستم و چندتاشو اجرا کردم

اینم دو نمونه

زمانشم نوشتم
اگه تو ایران همچین چیزی بود حاضر بودم مبلغشو بپردازم و قانون کپی رایت هم زیر پا نزارم!!!
ولی اونایی که تو این کارا هستن می دونن که چقدر با این طرح ها کارشون راه میوفته...

می خواستم ببینم راه دیگه ای برای تهیه کردنش نیست؟؟؟
اگه این کار اشکال نداره از نظر انجمن یه تاپیک مخصوص این کار باشه و همه کارهای اجرا کرده رو بزارن تا بقیم استفاده کنن ....

هم خواستم سوال کنم هم اینکه ببینم خوب کارو اجرا کردم یا نه
واسه همین تو قسمت نظرخواهی گذاشتمش
ممنون :wink:

mostafa_cs

Well-Known Member
ایول!
فتوکپی بهتر از اصل!
در مورد تهیه اون سی دی هم فکر کنم بتونی سفارشش رو بدی تا واست بیارن! یعنی نمیشه !؟
169.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اول اینکه اسم اون سی دی رو اگر میدونی بصورت کامل بگو شاید بتونم پیداش کنم.

در مورد کارات هم خیلی خوب شدن فقط بعضی جاهاشو فراموش کردی کار کنی. مثلا تو عکس سمت چپی مهمترین بخشش همون آدما هستن که نشون دهنده سردرگمی اونها تو کار و ... هست و زمان رو هم به خاطر همین نشون داده.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
اول اینکه اسم اون سی دی رو اگر میدونی بصورت کامل بگو شاید بتونم پیداش کنم.

در مورد کارات هم خیلی خوب شدن فقط بعضی جاهاشو فراموش کردی کار کنی. مثلا تو عکس سمت چپی مهمترین بخشش همون آدما هستن که نشون دهنده سردرگمی اونها تو کار و ... هست و زمان رو هم به خاطر همین نشون داده.

سارا خانوم اشتباه نكن! اون آدمها چون از جنس مونث بودن و از بلاد كفر...
واسه همين اجراشون نكردم:)
طرحارو يه جوري اجرا مي كنم كه به درد چاپ بخوره اگه قرار باشه همشو اجرا كنم پس فردا ميان خر kher آدمو ميگيرن ....

تو سايتش كه برين خودتون مي فهمين هيچ عكسي كه روش اون نوشته ها نباشرو بهتون نميده
اگه گرفتين يه نمونشو بزارين اينجا اگه راس ميگين ... :wink:

GFX Master

اول در مورد اون عکسی که گفته بودی فکر نمیکنم 4 تا خط که نشون دهنده یه ادم باشه برای چاپ مشکلی داشته باشه!! من که تا حالا با چاپ یه همچین طرحهایی به مشکل برنخوردم.

در مورد سی دی هم من نخواستم از سایتش دانلود کنم. گفتم اسم سی دی رو اگر میدونی بگو تا برات تو اینترنت اگر بود پیدا کنم چون معمولا تو تورنت ها و وارزها اینجور چیزا زیاده. باور نداری چند نمونه از عکسهای با کیفیت این سایت رو تو بخش ابزارها گذاشتم که از اینجا میتونی ببینیشون (پست شماره 239)

P.A.Y.T.O.N

Active Member
ديدم سارا خانوم دستت درست
ولي اون كپي رايتش كه هست؟؟؟
اسمش فك كنم 100cd باشه
اسم ديگشو نمي دونم....

GFX Master

فایلهاشو دانلود کردی؟ یعنی روی عکسهای داخل فایلهای دانلود هم کپی رایت داره؟!

P.A.Y.T.O.N

Active Member
Adsl هفته ديگه نصب ميشه...
من از اون عكسايي كه گذاشته بودي نظر دادم

GFX Master

نه اونا رو چون تو خود سایتش داده بود نمونه گذاشتم. حالا به اون کسی که اینا رو گذاشته بود پیغام دادم اگر اون طرحهای تصویرسازی رو هم که گفته بودی داشت برام بفرسته.

راستی adsl مفارکه! شیرینیش یادت نره!

P.A.Y.T.O.N

Active Member
حتما دربند آش و حليم !!!
حالا چه طوري گرفتي پولي بود يا طرح رفاقت ريختي.....:d

GFX Master

نه بابا ما بابت اینجور چیزا پول نمیدیم که :دی

نه گفتم که تو وارز گشتم یه نمونش و پیدا کردم و ردش گرفتم اینا رو پیدا کردم! به صاحب پستش هم پیغام دادم اگر اون طرحها رو هم داره بذاره.

همین ...

mashreghi

Member
توی سایت corbis می تونی با رجیستر عکس های مشابه این رو پیدا کنی البته اونجا هم وضع بر همین منواله منتهی بعد از رجیستر عکس های پیش نمایشی بهت می ده که خیلی هاشون در همون اندازه قابل استفاده است .
تازه در کوربیس عکس های ایرانی و حتی با موضوعات روز پیدا می شه که آدم می مونه منبع تامین عکی های اینها کجاست . حالا که دوستان دارن صاحب خط پر سرعت می شن corbis بهترین منبع هست چون خیلی مشکل لود داره البته از ایران نمی دونم چرا . www.corbis.com

GFX Master

از اینجور سایتها زیاد هست و اگر چه خیلیاشون پولی هستن ولی میشه فایلهاشون رو تو نت پیدا کرد. مخصوصا تو تورنتها و وارزها که زیاده از اینجور کارا. حالا اگر ببینم استقبال میشه و بچه ها با اون مجموعه ای که تو قسمت دانلودستان گذاشتم کارشون راه میافته از اینجور مجموعه ها زیاد دارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا